Sari la conținut

Maseuza episcopiei

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Maseuza episcopiei

  • Dată Naștere 12.09.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Arad

Vizitatori Recenți Profil

429 citiri profil

Maseuza episcopiei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Ma cretine da ,mi-a dat 400 ron pt o muie care e problema ta!?? Pe unii din voi chiar nu pot sa-i inteleg In Arad sunt multi retardati si tu faci parte din grupul lor. :bye
  2. Numai pe tine te-am fericit ..restul de useri ce au postat si ce posteaza au fost abordati de baba 67 ani. .. au avut o experienta demna de-neuitat te pup voi reveni cu poze incendiare!!!
  3. http://www.youtube.com/watch?v=mYlNTLnTJvc asta e baba care va facut masaj
  4. Deturnat?? Crezi ca sunt teroristul lui Hezbollah sa deturnez avioane?
  5. Tariful schimbat datorita recenziilor voastre ne-adevarate. Bine ca nu doriti gratis. Va rog nu poluati topicul Multumesc de intelegere
  6. Ai fost la mine sa te convingi ca nu sunt pozele reale? Cand vei fi sigur de asta atunci sa rogi administratorului sa stearga pozele. Am schimbat nr de tel si locatia mucosule.
  7. So:Da am avut nr ala acum este la batranica de 67 ani mergeti si la ea Am inteles din recenzii ca nu a fost refuzata. Gusturile nu se discuta
  8. Constat cu stupoare ca ,va plac si femeile de varsa lui @bunica.
  9. Eu sunt tot maseuza de pe Episcopiei pozele sunt reale . Aveti grija unde faceti recenzii ne-adevarate pentru ca este posibil sa va dea peste nas escorta sau persoana in cauza. Recenziile facute sunt ne-adevarate. La locatia din Episcopiei am fost doua femei eu si o femeie batrana de 67 ani cu aproximatie,daca nu am fost eu cine a fost?Batranica de 67 de ani :350x nu vreau sa ma cert cu nimeni si va multumesc de intelegere.
  10. sa inteleg ca eu arat rau? Revenim la recenzii.
  11. Pe Episcopiei am fost doua femei . Eu am nr de vodafon.-0721493378 Eu sunt in poze si sunt reale nu sunt retusate. Eu am afisat program de lucru si tarif.fara discutii inutile va rog . Cine este interesat suna la nr afisat si cere detalii. Locatia nu mai este pe Episcopiei. Multumesc de intelegere!!!
  12. va mai atasez 2 poze sa va reamprospatez memoria! sa va fie rusine ce scrieti de mine. Pozele sunt reale ,ale mele.
  13. alexx30arad daca vei suna la nr de vodafon vei da de mine ,si precizez ca pozele sunt reale!!!!
  14. va atasez si numarul de vodafone 0721493378. Program de Luni - Vineri,orele 10:00-20:00 . Tarif 200 Ron /1h. Multumesc va astept,am schimbat si locatia .
  15. Colegi nu am fost .nu vreau sa ma cert cu nimeni ,daca nu va place nu veniti la mine .
×
×
  • Creează nouă...