Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

mario83

VIP Member
 • Content Count

  2,843
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-412

1 Follower

About mario83

 • Rank
  VIP Member
 • Birthday 04/07/1983

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

9,882 profile views
 1. Parca si vad ce scrie cand se trezeste ``Am avut un overnight bai saracilor de 6000 pounds, ne-am futut putin, in rest am stat la povesti``
 2. Nu,doar ea ne pacaleste pe noi,pe ei se vede cand intra in casa ce fel de ``seici`` sunt. Oricum vad ca nu scrie inca,inseamna ca n-a bagat asa mult ``redbull`` aseara.
 3. Ai de plm,daca dai citate din ala e clar ca ai ajuns rau de tot!bafta in revenire!
 4. Pai fa moldoveanco, la rin se cazeaza fotbalistii aia amarati,de la cluburile cu buget redus! Ceva de calitate?? Alea de calitate nu scuipa slobozul in servetel si nici nu ajung macar pe la Rin,sunt prin alte zone ale orasului,nu pe camp la rin. Succesul nu e la rin sau la tara in Anglia, stim cu totii.
 5. Macar esti o prajita desteapta :)) Pacat de gusturile si laudele pe care le ai.
 6. Ce n-ai avut si ce nu ai tu de la atata prajeala,chiar tot ce ai vrut :)) Pacat ca realitatea e altfel! Aia e Inesuco,pacat ca n-am mai apucat sa ajungem pe la mission,era caterinca.
 7. Cand activezi la rin nu poti avea mari pretentii,stii si tu ce fel de lume merge acolo in general.
 8. Una care a activat la rin,apoi la tara in Anglia nu are cum sa fie smechera!doar in mintea ei prajita. Numai cand imi aduc aminte de recenzia aia cu scuipatul slobozului in servetel mi se intoarce stomacul pe dos..unde draq e smecheria? Revino-ti Inesuco,ca nu impresionezi pe nimeni cu harneala ta ieftina. Doamne fereste sa traiesc langa una care s-a futut la rin,merit mult mai mult.
 9. Ai scuipat copilul in servetelele lui Ragno,sau cum il chema pe ala :))))
 10. Asta ma gandesc si eu, nu ca m-ar mira prea tare..sunt multe ca ea in zilele noastre,care sunt prajite sau viseaza mult. Problema e ca era misto rau cand a a aparut pe aici,nu doar fizic ci si mental.
 11. Lasa-ne bai Inesuco cu teoriile tale de 2 lei,realitatea e alta..stai non stop pe un forum sa te lauzi ca sugi pula la tara in Anglia pe 80 nu pe 50,asta dupa ce ai activat la rin ca toate terminatele de la tara.
×
×
 • Create New...