Jump to content

ritchard00

Maistru Curvar
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

247 Reputatie Excelenta

2 Followers

About ritchard00

 • Rank
  Pizdofil amator
 • Birthday 09/03/1986

Profile Information

 • Oras:
  Undeva pe lângă Bacău
 • Interese
  😈😈😈

Recent Profile Visitors

556 profile views
 1. Hai măi , omul e ''f f curat''.... se spală chiar și cu săpun....
 2. Eu am vizitat-o doar odata, nefiind din Focsani, dar mie mi-a facut un oral exceptional!
 3. Nu pare decât un caz de concurență neloială.......
 4. Marți a postat următorul mesaj:'' Disponibila doar azi in oras ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ''
 5. Te-am vizitat ultima oara cand ai fost la Bacau, mi-a placut mult intalnirea si sper sa reusesc sa vin din nou pe la tine.
 6. Daca o fi maritata... pentru mine nu e problema... nu sunt gelos 🤣. Iar faptul ca a vrut sa m-a filat nu m-a deranjat, probabil cele care pleaca prin tara nu se sinchisesc, o fata din Bucuresti sa intalneasca un cunoscut prin Iasi sau Timisoara are sanse putine.
 7. Buna Lory, bine ai venit la noi.
 8. Fiind in trecere azi prin Focșani, m-am oprit sa ii fac o vizita. Am sunat-o cam cu o ora inainte de a ajunge, mi-a comunicat serviciile si mi-a dat adresa , str. Alea Echitatii. Si pe mine m-a indrumat spre un bloc in asa fel sa ma poate vedea iar apoi mi-a zis scara ei . Atitudine ok, vorbeste frumos. Am intrebat din nou serviciile ca sa ma asigur, a fost exact ca la telefon , am achitat 200 roni pt o ora si am fugit la dus.Actiunea a a inceput cu mangaieri si sarutari pe corp, apoi a coborat si a inceput un oral cu mai rar am avut, adanc, umded, priviri , atentie la sateliti, mai aveam
 9. Am fost eu azi in vizita la Cristina, arata bine la corp , fata arata ca are o are o varsta, desi .. urata nu e.Locatia e mai mult decat ok, usor de gasit, baia cum trebuie, dormitorul la fel, o mare oglinda pe un perete in spatele televizorului.Recenzie nu fac, nu imi sta in caracter nici sa povestesc actiunea, mie mi-a placut, a fost vorbareata cu mine, nu m-a repezit. Are un stil de a vorbi (poate unora nu le place) prin care incearca sa iti spuna ca ea e sefa in locatie si ce zice ea nu se negociaza (desi mie nu mi-a refuzat nimic din ce i-am cerut).Pretul e 100/200.Alte detalii... nu imi
 10. Placerea a fost de partea mea... la propriu😈😅, cand voi mai avea treaba prin Bucuresti o sa incerc sa te vizitez iar.
×
×
 • Create New...