Sari la conținut

Klarissa 0730.206.623


Vizitator klarissa

Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

La unele femei merg pentru ca au ceva care ma face curios , ceva deosebit care vreau sa incerc, deci pentru a explora. La altele merg pentru descarcare. La altele pentru anumite fantezii , obsesii, specialitati, figuri :-). Dar la unele merg pentru o echilibrare interioara a energiilor din corp si din suflet , pentru  o sete de femeie , de alua si da din cele din mine si ea. Sigur ca pentru aceasta din urma care este si cea mai importanta si  de care depinde pacea si echilibrul adica sanatatea  trebuie o femeie mai aparte , una deschisa in primul rand spre asa ceva , care are bunavointa de a colabora in acest sens.

Clar ca aceste sunt foarte de putine si de aceea foarte valoroase. Ca acestea sunt de fapt ceea ar trebui sa insemne escorta iar restul sunt doar producatoare ca sa zic totusi frumos.

Am destula experienta pe forum ca sa imi dau seama care este de acest gen si nu m-am inselat cand am observant-o si ales-o pe Klarisa . Multumesc celor care au lasat recenzii utile.

In primul rand e calda si binevoitoare , aceasta materializandu-se toate serviciie oferite .

Ca aspect cam cum se vede , picioare foarte frumoase de 10 +++ la talpi pana la fund care este si el mare si apetisant  de un 9 . Ceva problem la mijloc unde burtica e mai grasuta dar se straduie sa o ascunda cumva sa nu fie deranjanta , cine vrea o viespe nu va gasi . Eu tolerez bine acest defect nu prea sunt pretentios la asta. Sani frumosi, fata patratel rotund, draguta , placuta cu oki frumosi , buze mai subtirele da frumos desenate. Parul il stiti , 10 ++. Deci per ansamblu un 9 + as zice ca e o nota corecta. Charmul si atitudinea te fac insa sa treci peste imperfectiuni. Deci este o femeie corpolenta pentru cei care iubesc acest gen, ca mine.

Locatie placuta 9. Nu mai stiu daca avea AC.

ON desi ma gandeam ca nefiind vreo buzata nu o sa simt mare lucru la oral am fost surprins cu niste senzatii destul de placute , face vacuum sufficient  si buzele par carnoase la atingere. Trece cu vreo 2-3  cm de cap ceea ce e bine. Un 9+. Nu s-a prea dus prin vecini. Baietii de la parter erau curiosi.

NP  a fost piesa de rezistenta motivul prezetarii mele la ea  si plecarii mele intr-o stare de bine si multumire. Am ramas pe pozitia misionar , exclusiv ca prea era perfecta. La nivelul inferior paream calibrati pefect senzatiile minunate pentru amandoi ( cred J ) FK sudate continue , cu tot ce trebuie omului. Mai are si un stil fainutz de a gadila baietii cand lucreaza asa usor cu varful unghiutelor , probabil simtindu-se datoare  de la oralul exclusiv penal  J Finalizare in aceasta complexa si complete pozitie favorita. 10+++ . Am prestat si eu niste oral inainte , igiena fiind apreciata de 10 +++ se preteaza la aceste delicatesuri. Inca un 10 ;-)

Se simte profesionalismul si experienta mai ales in afara tarii.

300 /  1 h dtd

Recomand pentru genu voluptuoase si GFE real

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...