Sari la conținut

palosulgros

Membru Premium
  • Număr conținut

    1.180
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

palosulgros a câștigat ziua ultima dată pe Mai 4 2019

palosulgros a avut cel mai apreciat conținut!

Despre palosulgros

  • Dată Naștere 02.12.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj
  • Interese
    Bitch trainer/tester

Informatii de Contact

  • Telefon:
    viaducthr

Vizitatori Recenți Profil

63.283 citiri profil

palosulgros's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Well Followed Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

5,8k

Reputație

  1. Asta am zărit la noutăți, are sâni imenși, ceva mai rar... Eram curios și nici nu sunt momentan în zonă... Am dat doar informații omului, că a cerut...
  2. Contactat pe WhatsApp, la telefon nu se poate, zona Coresi, servicii: 250 - 30 min ( o finalizare) 500 - 60 min ( 2 finalizari) Ofer in acest pret ♤Oral protejat ♤Normal DOAR PROTEJAT ♤Diferite pozitii ♤69 ♤Masaj EXTRA SERVICII: ♡Oral neprotejat-50LEI EXTRA ♡Sarutari pe gura-100LEI EXTRA ♡Finalizare corporala-50LEI EXTRA ♡Finalizare in gura-100LEI EXTRA ♡Dominare(Strapon/masaj prostata) fantezii-100 LEI EXTRA ♡URO din partea mea-100LEI EXTRA
  3. Bruneta siliconata e top pt mine de mulți ani, dar toată lumea o cam uită, că nu postează non-stop...
  4. Azi am ajuns și eu la zeița (așa îi place să fie chemată) Programarea a decurs super ușor, după ce am scris cam ce aș dori a propus un videocall, mi-a arătat ce ar avea. Locația se află într-un loc discret, este și loc de parcare. Sesiunea a început înainte să ajing la ea, că mi-a scris să îi iau 2 pachete de țigări, eu m-am conformat. Nu aș dori să intru în detalii, dar aș vrea să menționez, că are un arsenal mare de vestimentații, accesorii și jucării. E foarte sexy și știe foarte bine ceea ce face. Eu chiar o credeam, la finalul sesiunii a devenit normală, chiar era de treabă, atunci mi-am dat seama doar, cât de bine a intrat în rol. Despre acțiune vreau să zic, că am avut orgasm fără contact cu ea, m-a ghidat profesional, dar a ajutat și faptul că e foarte sexy. Din câte am înțeles, nu are granițe, dar dacă ai pretenții, trebuie să plătești. Pune accent pe igienă, camera este dotată cu de toate e chiar un studio. Ce pot să zic ca și experiență overall, m-am deconectat de tot în timpul petrecut cu ea, nu m-am gândit la nimic altceva și cred că e o activitate benefică în lumea asta stresantă. Asta pentru cei care sunt începători ca mine și nu se pot decide. O recomand!
  5. Am avut azi norocul și plăcerea să ajung la domnișoara. Locația sus menționată, nu era încântată de ce a găsit, dar e bun decât nimic. Programarea a decurs ușor, e comunicativa pe whatsapp și răspunde în timp util. După întâlnire, am fost primit foarte plăcut, costumația sexy, tocuri, discuții ușoare... După duș și apa de gură ne-am sărutat, o mângâiam, a luat pula între picioare și a și început nebunia. Buzele cărnoase erau plăcute la sărut, oralul e chiar adânc, deși nu îi place să o ții de cap, dar nici nu e nevoie că până în dop ajungi. Mai scuipă pula, mai bate la buze, scoate limba ei lungă, deci tot ce îți poți imagina. Când m-am întins pe pat a continuat oralul și a avut grijă și de ouțe... După care a venit peste mine si m-a călărit, am mai activat și eu, acolo jos, dar a fost mai plăcut când se ridica pe picioare și o dădeam când ea se ținea de perete. Chiar o dădeam tare... La initiativa ei, am ieșit până la canapea unde s-a așezat capră, chiar mă încuraja să dau niște palme ușoare peste curul ei, un posterior atât de rotund, încât am întrebat dacă e natural, a zis că da... După mișcări în șir, a dat jos stilat cauciucul, a mai făcut oral cu scuipat și am finalizat pe sânii ei. 250 de roni bine meritați, la plecare am fost poftit de o doză de cola, pentru mine a fost ok și locația, am primit prosop mare curat, totul bun... O recomand!
  6. Pfaaai, și m-am simțit cel mai norocos bărbat că am prins o programare... Acum ma simt invers...
  7. Locația e în gruia. Îmi încerc și eu norocul mâine. Sper că ai adus cu tine ceva tocuri ca și cele pe poze... 😁
  8. A partajat pe WhatsApp, cum ca a ajuns din nou in Brașov.
  9. Am reușit să ajung din nou la titulara topicului, contact pe numărul din titlu, nu are anunț pe publi, dorește să rămână cu circuit închis, are destule și așa, nu are silicoane, și numărul cu 109 la sfârșit nu este a ei. Locație aproape de cea de la prima recenzie, ușor de găsit, am fost primit la timp, voce foarte primitoare la telefon. Mi-a deschis ușa într-un set interesant și sexy, cu tocuri foarte inalte negri. Imediat am fost îmbrățișat și m-a sărutat foarte pasional. Am și luat-o sus și am pus pe bar și am oferit un oral ei, unde tremura și gemea sexy. După asta m-am dus repede la dus, mi-a fost oferit apă de gură, prosop mare și curat și am fost proftit și cu apă / suc. Cum am ajuns în camera ostilităților m-a primit doar pe tocuri deja, a pus muzică romantică de pe telefon, a pus cauciucul și a început un oral foarte pasional cu schimbări de ritm, cu scuipat, la partea asta parcă a evoluat... Am făcut și eu puțin oral ei cu scopul in spate, că poate se termină, dar nu am reușit această performanță, așa că a pus alt cauciuc și am continuat cu normalul. Mai întâi am făcut capră, deja la oral îmi venea de mai multe ori să mă termin, nici la normal nu era altfel, de multe ori trebuia s-o opresc din mișcare că îmi dădeam drumul la ce contre făcea... După asta am ridicat-o pe picioare și stăteam în fața oglinzii din cameră așa o futeam, după care iar pe pat eu fiind deasupra. Am încercat și o poziție mai interesantă, am pus-o peste mine, am luat-o de tocurile inalte si am ridicat-o, ținând doar tocurile, ea se mișca foarte bine peste mine, eu fiind pe picioare, a fost poziția cea mai excitanta. După am mai pus-o capră pe scaunul lângă pat și am întrebat-o cum să-mi dau drumul, a zis că in prezervativ, așa că m-am așezat confortabil pe pat, ea a venit deasupra mea și a început să se miște cum putea ea mai bine până când m-am terminat cu gemete adânci și un orgasm îndelungat. Nu s-a grăbit nici aici, a așteptat până să îmi regleze pulsul, m-a pupat cu zâmbet și mi-a luat jos prezervativul ușor cu un șervețel. Cu totul că pare o iluzie, dar m-am simțit iubit și am fost satisfăcut din plin. Halatul a fost de 250 ron, bine investiți, o recomand celor cu gusturi fine.
  10. Săptămâna trecută am ajuns iar la titulara topicului cu programare de 2 zile dinainte, respectați de amândoi. M-a primit pe niște tocuri inalte, ciorapi cu bandă de plasă, fustita de școliță și dedesubt era un ham roz foarte interesant, nici nu am văzut așa ceva, sânii îi erau afară de tot. Am întrebat-o de unde a făcut rost de așa ceva? Zice că are nevoie că mai nou face onlyfans. Am întrebat pentru cei curioși contul lilianavalentina (https://onlyfans.com/lilianavalentina) După asta... A venit nebunia și s-a întâmplat ceva cu mine ce nu am mai pățit. Pentru mulți dintre voi nu este o specialitate, dar eu în viața mea nu am fost la o escortă care să mă termine doar oral, fără normal... M-am așezat pe canapea cum am venit proaspăt dușat și aveam o fantezie să se pune peste fața mea cu fusta. Așa a făcut, am început un oral, iar ea mi-a desfăcut pantalonii și se juca cu paloșul... Nu am rezistat mult, m-am dezbrăcat repede, m-am igienizat puțin și m-am așezat iar pe canapea, ea pe covoraș și am lăsat-o să mă incinte cu gura ei magic... După ce m-a supt adânc, m-a lins la oute, la cur, m-am ridicat și m-am sprijinit pe masă să mă poate linge adânc în cur... S-a conformat, mă mai întorceam pentru un oral adânc, dar am lăsat-o să mă excite din plin. După asta, m-am întors și am ridicat fusta, cu paloșul în gura ei, adânc de tot și puneam degetul în păsărica umedă, puțin excitam și curul, ceea ce nu îi place, dar nu comenta, și așa, trăgând-o adânc de tot și mișcându-ma ritmic, mi-am dat drumul în gura ei. A fost excitatie la maxim și m-a satisfăcut de tot. După asta a urmat o discuție foarte plăcută, am lăsat cei 250 ron ca înainte și am plecat... O recomand în continuare!
  11. Subscriu, chiar îi place și acceptă să fie fututa anal fără pauză, se și termină de mai multe ori tremurând...
×
×
  • Creează nouă...