Jump to content

altom

Maistru Curvar
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Reputatie Excelenta

About altom

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  _

Recent Profile Visitors

1,578 profile views
 1. Te-ai simti bine sa sti ca este obligata?
 2. Toti vor sa ramai in Alba. Oamenii au fost deranjati de badyguard, ci nu de tine!
 3. Daca exista banuiala ca persoana este obligata sau fortata sa faca aceasta meserie, putem avea banuieli si in privinta varstei ei. Ai cerut cumva o dovada ca este majora? Din fotografii nu pare. Dat fiind prezenta atat de aproape, in mod constant, a "bodyguard-ului", aceste banuieli se intaresc. Daca aceste banuieli se confirma, acesta este un caz penal.
 4. Noi nu am stricat reputatia nimanui. Daca iti faci user si incepi sa ameninti oamenii care vin la tine si platesc pentru servicii, iti strici singur reputatia!
 5. Stie ca ai condus noaptea, deoarece ai spus tu asta in recenzie.
 6. Nu, nu e despre tine. despre userul ce se ascunde in spatele numelui "weronika".
 7. gogu85, daca as avea o cale de contact, ti-as povesti ceva, dar nu pot asa, public.
 8. Inrebati tinerii pana in 20 de ani, care stiu ceva despre Michael Jackson? userul "weronika" are mai mult de 19 de ani.
 9. gogu85, stai linistit, nu la tine ma refeream. Ci la persoana care a amenintat alti ueri pe forum.
 10. Oare ea citeste pe forum? Da, ar fi bine sa citeasca! Care ajungeti la ea, sa ii spuneti de forum! Userul weronika nu este o fata de 18 sau 19 ani, nu crd ca ar avea curajul sa ameninte cu "buzunare la gat". S-a dat singur de gol!
 11. Mai ziceti careva ceva, daca mai aveti curajul! Sau, mai mergeti la ea.... Situatia e clara: Comportarea fetei arata ca este timorata, fiind obligata sa "lucreze". Acum, userul aparut peste noapte, confirma aceasta banuiala. Apare de nicaeieri, si incepe sa imprastie amenintari si insulte! Cred ca locul lui este la racoare! probabil a scapat de acolo, cu legile nou-facute.
 12. Da, am inteles eu gresit ce a scris. Am ercitit si acum am inteles mai bine.
 13. Fetele se cheama "Daniela". Ambele? Dar "pretul este 100 RON una dintre ele", dupa cum spune mai sus. Ok, Daniela a pus mesajul, dar nu Daniela presteaza. Deoarece, daca ar fi fost asa, ar fi spus "pretul este 100 RON una dintre noi". Bun. Deci Daniela sau Daniel?
 14. altom

  Curioasa

  Ionica73, desigur nostalgia pentru Carla, te face sa te referi indirect la ea mereu...
 15. Fotografiile sunt aceleasi cu ale domnisoarei de aici: https://nimfomane.com/forum/topic/78912-nebunia-lui-mark-0748947964/page-24
×
×
 • Create New...