Sari la conținut

sparatcus

Serious Contributor
  • Număr conținut

    590
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sparatcus

  1. Buna confrati. Sambata am reusit sa ajung si eu la titulara topicului. Nu intru in detalii dar ar fi cam ca recenzia colegului Organu pana la.momentul cand am trecut la normal. Noi am.facut doar LOT si finalizat in balonas. Dupa actiune am vorbit despre forum si am.incurajato sa isi faca cont. Parea interesata asa ca probabil in viitor va fi intre noi. Zicea ca sta pana marti dar va reveni. Notele ar fi de 9 spre 10. Pentru mine e de revenit. Scorul e 150/ nr. 250 / ora.
  2. Venind vorba de Andreea91 imi aduc aminte de Carina de la noi de la Oradea. Avea locatia prin Rogerius si mi se pare ca era tot moldoveanca. Avea sanii mi se pare siliconati si trebuia sa fim grijulii cu ei. Sa retras oare?
  3. Din cate am citit se pare ca este la Arad.
  4. I-am scris si eu in privat. Sper sa vina pe la noi cat mai repede.
  5. Zicea ca stie se forum dar nu cred ca are cont . Ii propun data viitoare cand ajung la ea.
  6. Buna confrati. Ieri nu stiu cum rasfoiam publi 24 si dau de anuntul urmator: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/seron/5g21i69h1g1477932h2fh4i740i39i62.html .Dupa o cautare pe forum gasesc ceva recenzii pe Arad de anul trecut. Zic hai ca merita o incercare. Sun si raspunde din prima si in 35 de minute eram la locatie. Doamna nu prea stie romana doar maghiara si engleza dar a invatat cateva cuvinte. Eu stiind limba m-am descurcat usor cu programarea. Ajuns sus m-a intampinat doamna din poze. E reala, arata foarte bine. Am intrebat-o daca are colega deoarece am citit si pe Arad ca lucra cu cineva impreuna si am vazut o usa inchisa pe hol primind raspuns pozitiv. Nu m-am intersectat insa cu ea. Cerut banii la inceput dupa care am.mers la baie pentru o mica reimprospatare. Revenit in camera s-a scapat de haine si ne-am apucat de treaba. Un preludiu foarte placut, fara graba cu mangaieri. Actiunea in sine sa rezumat la OP urmat de degustarea piersicutei si NP incercat doar 1 singura pozitie LOT. Nu sa grabit, ma lasat sa conduc eu ritmu. Dupa finis nu sa dat jos imediat am mai stat asa putin. Urmat igienizarea si dus am fost. Notele: Locatie: 8 Prima Onestilor, zona rosie Aspect: 9 frumoasa la fata, corp bine proportionat, sani misto OP 8 pentru ca a foat protejat , nu am intrebat daca face si fara guma NP: 10 incercat 1 pozitie dar sa miscat bine GFE: 8 sociabila, atenta, te intreaba cum vrei insa lupa FK scade nota Cadou: 150 nr/ 250 ora Recomandat : Da De revenit : pentru mine da Sper ca v- am ajutat cu ceva informatii despre ea. Nu am scris demult recenzii din lipsa timpului. Toate cele bune!
  7. sparatcus

    Andrea 0755778834

    Mersi!
  8. sparatcus

    Andrea 0755778834

    Buna Andreea. Ne pui si noua o lista de preturi?
  9. Buna confrati. Azi am reusit sa ajung si eu la Lidia. Recunosc ca am avut-o demult in vizor. Contactata prin whats app si relativ usor am si primit o programare azi. Ajuns la locatie mi-a comunicat adrsa exacta si am ajuns la Lidia. Pozele reflecta realitate dar arata mai bine. E TOP ca si in titlu. Am fost servit cu ceva de baut, am socializat putin si am trecut la dusul de rigoare. Revenit i-am inmanat cadoul si ne-am indreptat spre camera de actiuni. A inceput cu ON foarte bine executat cu de toate dupa care i-am intors si eu favorul. Inainte de NP am mai primit o runda de ON drept urmare la NP am reusit doar 1 pozitie, misionar. Dupa finalizare am mai stat putin si a urmat igienizarea. Am.mai vorbit cate ceva si am plecat. Notele: Aspect - 10 pozele vorbesc de la sine dar si la fata e frumoasa ON - 10 cu de toate, priviri, deep NP - 9 reusit doar 1 pozitie, GFE/atitudine - -10 iprietenoasa, FK aproape de 10 fiind doar saruturi pe buze Locatie - 10 perfecta pentru asa ceva insa zona nu e cea mai "populara" Amenda-200 / nr. De recomandat DA De revenit DA Scuze pentru greseli dar scriu dupa tel. ( nu mai stiu parola si nu pot intra doar aici in cont) Mersi Lidi pentru intalnire!😉
  10. Buna Paula. La Oradea cand preconizezi ca revii? Cred ca la multi ne lipsesti.
  11. Ma refeream daca are undeva poze sau anunt publi. Scuze ca nu m-am exprimat cum trebuie.
  12. Buna colegu. Intersanta recenzia ta, o am si eu demult pe lista dar dupa scrisele tale ma mai gandesc daca merita sa trec pe la ea.
  13. Buna confrati. Azi am reusit sa ajung si eu la Morena. Recunosc ca am avut-o de mult in vizor dar de cand a revenit si am vazut "upgrade"-ul facut, am zis ca de data aceasta nu am voie sa o ratez. Dupa 2 incercari de programare ratate, azi am am avut norocul sa o prind libera exact cand eram prin trecere in oras. Dupa avizul favorabil primit, in 15 minute am ajuns la locatia ei. Dupa zecile de recenzii si pozele postate chiar eram curios cum este in realitate. Se pare ca si de data aceasta s-a adeverit ca in realitate arata mai bine ca si in poze. Dupa ce s-a inchis usa am facut cunostinta cu MORENA. Deci ea intra in TOP 3 personal. Nu are rost sa o descriu, au facut-o colegii si are desule poze dar e ceva ce trebuie vazut/trait. Un mic minus ar fi ca ma asteptat goala dar trecem peste. Am fost servit cu un pahar de apa si am trecut pe la dus. Revenit am lasat cadoul pe masa, a trecut si ea pe la dus si ne-am revazut in camera. A inceput cu un mic preludiu, i-am degustat si eu putin balcoanele dupa care a trecut la ON, foarte bine executat. Dupa cateva minute i-am cerut sa schimbam rolurile. Am inceput sa ii degust si eu savarina, se pare ca ia placut pentru ca dupa cateva minute am reusit sa ii ofer un mic orgasm. Am trecut la NP, unde eram sigur ca nu o sa rezist mult in compania ei, asa ca am inceput in misionar dupa care am schimbat in LOT unde nu am si terminat foarte repede. A urmat igienizarea, m-am imbracat si am mai vorbit cate ceva la final. Am observat ca are un caiet unde cred ca isi noteaza programarile, deci aici are un mare plus. Notele: ON-9 fara atentie la vecini, dar foarte placut NP- 10 misionar si LOT GFE/Atitudine - aici chiar nu stiu ce nota sa dau. 10 nu as da pentru ca nu am avut parte de FK (recunosc ca nici nu am intrebat), am socializat mai mult la final decat la inceput si faza de la inceput. As da un 9+ pentru ca in rest s-a comportat foarte bine, degajata, parca nu eram la prima intalnire. Aspect- 10 Poze reale, inalta, un corp foarte bine proportionat, si la fata este frumoasa, sanii arata foarte bine. Locatie-10 Prima Universitatii, apartament nou, dotat cu ded toate Amenda-200/nr. De recomandat-DA. De revenit : DA. Multumesc Morena pentru primire, se pare ca azi s-au aliniat stelele intr-un final. Ne revedem anul viitor cand revii la noi, pana atunci toate cele bune!
  14. Buna confrati. Ieri am reusit sa ajung si eu la Monica. De la prima vizita a ei am avut-o in vizor asa ca nu am vrut sa o ratez si de data aceasta. Programarea am facut-o destul de usor prin whats up si la ora stabilita i-am scris ca am ajuns. Urcat sus am facut cunostinta cu titulara topicului. Arata bine, poate mai bine decat in poze, inalta, slim, roscata cu ochelari sexi. Am fost servit cu un pahar de apa, am socializat putin dupa care am trecut la dusul de rigoare. Revenit in canera ne-am apucat de treaba pentru care am venit. Inceput cu mangaieri, FK, ON destul de placut, fara atentie la vecini. I-am intors si eu favorul si se pare ca i-a placut, dupa care a montat protectia( cu putina stangacie). Incercat 1 pozitie, misionar inretinut cu FK si savurand sanii cu sfarcurile excitante am finalizat in balonas. A urmat igienizarea, am mai vorbit cate ceva si am plecat. Notele: ON-9 fara priviri, fara atentie la vecini, dar a fost ok NP- 9 misionar, GFE/Atitudine - 10 prietenoasa, FK intretinut pe tot parcursul actiunii Aspect- 10 Poze reale, inalta, slim, roscata cu o pereche de ochelari care ii sta foarte bine, sanii cam micuti dar cu sfarcuri sexi Locatie-10 Nufarul, Ciheiului, o zona noua pentru mine, pare sa fie retrasa Amenda-150/nr. De recomandat-DA. De revenit : Da.
  15. sparatcus

    Indisponibila

    Buna confrati. Azi am trecut si eu pragul Simonei. Am incercat de ieri sa ajung la ea insa azi am reusit doar. Programarea relativ usoara prin whats app si la ora stabilita sau mai exact cu 10 min mai devreme am primit unda verde ca pot urca. Ajuns sus am facut cunostinta cu Simona care este aproape ca si in poze, adica in realitate arata mai bine. Cum zicea colegul Panda :", corp clepsidră, coapsele sunt mai late, sânii cu silicoane, fără tatuaje sau alte modificări fizice" si tot ca pe el m-a cucerit dupa cateva schimburi de vorbe. M-a invitat sa povestim putin si am fost servit cu un pahar de apa. Nu m-am simtit grabit nici o secunda iar dupa socializare am primit un prosop pentru un refresh la baie. Inainte sa trec pe la baie i-am inmanat cadoul, despre care nu a pomenit deloc pana atunci, si ne-am inteles si cat stau( nu le-am vorbit inainte). Dupa dusul de rigoare m-a poftit in camera unde s-a dezbracat si am descoperit ceva woaww. Aveti descrierea mai sus cu mentiunea ca trebuie vazut live. A urmat un preludiu destul de ok, cu FK urmat de ON bine executat iar privirile alea in ochi merita toti banii. I-am intors si eu favorul pret de cateva minute dupa care a montat prez si am trecut la NP. Nu am vrut sa ratez sanii si FK in timpul actiunii asa ca am ramas la pozitia LOT unde am avut parte de ambele si dupa cateva minute a venit finishul. A urmat igienizarea de rigoare, nu s-a grabit sa se dea jos imediat, apoi am mai trecut pe la baie. Am mai baut ptuina apa, i-am multumit pentru intalnire si am plecat. Notele: ON-10 Priviri perverse, deep, atenta la vecini, NP- 10 Reusit 1 pozitie , dar a fost atenta cand am cerut sa se miste mai incet s-a conformat, GFE/Atitudine - 10 foarte prietenoasa, nu m-am simiti grabit nici o secunda, FK doar pe buze, Aspect- 10 Pozele vorbesc de la sine, dar in realitate e si mai si Locatie-10 prima Nufarului, apartament nou, dotat cu de toate si zona destul de safe Amenda-150/nr. De recomandat-DA. De revenit : Da. Mersi Simonica de vizita si sper sa mai ajung pe la tine inainte sa pleci. !
  16. Trebuia sa citesti si recenziea mea atunci poate nu o pateai. Deja asteptam o recenzie assmenanatoare pentru ca dupa vizita mea numai recenzii pozitive am.vazut la adresa ei.
  17. De acord colegu. Numai sa ajungem la Kim cand aterizeaza la noi. Din cate se pare o sa fie cam super "ocupata".
  18. Buna confrati. Am ramas dator cu o recenzie la titulara topicului. Duminica trecuta am reusit sa ii trec si eu pragul dupa 2 incercari esuate. Se pare ca a 3-a a fost cu noroc. La ora stabilita pe whats app m-am prezentat la locatia bine stiuta dar am avut nevoie de indrumare deoarece nu am gasit blocul dar m-a ajutat fara probleme. Urcat sus, fac cunostinta cu Ana, recunosc ca eram curios dupa pozele si cele scrise de voi. Am fost servit cu apa(alegerea mea), am povestit cate ceva si am trecut pe la dus. Revenit am lasat cadoul pe masa fara sa ii ceara si ne-am retras in camera de lucru. Inceput cu mangaieri, saruturi, urmat de un ON foarte bine executat de ea. Pe urma i-am intors si eu favorul, se pare ca ia placut iar dupa montarea capisonului la NP am inceput cu pozitia misionar unde am si terminat in cateva minute. De la inceput pana la sfarsit am avut parte de GFE de nota 10 cred acesta a fost si motivul pentru care am cedat repede . A urmat igienizarea de rigoare, am mai vorbit cate ceva si dus am fost. Notele: ON-10 cu priviri, deep, atenta la vecini, NP- 10 doar 1 pozitie dar cred ca si la restu se descurca, data viitoare trebuie sa incerc si dodgy neaparat GFE/Atitudine - 10 FK maxim, amabila, nu m-am simtit grabit nici o secunda, Aspect- 9 cum zicea colegu heavy22: fata arată bine, e simpatică, cu unele mici imperfecțiuni, dar compenseaza prin atitudine. Cateoadata mai bine mergi la ea decat la altele super "tunate" dar cu atitudine de mahala. Locatie-10 prima Nufarul, apartament dotat cu de toate, pat ok, e mai safe decat Onestilor Amenda-150/nr. De recomandat-DA. De revenit : Da.
  19. Buna confrati. Am ramas dator cu recenzia de la titulara topicului. Duminica cu ceva treaba prin oras si dupa 2 incercari am reusit sa ajung la Delia. Recunosc ca pozele au fost motivul pentru care am ales sa ii fac o vizita. Ajuns la locatie, dupa indrumarea ei am dat dupa usa de o fata FRUMOASA, cum o descriu si cei de mai sus, chiar nu ai ce baga de vina, blonda, inalta, botox, silicoane si nu in ultimul rand si la fata e frumoasa. Am vorbit cate ceva, nu m-am simtit grabit nici o secunda , dupa care m-am cerut la baie pentru o mica reimprospatare. Revenit in camera s-a scapat de ce avea pe ea si am admirat-o in toata splendoarea ei. 10*. Nu intru in detalii dar a fost o partida reusita cu de toate: ON, 69, NP. Banii lasati la inceput din proprie initiativa. Notele: ON-10 cu priviri, deep, atenta la vecini, urmata de 69 unde am degustat si eu din ea, si aproape ma terminat NP- 9 reusit doar 1 pozitie LOT, scad 1 punct deoarece nu a mai stat dupa finish ce direct sa dat jos GFE/Atitudine - 9 lipsa FK, in rest nu am ce reprosa, amabila, nu m-am simtit grabit nici o secunda, Aspect- 10 sani siliconati, botox, la corp arata super bine, Locatie-8 eterna Onestilor, si patul era o canapea care cred ca era rupta😁 Amenda-200/nr. De recomandat-DA. De revenit : Pentru mine da.
  20. sparatcus

    ANY 0750866030

    Neata colegi. Saptamana aceasta am reusit sa ajung si eu la Any. De mult timp am avut-o pe lista asa ca eram curios ce ma asteapta dupa usa. Programarea facuta usor pe whats app si cu putina intarziere am ajuns la blocul bine cunoscut P1. Urcat sus o mica surpriza, acuma a bruneta si in realitate arata mult mai bine decat in poze. A urmat o mica socializare, fiind prima intalnire mi s-a parut ca e putin plictisita sau fara chef dar trecem peste. Inainte sa ma duc la dus a cerut banii, cum zicea colegu in recenzia de mai sus, dar fiind prima data la ea e de inteles. Revenit in camera ma asteptat langa pat unde a inceput cu acel preludiu de frecat fundul de junior apoi a trecut la ON. A zis la inceput sa o avertizez inainte de finish dar am crezut ca apuc NP dar nu a fost de data aceasta. Oralul este foarte placut, foarte umed, cu mana , fara mana chiar intre cele mai bune. din oras. Inainte de finish am cerut 69 si in scurt timp am terminat in CIM. A urmat igienizarea, am mai trecut la dus, imbracat si dus a, fost. La final nu am mai stat la povesti, aici am simtit parca putin se grabeste. Notele: ON-10* deep, atenta la vecini, umed si CIM NP- nu am apucat GFE/Atitudine - aici nu stiu cat sa dau, citeam de FK dar nu am avut parte, nu am apucat NP, la discutii mi s-a parut putin cam rece, am avut un felling de fast fuck la urma Aspect- 10 sani siliconati, la corp arata bine, la fata e frumoasa Locatie-9 baia dotata cu de toate, pat mare, Amenda-200/nr. De recomandat-DA, pentru trofeu De revenit : Deocamdata pentru mine nu.
  21. Buna confrati, Ieri am ajuns si eu la titulara topicului. In urma recenziilor si pozelor incitante am zis sa imi incerc norocul. Am scris pe whats app si am reusit sa ma programez destul de repede, Ajuns la locatia comunicata, urc sus si fac cunostinta cu Tania. Pozele sunt reale, recente, are un corp bine conturat, se vede ca merge la sala. Am fost servit cu ceva de baut, am socializat putin apoi am trecut pentru un mic refresh la baie. Actiunea a inceput un oral destul de bun, s-a dat inainte cu putin ulei si s-a frecat de junior pana a luat pozitia de razboi. Am cerut putin 69, s-a conformat si am degustat si eu putin din ea. Dupa cateva minute am trecut la NP, unde a venit pestein LOT cu spatele. Priveliste foarte OK, apoi am cerut sa se intoarca sa ma bucur si din fata de ea. Am continuat asa ceva timp apoi am cerut misionar unde am si capitulat dupa cateva minute de pompat. A urmat igienizarea, am mai vorbit cate ceva, i-a,m multumit ca ma primit si dus am fost. Sa dau si cateva note: ON- 9 cu priviri, deep, fara atentie la vecini, NP-10 incercat 3 pozitii, nu a comentat, s-a conformat, s-a implicat GFE/Atitudine -9 amabila, nu m-am simtit grabit, servit cu ceva de baut, insa din lipsa FK nu dau nota maxima Aspect- 9 are un corp bestial insa la fata nu pot sa dau iarasi 10 si sani mici raportat la corp Locatie-10 baia dotata cu de toate, pat mare, apartament numai bun pentru acest sport Amenda-150/nr. + 50/ON. Am avut-o demult pe lista, nu pot sa zic ca nu a fost ok, dar 200 pentru 1 nr si fara FK mi se pare mult. Nu vreau sa dau numele altor fete dar dupa cum stiti la 200 nr ON si FK sunt cam pachet de baza. De recomandat-DA, De revenit : Probabil pentru acel corp bine lucrat.
  22. Buna confrati. Duminica am ajuns si eu la titulara topicului in urma recenziilor destul de bune. Programarea facuta prin whats app, destul de usor si rapid. La ora stabilita am ajuns la locatie si am urcat sus ( nu merge interfonul dar am avut noroc ca a iesit cineva altfel terbuia sa coboare ea). Pozele sunt reale, nu este genul slim dar eu am fost multumit. Am stat la la o mica socializare ca sa ne cunoastem putin dupa care am trecut la dus. Am urcat sus la locul actiunii unde am primit un ON foarte placut, dupa care i-am intors favorul si la urma am incercat NP. Aici am reusit doar misionar si finalizat in prez. Ca si nota as da un 9 per total. Eu zic ca a fost o intalnire reusita, avand in vedere ca demult am avut-o in vizor. Halatul a fost 150/nr.
  23. Buna confrati. Saptamana trecuta am reusit sa ajung si eu la Oana. Demult am avut-o in vizor asa ca eram foarte curios ce ma asteapta dupa usa. Programare facuta usor, la ora stabilita am ajuns la locatie. Urcat sus fac cunostinta cu titulara topicului. Poze reale, insa eu tind sa cred ca o avantajeaza putin. Am crezut ca este putin mai inalta decat in realitate dar trecem peste astea. Am trecut pe la dus pentru igienizarea de vigoare si trecut in camera de actiuni. inceput cu ON foarte placut, are o tehnica foarte buna dupa care cerut 69 dar a zis ca nu face, FK la fel nu practica. La NP incercat 1 pozitie LOT unde este destul de stramta, foloseste putin lubrifiant, se misca foarte bine si terminat in prez. A urmat igienizarea , am achitat pentru placerile oferita si am plecat. Per total pot sa zic ca am plecat satisfacut insa am avut asteptari mai mari in umra recenziilor. Notele: ON-10 cu priviri, deep, atenta la vecini, NP- 10 incercat 1 pozitie, dar aici a fost OK GFE/Atitudine 8 fara FK, amabila, nu m-a simtit grabit nici o secunda, nu face 69 nici sa i se face oral Aspect- 8 sani siliconati, la corp arata bine, Locatie-9 baia dotata cu de toate, pat mare, dar deobicei ocolesc blocurile P din acea zona Amenda-150/nr. De recomandat-DA, pentru trofeu De revenit : Pentru mine nu.
  24. sparatcus

    Andrea 0755778834

    Buna confrati. Ieri dupa multa vreme si cateva incercari s-au aliniat stelele si am reusit sa ajung si eu la Andreea. Programarea facuta intr-adevar cu cateva zile mai devreme dar a meritat. Dupa toate cele citite eram foarte curios ce ma asteapta dupa usa. La ora stabilita eram in zona numai ca am gasit greu blocu, am sunat-o si ma indrumat. Urcat sus fac cunostinta cu Andreea. Tind sa dau dreptate celor scise de colegi. Are un corp bestial si la fata e frumoasa deci 10. Am fost invitat la o mica conversatie, servit cu ceva de baut, unde am vorbit cate ceva. Am fost surprins de calmul si lejeritatea cu care vobrbea, nu m-am simitit grabit nici 1 secunda. La urma am trecut pentru igienizare la dus, dupa care am astepta-o in camera. A trecut si ea pentru un mic refresh. Revenita in camera a inceput nebunia. Are un corp de 10*, pielea fina, sani superbi. A inceput cu un preludiu foarte excitant, cu FK si trecut la ON. Executat ca la carte, cu priviri in ochi, deep, atenta la vecini iat la urma trecut in 69. Nu stiu cum a reusit sa ma execute dar dupa 2 minute de 69 am explodat. Recunosc ca mi-a fost rusine de cum am ramas corigent de data aceasta, dar a zis ca nu sunt singurul care pateste la fel la primele intalniri cu ea.( deci chiar are ceva special) . A urmat igienizarea dupa care am stat din nou la povesti. Nici de data aceasta nu m-am simiti grabit, deci e o profesionista din toate punctele de vedere. Am plecat suparat pe mine dar voi reveni si sper sa ma revansez. Pana atunci toate cele bune Andrea. La note in afara de NP nu pot sa dau sub 10 dar sa fie recenzia completa: ON-10* cu priviri, deep, atenta la vecini, scuipat porno, NP-- nu pot sa dau nota, data viitoare GFE/Atitudine -10 FK, amabila, ai ce vorbi cu ea, m-a indrumat la telefon unde sa ajung, nu m-a simtit grabit nici o secunda Aspect- 10 bronzata, sani siliconati, buze superbe, trebuie vizitata Locatie-10 baia dotata cu de toate, pat mare, Amenda-200/nr. pretul putin peste medie, dar merita fiecare Leu. Nu vreau sa mentionez numele altor escorte pe topicul ei, dar e top Oradae si le da clasa la cam toate in momentul de fata. De recomandat-DA De revenit : Da
×
×
  • Creează nouă...