Sari la conținut

mihaitzaalex

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihaitzaalex

  • Dată Naștere 18.04.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    0736123803

Vizitatori Recenți Profil

2.164 citiri profil

mihaitzaalex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

63

Reputație

  1. Hello, Hello am fost pe la domnisoara in cauza acum ceva timp, totul a decurs perfect. Acum i-am scris de vreo 2 ori si imi da cu seen, nu zice nimic.... macar de mi-ar raspunde sa-mi zica daca am suparat-o in vreun fel :)).
  2. buna Cris, De fosta ta colega https://nimfomane.com/forum/user/279201-alina%2037/ mai stii ceva ? sper ca nu am deranjat cu aceasta intrebare :) te pup
  3. Salut, Neavand multe variante la 5 dimineata intr-o marti am rasfoit publi24 si mi-a facut cu ochiul carnoasa asta. 200 ora, 250 cu fin orala (ne-am inteles la tel). Ajung in locatie, intr-un cuib de bercenare bronzate unde imi zice ca hata finalizarea orala e defapt 300. Pana la urma ma lasa cu 250. Tipa mult mai grasa decat in poze, piele misto, ce-i drept, bronz frumos. Ca sa nu ma mai lungesc degeaba, oral slab, mecanic, pizda cu mirosuri, am stat doar o finalizare. NU RECOMAND!!!
  4. Helllooooooo, ma chinui de 1 ora sa gasesc o escorta ok si nu gasesc. Chiar asa nu mai lucreaza nici una azi (duminica) ? Imi recomandati si mie va rog o escurta ok, ma intereseaza in principiu sa faca CIM. Multumesc!
  5. Hai Alinaaa mai repedeeeee! Stie cineva cand planuieste sa se intoarca ?
  6. Stie cineva ceva de Alina ? Are tel inchis de cateva zile :(
  7. Salut, Tocmai ce am plecat de la Alina. Confirm si eu ca esti o milf de nota 10, iar in ceea ce priveste bunul simt ca zic sincer ca nu am vazut vreo fata cu mai mult bun simt ca ea. Ca sa fac o scurta descriere, am venit eu pus pe treaba sa stau o ora. Am lasat din proprie initiativs 250, chiar daca e 100/200. Actiunea a inceput cu un oral foarte misto, eu l-as nota cu 9,50 chiar. De mentionat ca nu s-a dat batuta pana nu mi-am dat drumu desi am avut o zi grea in care nu am putut sa ejaculez asa repede. Fumat tigara, tipa foarte misto, are o voce subtirica de i-ai da 20 de ani. Din pacate pentru mine, pe cat de pus pe treaba eram, nu am mai reusit si un a doilea numar in conditiile in care Alina chiar s-a chinuit cu mine, daca pot sa spun asa, m-a supt aroape pana la os. Ce vreau sa subliniez in final este ca nu m-a lasat efectiv sa plec fara sa-mi deai cei 50 de lei inapoi, chestie care mie mi s-a parut de un bun simt extraordinar. Nu stiu sincer cate fete ar fi facut asa. Igienta impecabila, apartament spatios, nimic de reprosat pentru experienta. Din ce am inteles mai are o colega. Alina, iti multumesc pt Efortul depus, data viitoare tot la tine vin!
  8. Am fost si eu la ea. Femeia e bine pe corp, destul de stramta. Dar da, confirm ca nu are toate tiglele pe casa. Stie cineva ceva de colegele ei ?
  9. Fost si eu acum 1 saptamana la titulara acestui topic. Vreau sa Zic ca eram cam nehotarat, in mare parte din lipsa reviewurilor, dar duoa ce am gasit cu greu cateva bune printre paginile acestui topic aam zis sa ii acord o sansa. Ideea sta in felul urmator: Tipa in cauza nu esti skinny, este anorexica in toata regula. Am mai fost la tipe skinny si ea nu e skinny niciodata. La fata, avand in vedere ca are un dinte lipsa o sa ii nitr infatisarea cu nota 4. Oralul a fost bun, un 7-8, fara artificii lins pe coaie etc. Dupa ce termin in gura ei primul nr, la al doilea o pun doggy, iar in momentul in care ma pregatesc sa ii rup ghindoaca ma loveste un puternic miros ceea ce mi omoara mojo ul instant. Nota 3 Duoa faza asta trecem inapoi la oral, unde mi s-a intamplat ceva inedit, pt prima oara as zice, o suge ea ce o suge si la un moment dat da un pârț (basina). Eu unul nu o sa mai calc pe aici. Un raport corect ar fi de 50 de lei/ descarcarea.
  10. Buna Simona. De cateva luni incerc sa dau de tine. La telefon nu raspunz, pe wapp la fel. Cum pot sa ma programez si eu la tine ?
  11. Blonda matura fara inhibitii iti ofer masaj de relaxare,companie intima ..acept . . kiss ......fatezii. din partea ta dus inpreuna..pretind discreti ‭(0762) 576 702‬ Dupa ce m-a distrat titlul anuntului am zis totusi sa incerc ceva nou. O sa fac o descriere rapida: Oral slab, cu dinti si mai milt cu mana, notez cu 4 Norma 6, a facut i gramada de figuri, plus ca a stat ca scandura Eu nu o recomand si am zis sa va scutesc de un drum.
  12. Salut. Dupa vizita la domnisoara fac urmatoarele precizari: Esti grasuta, sani misto, la fata merge, pizda sparta, larga Oral as zice un 8, cateva limbi pe coaie, nu o ia pe toata in gura, desi nu am cine stie ce mare pula Normal as zice un 9, am dat in ea cum a vrut, nu a comentat nimic. De precizat este ca nu lucreaza la finalizari, ci la ora. Eu am stat numere. Eu o recomand, daca va plac grasutele si daca nu va asteptati la un cine stie ce oral wow. Un pret mai corect ar fi 200/ora.
  13. Am fost de curand la domnisoara, dupa cateva luni bune. Sa va zic sincer, mult mai slaba prestatia cumva. Nu stau sa dau detalii, dar la nivelul la care a prestat consider ca ar trebui sa-si coboare preturile la 100-150sau sa revina la prestanta din trecuta (ceea ce e mai greu).
×
×
  • Creează nouă...