Sari la conținut

alexandru69

Serious Contributor
  • Număr conținut

    985
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexandru69

  • Dată Naștere 20.01.1972

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

19.843 citiri profil

alexandru69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

366

Reputație

  1. Sincer, nu iti doresc sa vrei si sa ai parte!
  2. Marea majoritate a oamenilor trecuti in lista de prieteni, fie i-am cunoscut personal, fie am vorbit. Sunt cativa cu care am vorbit doar pe mess. Spre deosebire de tine peste, eu mi-am pastrat numele, indiferent de interventia gunoaielor ca tine. Cine ma.contesta? Iti spun eu. Gogu, amelia, patrick, jonh nu sunt sigut, obi sigur nu, talibanu, doar jumatatea lui, asterica fara frica si duplicitar. In rest, am uitat, alergatorul de catei care este ori clona, ori peste!
  3. sti tu ce inseamna aia? Sau poate ca ai parte de ceea ce meriti! Sa te ajute Dumnezeu, si pa aia pe care ii minti!
  4. despre familia mea nu ai ce sa dai pe goarna peste prost. Mai mult, daca te legi in vreun fel de familia mea, ti-ai futut norocul peste prost. Crede-ma deja ai ajuns prea departe gunoiule. Pisic, permiti unui peste sa pomenesca de familia mea? Eu am dat corabii, amspus ca indiferent de orice mizerie nu ma voi cobora la nivelul lui. In momentul in care cineva imi ameninta familia, calc in picioare pe oricine! Hingherule, ai depasit limita peste prost!
  5. Prin ceea ce ai spus si ai postat, ai detaliat totul.Sper ca pe 1 aprilie esti aici gluma proasta!
  6. ai reusit sa dovedesti ca esti peste!
  7. hai sa ma leg de oameni! Olteanca ta nu este nici din dolj, nici din olt. Este de undeva de pe langa dunara, pe langa o epava, nu corabie, fata crescuta la tara care isi mine mama, cel mai sfant om din lume! Tu, stiu ca esti aproape de ea, ca faci spume la greu.Nu am ce iti face, Esti un trist pestan si sper sa schimbe numele topicului in celai trisstr PESTE de pe pamant! Tristule, scuza-ma, este tot mai evident ce mizerie faci! Scuza-ma, pe 1 aprilie fac o gluma sau doua?Fiecare intelege ce vrea. La tine nu ma astept sa intelegi in engleza ta de balta!
  8. vezi ca iar te urmareste protejata, iti creste procentul?
  9. Din pacate pentru tine, tu esti un trist! Ai facut greseala sa folosesti cuvintele pe carevle-ai folosit si sub adevaratul tau nume. Te-am inteles ca ai fost plecat o vreme dar asta nu justifica comportamentul tau. Incet, incet, protejata ta pierde orice sprijin. Asta este consecinta lipsei de caracter. Sincer, as vrea sa ma pot imbata incat sa ignor total ratati ca tine. Vezi ca protejata ta, mintindu-si mama, a gresit si mi-a trimis mie mesajele adreste celei care trebuia sa fie un om sfant pentru ea. Le publicam? Gunoiule, nu fac asa ceva indiferent de gunoaiele ca tine care ma calca in picioare! De ce? Pentru ca pentru a merge la escorte, am bani, am ocazii, am disponibilitate! Ca mai iei plasa? Este mai mult decat evident, dai si peste niste jigodii ca tine. In ceea ce o priveste pe randunica, cea care a deschis acest topic, nu am platit-o, nu am pupat-o in cur dar am constatat ca este un super om cu care am stat la un pahar de suc si ne-am simtit bine pentru asta si chiar mi-as dori sa ne revedem. Caine turbat, salau, somnn ... iarta-ma, rechin nu esti dar te cunosc deja sub adevaratul ip. Chiar roaga-te sa nu public totul!
  10. bai, nu mai multe ca la tine sau ale altora de aici. La tine este evident cui iei apararea, ce urmaresti, ce vrei sa faci? In prostia ta uiti insa un lucru peste. Te imputi cu totul!
  11. De acum incolo, nu mai raspund la jigodii si am sa te rog sa stai in banca ta. Beneficiezi de avantajul pe care ti-l ofera posibilitatea de jigni pe cineva din tastatura. Iti garantez eu ca daca am fi face to face, te-ai pisa pe tine. Chiar nu se merita, ai cativa pupincuristi pe aici, ocupa-te de ei. Citeste ce ai postat in ultima vreme. Lasi impresia ca esti disperat sa nu iti pierzi procentul.
  12. Esti dezaxat tristule. Vezi ca te urmareste protejata!
  13. este mai mult decat evident al cui peste esti, nu trebuie sa spun eu
  14. cine trebuie sa vada amenintarile, o sa le vada. Oricum, tu esti pa peste!
  15. Turbat esti tu tati, riscurile meseriei deh. Da veza ca si ca peste... te poti ineca
×
×
  • Creează nouă...