Sari la conținut

madalina01

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre madalina01

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.917 citiri profil

madalina01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Buna! Am revenit cu forte noi si proaspete!! Va astept in locatia mea in spate la hotel Lido!! Va puup
  2. Buna si bine v-am regasit!!! Am sa imi incep activitatea pe la ora 15:00!! Voi lucra in jur de 3 saptamani. Locatia va fii pe magheru....mai multe detalii le voi da telefonic. Va pup si va astept!!
  3. Fiind ultima zii de lucru a mea va anunt ca voi lucra in seara aceasta pana dimineata!!!!!! Nu voi lua vacanta sau altceva,renunt definitiv la aceasta activitate!!! Va pup si va astept
  4. Buna!!! As vrea sa va anunt ca din inceput de maine nu voi mai lucra pe fin decat la ora (100 lei),si voi mai lucra pana marti 18.12.2012. Va pup si va astept!!
  5. Buna seara tuturor!!! Nu m am mai putut abtine sa nu va scriu si eu cateva randuri...sper sa nu va deranjeze! in primul rand tin sa va anunt ca mi am schimbat in sfarsit si eu locatia...In al doilea rand vruiam sa il informez pe domnul rumburack01 ca, acolo unde am avut locatia a fost in regim hotelier (cum este si aceasta de asemenea),asa ca eu nu am de unde sa stiu cine ''s a perindat" inaintea mea. Fiind regim hotelier v a dati seama si voi ca vin si pleaca ff multe persoane asa ca parerea mea este sa nu bagam pe toata lumea in aceasi oala...Cam atat vruiam sa va spun...sper ca nu a deranjat pe nimeni postarea mea, si daca a deranjat pe cineva,mii de scuze!! Va pupicesc pe toti si abea astept sa aud noi pareri( din greselile facute m ai invatam si noi)...va puuup
  6. Buna! Va salut pe toti care ma cunoasteti si cei care nu ma cunosc! S a mai discutat despre mine cand eram la Mall Plazza,impreuna cu Monica,si singura pe la Piata Romana. Am revenit cu forte proaspete. Anuntul meu il puteti vedea aici: http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/amanta-sexy-dornica-de-sex-te-astept-pentru-o-ora-de-neuitat-oral-nep-cu_5764537.html Acestea fiind spuse,va astept pe la mine. pupici!!!!
×
×
  • Creează nouă...