Sari la conținut

fantasma

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    161
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fantasma

  • Dată Naștere 03.10.1927

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

fantasma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. fantasma

    aroganta

    Hai Aloha! Pai ba pisi,adica eu am "fortat-o" vreo cateva luni,pe aicişa ca tu sa te pipi pe mine la modul porc? ...glumesc,ai fost prompt,felicitari! Totusi,care a fost motivul?...nu de alta,dar am mai cerut sa fiu banat de vreo cateva ori si nu "te-ai supus"! ...te-a deranjat faptul ca am presupus cum ca ai fi gay?sau "te-a durut" cand am afirmat ca nu te futi dimineata?sau ca esti bandit si ca te joci cu "vietile" unora,fiindca ai acces la anumite informati si in felul asta,manipulezi? sau ca m-am luat de valetii tai? ...sau ai raspuns printr-o aroganta la 'aroganta' mea?...manelist inteligent ce esti si english speaker! Deci,daca m-ai RONat doar pentru 24 ore atunci zic pupati-as talentu' tau ...stii de ce? ...am uitat,in penisul meu,ca vreau sa iau legatura cu anumiti membri cu care mi-a facut o deosebita placere sa interactionez...Berarule,nu am uitat dar am fost prins cu munca...nu mai sta retras! ...daca m-ai banat forever atunci sa fie in bafta ta ,gasesc eu o metoda sa iau legatura cu ei,sper! Am vazut ca ai dat drumu'la banari...cheers for xoxo,era probabil singurul lucru de care putea fi afectat,deci a primit palma!o sa se intoarca si o sa produca accelasi trafic! Cioran,vad ca ai inceput sa postezi balarii,din nou!esti om batran,fi mai intelegator si mai putin comuna! Pisi,hai noroc!
  2. Ai hotarat sa iti pierzi 5-10-15 min(din viata ta anosta,presupun ),sa scrii asta,si nu ai spus nimic,din nou..Chiar ne pierdem timpul,amandoi:tu ca stai cu orele sa dai replici de merda ,eu ca astept vreo replica interesanta,dar se dovedeste a fi de merda. Incearca sa ma lasi in pace,voi incerca sa fac si eu acelasi lucru! Tanti auguri,masina! http://m.youtube.com/watch?v=rakhVzNqE8A
  3. Hmmm...tu cred ca esti gelos! ,putin macar? Am asteptat replica ta,a durat ceva si a fost destul de slaba. Iti fut creierul,stai linistit,iti si place lucrul asta...dar pacat ca nu e nimic in creier,acolo,doar ceva flescait ... Ma culc cand vreau,fac ce vreau,dar iti multumesc pentru gandurile bune! Ciao!
  4. Nu te-a cautat si nu cred ca te va cauta cineva pe tine vreodata...fa chestia aia cu pula si coastele...te va ajuta,te vei auto-satisface,intr-un final...ca sa incerci si deep throat,incearca cu o banana prima oara,sa nu cumva sa te ineci cu propria pula!
  5. Te-ai simtit neglijat,nu ti-am mai scris ...,si ai aparut @xoxo (probabil bunica ta inca te striga asa),nu ma pot certa cu tine,nu pot intra in discutii cu tine...nu mai jigni!Vezi-ti de pula aia mare a ta,eventual sa iti futi si vreo 5 coaste si...apuca-te de treaba!Sa ai spor!
  6. Ai spus ca nu mai intervii pe topicul doamnei,ai facut-o(nu ai bun simt),daca iti raspundeam acolo ai fi continuat sa poluezi si am decis sa iti scriu aici. @marca de masina,Sherlock Holmes novice Nu inteleg de ce imi spui intruna de sunat,de futut moca,de intrebat...nu vreau sa aflu nimic despre tine,nu ma interesezi dar vad ca tu ai facut-o si iti multumesc ca ai facut-o,ca ma urmaresti Eu unul nu am incercat si nu incerc sa fut moca le nimeni...ca iti fut tie creierii,poti sa il numesti futai? Referitor la topice si tampenii,sunt ale mele,nebunii de moment ,sau nu...stii prea bine ca daca ceva nu iti place sau nu te atrage,nu intervii.Iar daca ceva te nemultumeste,si vrei sa te bagi in seama numaidecat,intrebi frumos si ti se va raspunde... Sper Cacandva,te vei inspira mai mult,din jurul tau,si vei fi un om mai linistit...momentat pari prea irascibil...ai prea multa ura in tine,cand te enervezi. Iti placea mai mult de 'de ce' ca nu avea recenzii false?
  7. @marca de masina(lipsa totala de inspiratie),ma pui in aceasi oala cu tine si nu ma simt comfortabil! Nu am intervenit pe topicul doamnei decat sa te intreb ca ai inteles ce a zis ea. Putem scrie la D.G,dar tu nu intervii,nu ai stil! Ne scriem acolo,daca e...
  8. Esti usor de citit,plm Dar esti ok,as vrea sa fiu prietenul tau!
  9. AlexArad, on 02 Mar 2014 - 13:42, said:Sunt Alex si ofer servicii de tip escorta domnilor seriosi in Arad.Am 28 ani,bisex real,masculin aspect dur dar dragut in acelasi timp,brunet ,ochi caprui, 1.82 m, 80 kg, penis 17 cm, curat,educat,inteligent, fara probleme de comportament.-dau oral - 1 ora - 200 ron - 2 ore - 300 ron -dau oral+normal - 1 ora - 300 ron - 2 ore - 450 ron - 3 ore - 700 ron boieru, on 02 Mar 2014 - 14:39, said:cum faci tu normal cu un barbat?muie zici ca tu nu vrei sa iei...numa sa dai......da mare mandatar esti tu... nu ii vorba de nici un cadou...ii un tarif...la mai multe prostituate vad chestia asta si no inteleg....cadou...cadou...cadou...ce cadou in pula mea... Are dreptatea lui!!! :)
  10. Tu esti un baietel plin cu cosuri,senil,sau esti un 'batranel' divortat sau niciodata casatorit sau cu vreo iubita,senil?
  11. inca nu stiu ce cacat inseamna troll,nu iti place limba romana? Daca sunt cei care 'fac studii'(si se inspira),pe oameni si animale,atunci ma bag si eu in Troll World!
×
×
  • Creează nouă...