Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

 

  SUNT dulce si rabdatoare sani nr. 6, te astept pt. a petrece clipe de neuitat alaturi de mine, iti ofer sex oral si normal, vino si te voi duce la extaz, suna-ma si nu vei regreta, garantat revii, 09 Oct 11:00
 
Bucuresti

 Pret 100 l fin./150 ora......

 

Am postat si cateva poze cu d-ra......... :hihat

https://nimfomane.com/forum/topic/8616-bruneta-23-ani-0732974409/

 

Aici numarul acesta de telefon apare la ” de evitat ” ..... ce sa mai credem ?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stimati confutaciosi, dragi fetite, dupa mai bine de un an in care am beneficiat de pe urma informatiilor postate pe forum am decis sa aduc si eu o contributie mica.

Am fost weekendul trecut la d-soara de mai sus. Are anunt pe "Anuntul.ro": "SANI naturali nr. 6, bruneta focoasa, miniona, buze senzuale, caut domni manierati si generosi pentru o experienta de neuitat. Poze reale, locatie centrala de lux. Suna-ma si nu vei avea regrete" Tel. 0737812506

1. Apartamentul este pe B-dul Unirii foarte aproape de Alba Iulia. Aspectul apartamentului este decent, partea negativa a constat in lipsa papucilor in conditiile in care in camera era mizerie pe jos (neaspirat) iar in baie ud si par pe jos, dusul usor infundat. Prosop aparent curat, fara mirosuri, mai multe flacoane de gel de dus.

2. Aspectul: cam 1.60, pana in 30 ani, 2-3 kg in plus, sanii ca pepenii :boob , figura placuta, comuna, de tarancuta, un alt plus: buzele carnoase (dau bine pe stromeleag).

Igiena: ok, fara mirosuri suspecta la pasa. Ca fapt divers, pasarica are buzele mari foarte carnoase, a trebuit sa i le despart bine sa-i gasesc clitorisul  :69 .

Oralul, neprotejat, (te intreaba daca vrei cu caciulita sau fara) executat cu blandete, fara dintisori. Ce mi-a placut mult, pe langa jocul cu pepenii e ca m-a intrebat daca imi place sa imi suga si ea mie sfarcurile - experienta inedita. In timp ce-i faceam cunni, statea cu ochii inchisi, parea ca-i place. Montat prezervativ Durex cu striatii colectie proprie (ea avea ceva pe care scria in italiana, mi s-a parut mai sigur Durex-ul). La normal nu a fost nici o problema (eu am dimensiuni medii). Citind cele scrise in posturile anterioare ma gandeam ca o sa fie probleme dar nu a fost nevoie nici macar de lubrifiant. M-a lasat sa o pompez din ce in ce mai tare, statea din nou cu ochii inchisi si gafaia. La un moment dat m-a luat cu mana dupa gat imbratisandu-ma. Reactia ei a parut deci de placere autentica, nimic simulat si pentru mine aceasta conteaza mult. Nu-mi plac nici "scandurile" care se uita la stirile de la ora 5 in timp ce le-o tragi dar nici cele care gem fals. Sanii sunt destul de pufosi/ moi, dar la asemenea dimensiuni naturale e oarecum firesc.

Mi-am dat drumul destul de repede la prima finalizare, vinovata fiind privelistea pepenilor cu pricina. La a doua finalizare mi-a propus sa i-o trag intre sani dar dupa o vreme, dandu-mi seama ca nu o sa termin astfel am pus-o pe o parte si i-am infipt din nou stromeleagul. Ambele finalizari au fost in prezervativ. Am stat cam 45-50 min in total si asta deoarece am terminat mai repede ca deobicei.

Note: Oral 7 dar un punct in plus pt. alternatul cu suptul sfarcurilor proprii si personale, nota finala 8 

Normal 8

Aspect general 8, sani10

Apartament 7 (ar fi fost 8 daca ar fi avut papuci)

Igiena 8

Gfe 7 vorbarie putina, 2-3 glume, destul de binedispusa si de prietenoasa. Cel mai mult au contat gafaielile ei in timp ce i-o trageam, au parut autentice.

Halatu': 200 lei pt 1h. Pt 30 min conform spuselor ei, tariful este de 150 lei.

Concluzie: pentru acesti bani experienta este destul de ok si asta datorita sanilor de nota 10. Daca ar fi avut tariful de 150/1h cum il are Julia ar fi fost super. Asa, ramane o experienta de repetat mai rar, din cand in cand atunci cind mi-e pofta de pepeni.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la ea acum 1-2 saptamani, mai mult pt sani, zona rond Alba Iulia, mai multe indicatii va da la telefon, mai are o colega, dar am inteles ca fiecare cu nr/clientii ei, nu am reusit sa o gasesc, 1h/200 lei (servicii oral, normal), bani la inceput, oral  neprotejat (mi s-a repetat si la fata locului daca i se pare cv neinregula il face protejat) sa zicem ok, fara CIM, fara zone adiacente, la pozitii misionar, latelal, capra, cam comenteaza... ooo cam groasa,,, ca e mare, incet ca ma doare... e prima escorta care se plange, .. hai sa zicem o experienta ok, dar la banii astia cred ca sunt oferte mult mai bune, ma repet m-am dus mai mult pt sani...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

SALUT

 

Sursa: Anuntul Telefonic

Tel: 0737812506

Tarif : 150Ron 1buc Finalizare -  2Ron 1h(max 2 finalizari )

Locatie C.EC. P-ta Alba Iulia (Se poate parca in rondul de la P-ta Alba Iulia).

 

Saptamana trecuta spre sfarsit am fost la d-ra Cristina(asa se autointituleaza) pentru a-mi satisface curiozitatea in privinta bustului dumneaei.

Cristina este o d-ra mai corpolenta cu un bust foarte generos dupa cum se observa si in poze,miniona,par negru,okish la fata.

Apartamentul este putin cam uzat si nu ar strica putin curatenie prin camera si in special la baie.

 

Poate pe unii dintr-e dmv nu va intereseaza neaparat locatia fetelor ci doar faptul cum arata si cum presteaza asa ca voi lasa deoparte aceste detalii neinsemnate la urma urmei si voi trece la subiect.

 

Dupa dusul de reinprospatare am incercat sa gasesc un subiect de abordare pentru a sparge gheata si a vorbi putin inainte de actiune. Dupa cateva minute incep sa o sarut pe gat,pe sani,am incercat un fk dar fata a intors discret capul ceea ce mi-a dat de inteles ca nu se poate....a inceput si ea cu cateva sarutari grabite pe corp pana a ajuns la organ si l-a luat incet,incet la supt,fara vre-un artificiu sau o privire ceva sa simti ca iti clocoteste sangele in vene,doar un supt simplu cat trebuie sa se scoale de actiune juniorul.

 

Am trecut la normal lasand-o pe ea la conducere,am schimbat in capra si am terminat in pozitia misionarului.Nu a parut deranjata de schimbarea deasa a pozitiilor dar are o problema cu pasa( intra cam greu si mi s-a parut ca o doare atunci cand o penetrezi toata.Totusi eu am incercat sa fiu cat mai finut si sa nu provoc vre-o neplacere fetei ).

 

NOTELE:

 

LOCATIE: 7 

 

ASPECT FIZIC: 8,5-9

 

ORAL : 7

 

NORMAL : 8

 

GFE : 7,5

 

P.S  Am platit 150 ron la inceput pt. o finalizare,avand posibilitatea sa mai prelungesc dupa aceea adaugand in plus 50ron. 

Am ales 1 finalizare,nu am vrut sa se chinuie mai mult la a doua finalizare si sa-i creez un disconfort.

  • Like 4
Link spre comentariu

Salut,

 

A mai vizitat-o cineva pe doamna in ultima vreme? Daca da, poate da detalii?

SUNT noua pe site, frumoasa cu sani cum nu ai mai vazut, te astept in locatia mea pentru a te rasfata cu diverse fantezii si pozitii, locatie centrala, poze reale 0720512869

Link spre comentariu
  • Oras:_
  • Oras:_

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...