Jump to content

sangre

VIP Member
 • Content Count

  4,442
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

sangre last won the day on April 8 2014

sangre had the most liked content!

Community Reputation

-992

2 Followers

About sangre

 • Rank
  Golan inainte de moda

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Boucalessburg

Contact Methods

 • Telefon:

Recent Profile Visitors

165,369 profile views
 1. A zis că nu o sa.ti mai raspunda niciodată la telefon. Și eu zic sa scrii de pe contul tău nemulțumirile, nefericirile, lua.ti.as toată familia în pula. Și să te iau în pula că iar mi ai dat 6 minusuri degeaba, baga.ti.ai toată pula n mata aia ruptă.
 2. Da, e clar ca simți tu ceva, ia spune.ne.
 3. Cunni, anni, cuvintele astea sunt noi, odată cu preturile.
 4. Sa deschizi zilnic un topic cu tn că așa.i frumos. Ce înseamnă cic?
 5. LOCATIE - 9 Am mai scris despre locatia de la Zepter, care e foarte ok si convenabila ca amplasare, singura problema fiind ca e doar o baie la doua fete si doua camere "de lucru". Am fost putin intrigat, asadar, gandindu-ma cum ar putea activa 3 fete in respectiva locatie, dar am aflat ca formula este doar temporara, deocamdata Melisa urmand sa lucreze alternativ cu Ioana (care oricum va fi plecata in urmatoarele cateva zile). Citat de la varu kasparian.
 6. Din ce știu eu Delia n.a mai fost prin București de la paste. Vara asta a zis că ajunge la sfârșit în august dar nu a mai venit.
 7. I ai dat maxima:))) Cică nu știe cum să se invoiasca de la munca acum.
 8. Ieri dimineață fiind cu treabă foarte multa in zona am zis sa sun la Diana stiind că începe ff devreme, am sunat, m.am programat in 10 min, in lift când urcam am văzut că tocmai își pusese și disponibilitatea aici. Prestație bună, preț corect, garsoniera mișto, toate condițiile, igiena perfecta, Diana la vreo de 30 de ani, bine proporționată, oral neprotejat, normal intr.o singura poziție apoi cim. Fff bn, plecat mulțumit, e de revenit oricând mai ales că începe programul la 7 și un pic când unii se duc acasa, alții pleacă de acasă. Recomand! 100fin 200h.
 9. Adevărat la astea 3 daca nu s.ar mai duce nimeni ar reveni la preturi normale și și.ar da seama că nu e chiar așa. Da cu cine sa faci asta? In 2019 oamenii sunt atât de liberi că dau 500 pe fin macar sa apuce o bucată de pizda.
 10. Mai degrabă le.a spus că de la 1 decembrie nu mai au voie sa activeze sub egida nimfomane.com și atunci abia și.au descoperit valoarea.
 11. Erai beat când ai scris postu ăla mare și l.ai șters de beat ce erai. Și fiind atât de beat nu ai reușit să mai scrii atât și ai scris mai puțin.
×
×
 • Create New...