Sari la conținut

the_spell

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre the_spell

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova

Vizitatori Recenți Profil

3.621 citiri profil

the_spell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

296

Reputație

1

Community Answers

  1. Note: Locatie: 9.5 GFE: 9 Aspect: 9 Oral: 9 Normal: 9 Halat: 250 lei 1h Tot uitandu-ma pe forum, plictisit la munca si vazand-o pe Andreea mi s-au aprins hormonii si hai sa dau un PM, imi spune ca e disponibila doar de la ora 19, pff zic na belea ca nu fac nimic, insa norocul a fost de partea mea, un futacios si-a anulat prezenta si am intrat eu in plan, imi raspunde ca s-a eliberat la ora 17, pff perfect, deja aveam in cap ganduri obscene cu asta mica. Ma prezint in locatie, imi deschide usa, ea dupa, uff ce frumusete, avea un zambet asa scolaresc insa pervers. Stam putin de vorba, ma cer la dus, merge si ea dupa te am terminat eu, ne mangaiem, ne pupam, trece si-l mufeaza pe gogu, un oral destul de ok,se urca pe mine si incepem un normal in forta, cu sanii aia de toata frumusetea in ochii mei, uff nimic nu era mai perfect in clipa de fata. Termin destul de repede in prezervativ, mai stam de vorba, ma duc la dus, merge si ea pentru inprospatare, revenim in camera, ii cer sa-mi faca un masaj mai intai. M-a relaxat total, se pricepe Andrusca la masaj, apoi ma pune sa ma intorc si se apuca iar de un oral, minunat, trecem la normal, in vreo 5 pozitii , termin in prez si ce pot sa mai zic, a fost exact ce trebuie sa te destreseazi. Ms Andreea, esti o persoana openmind care stie ce vrea de la viata, normal asta e doar parerea mea.
  2. Note: Locatie: 9.5 GFE: 9.5 Aspect: 9 spre 10 Oral: 9 Normal: 9 Anal:9.5 Halat: 300 lei 1h M-am prezentat si eu la faptura asta acum ceva timp, programat prin PM, am ajuns cam greu la ea, fiind foarte ocupata . Ajuns in locatia bine cunoscuta, vorbim la telefon, urc la apartamanet, imi deschide frumusetea, inaltuta asa cum imi place mie si foarte sexy. Stam putin de vorba, ma cer la dus, imi da prosop, baia micuta dar foarte ok cu tot ce trebuie in ea, apoi ma prezint in camera cu pricina, cam bezna, doar cu niste luminite obscure, as fi vrut mai multa lumina insa nu am avut parte de ea, dar a compensat cu multe altele. Mi se pare o persoana foarte deschisa, eu zic ca am facut clickul cu ea, m-am simtit exact ca si cum ar fi fost o iubita, ne-am sarutat cu foc, a incercat sa atenteze la urechile mele insa nu a reusit, a coborat mai jos si tot mai jos si a inceput un oral neasteptat de bun, protejat,trecem apoi la anal pe toate partile, insa pozitia cu ea pe burtica cu funduletul in sus, ceva de nepretuit, pff am dat in ea pana am obosit, a fost perfect, un anal de toata frumusetea, finalizat in prez. Mai stam de vorba de una de alta, merg la dus, merge si ea, revenim in camera, are un corp foarte frumos, mi-ar fi placut sa fie a mea o perioada mai indelungata , incepem iar sa ne sarutam, trece apoi la aparat, se mufeaza cu gogu, il dezmiarda pana il apuca dracii, trecem la normal pe toate partile, termin in prezervativ si cu asta s-a terminat o poveste frumoasa. Am ramas nostalgic!!! Oricum ms Silvana, multa sanatate si succes in toate.
  3. Ms Silvana https://m.youtube.com/watch?v=CnhXaas_onY
  4. Ms Adela https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=bO_tqJmb9tk
  5. Note: Locatie: 9.5 GFE: 8 Aspect: 9 Oral: (nu am ce evalua pt ca a facut foarte putin si a fost si protejat) Normal: 9 Halat: 150 lei /1 fin Timp efectiv actiune: 30min Am fost si eu la gargarita asta mica, dupa multe incercari, am prins-o, cu rabdare faci multe. Frumusica ce-i drept, are un corp superb si o piersicuta de ti-e mai mare dragu sa o futi . Facut programare prin telefon, ajung in locatia specificata de ea, mi-a spus sa astept 5 min, nu ma grabeam asa ca a fost ok, o sun, imi spune nr la interfon, urc la micuta, imi deschide, cum am spus si mai sus arata foarte bine, daca avea cativa cm in plus la inaltime era si mai bine, dar asta e, are niste sani si un bombeu de mi-a lasat gura apa, ma conduce in dormitor, este curat si mi-a placut ca avea si AC-ul pornit, un mare plus, cer un porsop sa ma duc la baie, merge si ea dupa ce am revenit in camera. Revine si ea, pff, gogu deja era drept, ma si intreaba ca ce i-am facut, zic eu nimic, te-a vazut pe tine . Ii pune cauciucul o suge de cateva ori si ma pune la treaba, incepem pe la spate, pff ce stramta este, valeu misto rau, pompez acolo bine, zic hai sa mai schimbam, trecem la umeri craci, apoi in picioare, zic hai munceste si tu putin ), se urca pe mine , oboseste repede ), trec eu deasupra,ea pe burta, pff ce fundulet, cer aprobare a intra in intuneric ), permission denied, pff nasol, asta e, intra gogu in pussy si se razbuna, dau in ea ca surdu in clopot pana iese albeata, venisem pentru o ora, dar dupa atata munca nu mai eram capabil si de o a doua finalizare. A fost foarte ok, m-am simtit bine, relaxat, sincer parca imi pare rau de piersicuta aia a ei asa mica , care este maltratata de atata pulime, dar asta e, hai sa aveti sange in cocos
  6. Comentarii, comentarii, asta găsesc și la butonul search domnilor, multă stimă
  7. Note: Locatie: 9 GFE: 10 Aspect: 9.8 Oral: 10 Normal: 10 Halat: 200 lei /2 fin Timp efectiv actiune: 1h Detalii: M-am prezentat la Lory dupa o rezervare la telefon, ajung in locatie, buimac,am coborat din lift la un etaj mai jos, cred ca a auzit usa la lift sau are un al saptelea simt , scoate putin capul pe usa si ma atentioneaza ca mai trebuie sa urc putin, intru pe usa si ce sa vezi mai tata, o super bucata si apoi se mai si intoarce, pfff m-au trecut toate transpiratiile, deci are un popou de te baga in boala, mergea spre camera si eu dupa ea hipnotizat de posterior, ma asez pe pat, ea pe un scaun, insa nu-i convine . se ridica imi mai arata putin fundul ala apetisant si se pune mine, wow m-a vrajit total, are un corp aproape perfect, este pe placul meu, ii spun ca stau o jumatate de ora si s-a terminat toata treaba, ma intreaba daca am citit pe forum de ea, pff m-am schimbat la fata, aveam doar 100 de lei la mine, am ramas cu ideea ca ea merge si cu o finalizare,ii spun ca ma duc sa scot de la un bancomat si revin, nu a vrut sa ma creada, insa am plecat si am revenit in 5 sau 10 minute maxim, s-a comportat super, este maxim de treaba si imi cer scuze pentru incurcatura creata, fac dus, revin in camera, ma pun in pat si incepem sa ne giugiulim, coboara la gogu care abia astepta sa-l dezmierde, il linge, il suge, il cearta, il scuipa pe amarat de nu stie de capu lui ), ma ridica in picioare ma pune langa oglinda si iar se ia de gogu, il suge pana la finalizare. Mai stam putin de vorba, ma duc la reimprospatare, merge si ea, revenim in camera, se intoarce iar cu posteriorul ala sexos la mine, ii degust putin pasarica, o musc usor de cur , il suge iar pe gogu, ma intreaba in ce pozitie sa o fut, se urca pe mine si ma fut de ma rupe, apoi se intoarce cu spatele, iar ma fute, o pun si eu capra si o fut bine, imi ofera o priveliste superba,ii spun ca vreau in picioare, ma duce la oglinda, alta priveliste superba, ma trage in ea, o fut pana obosesc, ma punea iar in pat insa gogu nu vrea sa termine, il mai suge putin, insa eu eram epuizat total , ii spun ca mai bine renuntam, zice ca nu se poate asa ceva, i-am zis ca este vina mea si ma intreaba daca a fost ok, ii spun si aici cum i-am spus si in prezenta ei, a fost mai mult decat ok. Imi cer scuze iar pentru prostia mea cu banii, sper sa nu se fi suparat.Pup pe pasarica.
  8. Note: Locatie: 9 GFE: 10 Aspect: 9 (pentru pasarica 10 Oral: 9 Normal: 9 Halat: 200 lei /1 fin Timp efectiv actiune: in jur 30 minute Detalii: Facut rezervare pentru ora 12 prin PM, ajung mai devreme, ii dau un sms daca poate sa ma primeasca, imi spune sa mai astept 10 minute si pot sa urc. Urc la domnita, ma primeste dupa usa, intru si vad faptura minunata intr-o lenjerie foarte sexy neagra. Ma pofeste in camera, ma intreaba daca doresc ceva, cer un pahar cu apa, parca ma intreaba de servicii, insa eram asa vrajit de corpul eu ca parca nu mai auzeam nimic. Vorbim putin, ma intreaba daca vreau sa fac dus, imi da un prosop si ma duc rapid la improspatare. Revin in camera de nebunii se duce si ea la baie pentru doua minute, revine destul de repede isi da jos desuul, pff o splendoare, o vad pe micuta si ma incita maxim, ne pupacim asa discret pe ici pe colo, se joaca putin cu cel ce dormea pana sa o vad pe micuta, ma intreaba cum vrea protejat sau ne, ii spun cu membrana si se apuca docil da sigur de gogu, il suge bine si frumos mai sa-mi dea rusini, noroc ca ma intreaba daca vreau o pozitie anume, ma trage peste ea, wow ce stramta este, se simte super, in timp ce eram ca animalu peste o faptura asa mica, imi da si un pupic pe varful buzelor , schimbam pozitia in doggy, unde si termin in glorie . M-am simtit foarte bine in prezenta ei, mi-a parut rau ca a trebuit sa plec si nu am stat, asta e cu alta ocazie.
  9. https://www.youtube.com/watch?v=q1L-kHhsCIw
×
×
  • Creează nouă...