Sari la conținut

utilizator_copou

Serious Contributor
  • Număr conținut

    619
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre utilizator_copou

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Locatie

Vizitatori Recenți Profil

4.942 citiri profil

utilizator_copou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-488

Reputație

2

Community Answers

  1. S-au activat pestisorii rupti de foame si neghiobii rupti de laba, care vor sa-i futa si topicul asta fetei. Sat fara caini ...
  2. De acord cu majoritatea celor spuse de tine, dar pana la Dumnezeu ce fac autoritatile romane (in primul politia si Diicot) pentru a preveni situatiile astea si pentru a le salva pe fete? Romania este un stat esuat in momentul de fata, in care sistemul de justitie si institutiile de forta sunt simple instrumente pentru protejarea specialilor si privilegiatilor din centrele de putere mai mult sau mai putin la vedere. Romania este, de ani buni, principalul furnizor de persoane traficate din UE - unele surse spun ca undeva pe la 70% din victimele traficului de persoane din intreaga UE provin din Romania. Stat esuat. Iar cazul Tandarei este definitoriu pentru competenta si profesionalismului justitiei din Romania. E adevarat ca o buna parte din responsabilitate revine p3dofililor si amatorilor de "prospaturi" la preturi de nimic, care nu-si fac nici un fel de procese de constiinta pentru ca sunt parte si beneficiari ai unui sistem criminal, dar, din nou, asta se intampla si pentru ca institutiile statului sunt corupte si incompetente, iar legea se aplica facultativ.
  3. Bai, obsedatule si hartuitorule, era cazul sa ti-o iei si tu in gurita, la cat stalking practici si dupa ce ai balacarit si hartuit atatea si atatea fete. Degeaba plangi ca un milog flausat, cam asta e soarta zmeilor de tastatura. PS Vezi sa ai tubul de vaselina mereu la tine.
  4. Esti semi-analfabet, practic. Te exprimi greoi si confuz. Esti cam prostanac. De ce nu raspunzi, totusi, la cateva dintre lucrurile punctuale pe care ti le-am scris mai devreme? Bai papagule, vezi ca fac misto fetele de tine. Cica ai fi un laudaros care vorbeste non-stop, ca o moara stricata. Pari destul de curajos, esti asa si in realitate, sau doar aici, ascuns dupa tastatura? PS Te fut in gat, pe tine si pe clonele tale.
  5. Tre' sa fie deprimant sa fii tu ... si lingau, si prostanac. Si de cand tu si ceilalti 2-3 pulifrici (fiecare cu cate 2-3 clone) reprezentati pe toata lumea? Sau va cam tulbur apele? Tu cu reclama la Doina si baba de la Zimbru (care ambele fac totul neprotejat) si mare protector al "vaginului Monicai", altul cu recenzii la foc automat de pe cateva conturi la un salon de masaj etc. PS Te fut in gat, lingaule! Cine si ce AU, Little Bitch?
  6. Mai plangi dupa puncte, bai pizda cu urechi? Iti iei medicamentele la timp acum?
  7. Bai, da' cata dreptate avea nenea Boileau cand spunea ca un prost gaseste totdeauna unul mai prost, care sa-l admire.
  8. Dati navala, se intoarce inteligenta artificiala! Iar intalnirile se fac pe whatsapp :slap2 , asa ca amatorii au scapat de trimis poza inainte.
  9. Unde-o fi disparut pitipoanca batrana? S-o fi apucat eroic sa-si ridice singura statuia?
  10. Bai fotograf esuat, ai ramas lacheu-lichea dintotdeauna. Adica joistii pe care ii mentionezi tu, si proxenetii din gasca lor - gen batranul george sau ticutza, stricau interesele altora, cand ei insisi aveau si, unii dintre ei inca au, interese pe forumul asta. Sucks to be you ... si lichea, si cam prostut.
  11. Extra-spatiile dintre cuvintele tale tre' sa fie o reflectie a golurilor si poticnelilor din procesul tau de gandire. In rest, doar un cocalar cu IQ din 2 cifre ar putea-o vedea pe pitipoanca drept "desteapta". PS Sper sa nu-ti ranesc sentimentele, dar gasesc drept o imensa risipa de timp si energie faptul de a incerca sa port o discutie cu o sub-persoana ca tine.
  12. Raspunsul ti se potriveste perfect si tie. Mersi ca m-ai scutit de efort.:)
  13. Probabil tu nu realizezi, dar intrebarea ta spune mai multe despre tine decat ai reusit tu in cele peste 500 de postari anterioare. Bai, cam la acelasi nivel cu tine, sa fiu sincer. Ias ca sa-ti faci o parere despre orice, ai avea nevoie de un IQ care sa fie format din mai mult de 2 cifre.
  14. Ok, am comentat deja pe subiectul asta pe sectiunea Iasi, unde e deschis topicul, dar am simtit nevoia sa-l pun si aici, pentru mai multa vizibilitate. Sa vada cat mai multa lume ce minte si ce scara a valorilor au unele prostituate.
  15. Pitipoanca asta batrana nu rateaza nicio ocazie de a-si etala prostia si caracterul infect. :slap2 Ce vid trebuie sa fie in capul tau si ce scara de valori rasturnata trebuie sa-ti ghideze viata pentru a afirma ca prostituatele sunt "eroine" si ca merita sa li se ridice statuie??? Nu, toanto, eroine sunt, de exemplu, femeile de la "Daruieste Viata", si nicidecum parasutele tupeiste (nu generalizez acum, exista si unele persoane decente printre prestatoare) care castiga in 2-3 zile salariul pe o luna al unei profesoare sau al unei asistente medicale de pe ambulanta, care salveaza vieti.
×
×
  • Creează nouă...