Jump to content

gangbanger1

Serious Contributor
 • Content Count

  243
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

88 Reputatie Excelenta

4 Followers

About gangbanger1

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Tineretului

Recent Profile Visitors

2,449 profile views
 1. Are curu mare ? Bombat ? Dai buceala cu ecou ?
 2. Asa mi s-a parut si mie. De asta tot intrebam... Si mai e una cu curu mare in aceiasi locatie care nu se fute. Doar maseaza muschiu.
 3. Aia cu cutitul in pizda facea anal chiar si neprotejat. Atunci sa nu fie ea ? Seamana prea mult. Sau e doar o miscare sa ne pacaleasca si la fata locului de fapt toata gaurile sunt disponibile.
 4. Am sunat si intrebat. De gasit mai mult dupa amiaza din ce am inteles pana noaptea tarziu. I-am spus ca as prefera in timpul zilei mai devreme si mi-a spus ca se poate dar sa ii spun dinainte ( presupun ca o programare pe whatsapp ca sa ramana in scris 😁😁). Ca adresa nu prea a vrut sa zica, foarte vag, doar ca este intre salajan si 1 decembrie. Deci cel mai probabil pe postavarului. De asta intrebam pe colegul de mai sus de adresa. Tariful 100 cu 200. As trage la curu ei. Dar daca e nebuna aia cu cutitul in pizda il dau dracu de cur mare si caut in alta parte.
 5. Scuze .. acu am citit mai atent .. ai mai fost la ea. Poti sa imi dai adresa exacta totusi ? 😁
 6. Pai stai... ai facut stanga imprejur sau ai ramas si ai testat cat de larga e la pizda si cur. Ca nu inteleg
 7. Asta nu e aia cu labiile mari care avea o poza cu un cutit in pizda ? A fost pe chisinau la why not si dupa pe postavarului ? Parca ea e dupa cur
 8. Am fost la tine o singura data. Atat. De atunci si recenzia. Poate ma confunzi cu altcineva. Si cu asta inchei. Sa lasam loc celor care chiar iti calca pragul sa lase o recenzie reala.
×
×
 • Create New...