Sari la conținut

daniel2012abc

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre daniel2012abc

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

daniel2012abc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Multumesc. 1. I-am scris lui pisicuts, dar inca n-am primit niciun raspuns. 2. Am cerut recuperarea parolei, dar si asa... imi apare cont blocat. :(
  2. Aceeasi problema o am si eu cu contul daniel2012. Astept in continuare sa-mi raspunda pisicuts. Multumesc.
  3. Salut pisicuts, Incerc sa-mi accesez contul daniel2012... si nu merge. Nu inteleg ce s-a intamplat. Daca am fost marcat suspect, chiar nu inteleg de ce?? Sunt un membru vechi aici si nu am facut postari decat in scopul de a ajuta pe ceilalti "colegi" si de a impartasi experientele. Am incercat si cu recuperarea parolei folosind adresa de email. Ma poti ajuta? Multumesc.
  4. Salut pisicuts, Incerc sa-mi accesez contul daniel2012... si nu merge. Nu inteleg ce s-a intamplat. Daca am fost marcat suspect, chiar nu inteleg de ce?? Sunt un membru vechi aici si nu am facut postari decat in scopul de a ajuta pe ceilalti "colegi" si de a impartasi experientele. Ma poti ajuta? Multumesc.
  5. Salut pisicuts, Incerc sa-mi accesez contul daniel2012... si nu merge. Nu inteleg ce s-a intamplat. Daca am fost marcat suspect, chiar nu inteleg de ce?? Sunt un membru vechi aici si nu am facut postari decat in scopul de a ajuta pe ceilalti "colegi" si de a impartasi experientele. Ma poti ajuta? Multumesc.
  6. Ai dreptate, boss! Felicitari Eva! si o intrebare: jocul cu vibratorul intra tot in cei 200 Ron/h?
  7. Asta ziceam si eu... pe vremuri parca Simo era mai putin pudica si poza porno. Dar cand ajung la ea (si-mi promit ca ajung) o sa orog pt un set de astfel de poze. :)
  8. Deci, lamureste-ne putin. Daca luam o ora avem si analul inclus? Pup
  9. Lasa ca te ajut eu cand ajung la tine. Asta numai daca ma lasi sa facem unele mai "desucheate".. :)
  10. De ce sunteti rai? Pe bune, toti putem avea probleme neprevazute candva... Fata a anuntat totusi...
  11. Mult succes in acest job. Daca stii sa imbini placutul cu utilul va fi bine; o sa vezi ;)
  12. Intrebare: Exista o modalitate de afla cine a banat un anumit user?
  13. Da, nu a fost deloc la caterinca. Eu doar am vrut sa semnalez anumite lucruri care se intampla si care ar trebui avute in vedere de (super)adminul site-lui oricare ar fi acesta... Pana la urma, suntem aici pentru a ne ajuta prin informare unul pe altul.
  14. Baieti, din cate imi aduc aminte, Simona foloseste si whatsapp. Deci poate fi contactata acolo. Simo, ai promis pt saptamana asta niste poze noi... Sper sa-ti faci putin curaj si sa ne arati si pasarica ;)
  15. Salut! Eu te sustin, dar oful meu cel mai mare e ca am avut un user pe care l-am folosit ani de-a randul (am facut de fiecare data recenzii obiective si cred ca ajutat si pe altii cu ele), iar acum am fost banat fara macar sa mi se spuna din ce motiv. Sincer, nici nu cred ca este unul intemeiat. Asadar, in calitate de viitor (super)admin ai in vedere si o analiza a conturilor banate? Adica daca a exitat sau nu un motiv fondat? Evident, daca un user atrage atentia asupra unui astfel de incident. Astept un raspuns. Merci si mult succes!
×
×
  • Creează nouă...