Jump to content

il pupparo

VIP Member
 • Content Count

  4,008
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

il pupparo last won the day on February 18 2019

il pupparo had the most liked content!

Community Reputation

19,608 Reputatie Excelenta

About il pupparo

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 10/05/1965

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

21,106 profile views
 1. Pai ce sa fac eu frate ? Sterge din mesaje.
 2. Pai da-mi PM. Ce i-am scris fratelui Black e confidential .
 3. Io n-am fost frate Witcher. Am stat , am analizat , am citit si m-am oprit 😁. La timp ca sa zic asa. Daca avea servicii bine efectuate si se implica in fut , carare faceam la cat de buna de pula e. Asa insa , m-am tinut deoparte.
 4. Sunt multe Anastasii frate Black 😁. Singura Anastasie cu care te pot ajuta este Anastasia 711 daca iti e de ajutor.
 5. Adevarul e cs buzele alea cu ruj rosu aprins mulate pe pula si cu ochelarii pe ochi privindu-te in timp ce o suge , merita din plin 😁. Te trec pe lista Ioana .
 6. Pai de ce nu mergi sa vezi frate Laury ? Doar 150 RON. Eu nu am fost ca te-as fi informat eu. Asa din poze , pare buna de futut .
 7. Camelia 07 , ca tot ai intrebat frate Delusione , cica pentru mai putin de 500 EUR nu se deranjeaza 😁.
 8. Au mai fost cateva recenzii de genul acesta . Nu le-ai citit frate Rav ? Eu personal nu am fost exact din acest motiv , altfel fata era bifata de mult la cum arata .
 9. Va salut. Vizitata recent. Programare efectuata din timp si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. Locatia - in rond la p-taAlba Iulia, punct de reper Arogant. Apartamentul in care a mai lucrat si Luana in trecut, camera de lucru curata , baie ok , geluri de dus din belsug, dar cam goale , apa calda - nota 8. Aspect - relativ frumusica la fata ( din punctul meu de vedere ) , sani naturali, foarte frumosi , fermi, nici mari , nici mici , numai buni de lins/supt , craci frumosi, slim , piele fina, cur micut , rotund , buna de pula - nota 8 . Dus
 10. Chiar nu v-ati prins ca era o gluma 😊 ? Incredibil .
 11. Eh , nu e chiar asa de naspa daca macar o suge fara cauciuc. Macar s-o suga bine , cu simt de răspundere, altfel.... ne mai gândim.
×
×
 • Create New...