Sari la conținut

trannyhunter

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre trannyhunter

  • Dată Naștere 09.06.1969

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

685 citiri profil

trannyhunter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

19

Reputație

  1. Nu ca ar conta, dar mi se pare fascinant ca nimeni (pana acum) nu s a prins ca "detectiv tomushh" este deziret. Nu trebuie sa ai facultate sa te prinzi de lucrul asta. De asta tomush stie atat de multe despre toti si toate. Cine vrea sa se lamureasca, sa urmareasca primele postari ale lui tomushh. Deziret, nu am nimic cu tine, am si fost la tine de 2 ori cand erai in TM. Pup downstairs
  2. Minunat ca te gandesti sa vii si la Buc. Ne poti spune, te rog, o perioada in care crezi ca vei ajunge?
  3. Trece viata pe langa voi si degeaba:) in mod evident anuntul nu e real. Scurt ghid de interpretare si analiza al anunturilor: Are anunt analfabetizat? F posibil sa fie fals. O transa adevarata/care se respecta ar scrie corect sau macar s ar interesa de scrierea corecta a anuntului. Pozele par prea bune ca sa fie reale? F posibil sa fie fals. Excludem transele care par prea bune ca sa fie reale si au cont aici pt ca de ele suntem siguri. In anunt nu pomeneste nimic concret de sex si mentioneaza excesiv de mult discretia, initierea si certitudinea unei experiente incredibile si ca vei reveni? F posibil sa fie fals. Ne futem, nu mergem in spatiu. Nu are cont aici si nu a fost pomenita de nicio alta transa de aici? F posibil sa fie fals. Transele misto nu apar ca ciupercile dupa ploaie, ci evolueaza in timp. Timp in care sunt "vizibile". Anuntul/formatul anuntului este asemanator cu al altor anunturi suspecte? F posibil sa fie fals. Pe scurt, nimic din ce apar nou pe publi24 nu e real, decat foaarte rar. Si atunci se intample cu surle si trambite. Nu o sa apara o tipa de minimum 6+/10 fara sa fie mentionata pe aici.
  4. Fara sa fi ajuns la vreuna dintre ele, mi se pare clar ca buna ziua ca pozele nu sunt reale.
  5. Imi pare rau sa fiu cel cu vestile proaste, dar nu exista solutii de augmentare peniana. Orice vei face o sa fie degeaba sau, in cel mai bun caz, temporar. Ai 2 solutii. 1. incerci sa te reconfigurezi dpdv psihic si te accepti asa cum esti (cea mai sanatoasa alegere). 2. Te apuci de sport, atat aerob, cat si anaerob (pt a scapa de orice strat de grasime ce ti mai fura din lungime) si pt a avea o vascularizare buna. Te poti ajuta si de suplimente vasodilatatoare (mare atentie daca esti cardiac sau ai asemenea afectiuni in familie) ce iti vor oferi o erectie cat se poate de "plina". Atentie, un aspect pe care nu multi il iau in calcul: daca intrii in hora propriilor nemultumiri legate de propriul aspect si de alte aspecte pe care nu le poti modifica, iti pavezi drumul spre o viata nefericita. Nu ai micropenis. Nu ai de ce sa ti faci griji.
  6. Nu trebuie sa extrapolezi, exista si nuante, nu doar alb si negru. Evident ca unele persoane merita un tratament negativ. Consider ca exista o piata pt toti termenii enumerati de tine, voi nu va bateti pe aceeasi felie, tipologia de client este alta (am avut discutia asta chiar si cu tine Lara :) ) Categoria de "constructori" de care povestesti este intretinuta, in cea mai mare parte, de clientii care nu recunosc pozele false sau anunturile copy/paste. In continuare consider ca este intru totul obligatia clientului sa cunoasca "regulile jocului" si sa trieze corespunzator. Iti inteleg nemultumirile si sunt umane intrucatva. Totusi, cred ca ati avea mai mult de castigat (si nu ma refer la bani) daca astfel de commenturi ar disparea. Esti o prezenta efervescenta si placuta, nu trebuie sa te cenzurezi, trebuie doar sa stii sa ti alegi corect razboaiele in care te bagi. Am incheiat aici, las topicul pt Rebecca sau clientii ei/lui. Ma duc sa l caut pe Gica.. mai are gletul de dat si apoi l am spart la rozeta
  7. Nu e corect ce scrii aici vulpita frumoasa. Daca oamenii ajung sa confunde termenii pt ca apar persoane precum Rebecca, este strict vina oamenilor ca nu studiaza "subiectul", nu este vina "subiectului". Si asa nu sunteti foarte multe in breasla asta, iar ca si client ma irita grav cand vad ca, uneori, n aveti pic de empatie unele pt altele.
  8. Eh na. Esti atat de naspa ca om, mi se face greata.
  9. Nu mai stiu numele, dar era relativ popular. Cand l am vazut cu unghii lungi si dansand din buric, m am gandit ca e doar o chestiune de timp pana apare aici
  10. Pozele sunt reale si foarte reusite. Din pacate, am vazut o pe tiktok cand se "afisa" ca baiat si asta ma impiedica sa o vizitez. Daca ii faci o vizita pana la urma, sa scrii si aici.
  11. Hai coaie... suntem fani XX cu pula, dar nici chiar asa..
  12. Si eu dupa ce am plecat si am iesit din starea initiala de soc, am ras toata seara cu gandul la toata intamplarea. Oricum... Putea sa iasa foarte urat atat pt ei, cat si pt mine daca as fi avut portofelul. Am uitat sa menționez: sta pe magheru, in blocu cu Sephora de lg Galeriile Orizont. Pacat ca actioneaza asa, ar fi avut parte de multe puli (implicit si bani) pt ca arata relativ ok (pt fanii categoriei). Asta e, măcar am invatat ceva despre mine: pot sa mi dau drumu in conditii teribile de presiune! ) Sunt hunter cu experienta, o sa raman la cele confirmate si care nu fac asa: Cristina, Yaneva, Adyna, Andreea (mall vitan). Probabil ca or mai fi inca 1-2 ok, dar atât..
  13. Am ajuns la ea fiind atras de poze care pareau a fiind pe bune. Am sunat, prima oara mi-a raspuns cred ca pestele (desi vorbea in numele ei, avea voce cam prea de barbat). Mi-a zis locatia si sa-i dau un telefon cand ajung in zona. Cand am sunat a 2a oara, mi-a raspuns cu totul alt voce, mult mai feminina. Dupa ce am primit indicatiile, evident ca m-am intanit cu pestele care iesea din scara cand intram eu. Spun asta pentru ca in timp ce mergeam spre bloc eram pe telefon cu ea, iar in momentul cand i-am zis ca sunt jos am auzit in telefon cum s-a inchis usa de la apartamentul ei. Am urcat, mi-a deschis si confirm ca pozele sunt reale. Era imbracat(a) ca in poze. M-a cam repezit sa ma dezbrac, sa ma fac comod, si m-a invitat sa ma spal "ca ea doar asa lucreaza". La baie a stat cu mine tot timpul (mai tarziu am inteles de ce). Dupa ce m-am spalat, fiind acompaniat in tot timpul asta, am fost poftit in camera unde a inceput destul de sec un oral protejat, la cererea mea. Dupa 1-2 minute am observat in stanga ca se misca o fata de masa destul de ciudat.. dupa alt minut STUPOARE: aud ca e cineva intins sub masa care din cand in cand mai tragea cu ochiu si a inceput sa strige: "CRISTINOO HAI MAI REPEDE CA MI-A AJUNS CLIENTUL"; nu ca ar conta vreun pic, dar ea apare cu numele de Alessia in anunt. Imediat a iesit de sub masa cred ca un travestit ( nu l-am vazut la fata, ci doar din spate si era in haine de femeie, insa cred ca era travestit). Probabil ca d-asta a stat cu mine cat mi-am facut dus, ca nu cumva sa ies mai repede din dus si sa nu apuce cealalta persoana sa ma buzunareasca. Noroc ca stiu mai bine decat sa-mi iau lucruri la mine cand merg pt prima oara la cineva. Dupa asta, m-am ridicat din pat si mi-am dat drumul efectiv in aer, ea stand spectatoare la spectacol. Cand m-am dus la baie sa iau hartie sa ma sterg a inceput sa ma latre un caine care JUR ca zici ca era din iad (era un latrat ragusit, batran si foarte agresiv) si brusc au mai aparut 2 barbati care cred ca erau in sifonier in cealalta camera, nu stiu sigur. Halatul (100 ron) a fost inaintat la inceput, cand m-am dezbracat. Fiind mai precaut din fire am preferat sa nu fac scandal pentru tot acest fiasco, m-am imbracat si am plecat. Nici nu merita sa dau note, ESTE DE EVITAT!!!!
×
×
  • Creează nouă...