Sari la conținut

ceafa da' porc

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ceafa da' porc

  • Dată Naștere 17.09.1916

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Tigaie

ceafa da' porc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Asta explica multe...casa de piatra si nervi de otel lui ginerica...Recunosc, m-am inselat, exista inca multi prosti care pot vorbi semi-articulat si-si cauta fericirea in pizda curvelor. Stima,
  2. Daca te momesc cu o galeata de KFC ne zici? Hai ba' Amado, plm aveam pretentii de la tine...tu femeie dreapta, darza si dominanta nu versi tu barfe pt ca ai "promis"? Ce dreaq...Plec acum, dar cand revin ma astept sa vad dezvaluiri incendiare de la tine.
  3. Oh, acum am vazut...nu-l stiu nici pe ala nici pe ala. Ma bucur ca are femeie, era sub forma de .jpeg? Mai zabovesc nitel daca nu te deranjeaza In rest, ma bucur ca v-ati simtit bine, esti primul care spune asta. Surprinzator, nu ma incalzeste cu nimic daca ziua cuiva a iesit aiurea...plm, ba dimpotriva e de tot cacatul indiferent de ce cred eu despre ea. Acum, nici nu-mi poti cere sa nu comentez. Mi se pareau la fel de penibile si MM-urile, joile, 2x2-ismele si restul...Voi le-ati trambitat nu eu. Hai bafta la selectat forumisti mai atent Rosmthing cu albastru: cum te duci frate cu "gagica" (cum zice oly) la petrecere de curve?
  4. Mai atarna-te pe la petreceri de-astea poate combini si tu o zdreanta ceva. @oly: Fa un colaj de la petrecere dar musai sa-l pui pe rodrigo in prim plan. @sorina: la modul cel mai serios imi pare rau ca nu a iesit bine. Lasand la o parte parerea mea despre adunari "mixte" si "dupa niet" a fost totusi ziua ta. La multi ani cu intarziere si bafta la bani.
  5. Eu negociez la inceput, daca vrea BFE pretul e la jumate'
  6. Hmmm nu-l credeam pe picpoc reloaded pana acum...chiar a iesit nasol? Neasteptat! Eu sunt surprins...voi?
  7. La ce foame are in glanda cred ca ar roade si scoarta de copac. Racolarile merg prost in ultima vreme, se pare. Si-a scos pizda la bataie si a aruncat hainele de gala... Nefericit caz
×
×
  • Creează nouă...