Sari la conținut

Izzard

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    122
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Izzard

  • Dată Naștere 07.06.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    rai

Izzard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

76

Reputație

  1. Pinky, curvele au un rol important in societate...limiteaza abuzul domestic si cred ca pt asta le suntem cu totii recunoscatori.
  2. Mie imi place sa-mi hranesc latura dominanta din cand in cand. Astfel, apelez la tarfe consumabile si refolosibile pt a le da palme, scuipa, fute in gat violent samd... Curvele exista pt a fi folosite...cu cat esti mai extrem in fantezii cu atat mai justificabila e "inselaciunea". Unii le cauta pt tandreturi, poate vor putea ei sa explice. Eu caut sa vad recunostinta in ochii lor chiar daca le "umilesc" si nu sunt galant. Asigurati-va ca-si merita banii...daca vrei sa linga flegme de pe jos ar trebui sa o faca. Asta numesc eu "client oriented".
  3. http://1.media.collegehumor.cvcdn.com/8/a/collegehumor.b9abdce81cd01a6fb17c482aaf98203b.jpg
  4. http://mjharvell.files.wordpress.com/2012/07/wet-rags.jpg
  5. Sunt in zona si ma gandeam ca ma va ajuta daca stiu din ce parte ti se parea tie mai usor de mers la tarfe. Plus de asta am ajuns sa cunosc buna parte din romanii de pe acolo intr-o oarecare masura. Ma intrebam daca nu cumva ni s-au incrucisat drumurile la un moment dat, sau poate mi-ai servit lunch-ul la vreun restaurant Multumim din nou!
  6. Daca o futi in cur si-o calci pe cap in acelasi timp nu mai este nevoie de ochi...doar de ala' maro.
  7. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1m9AAY0TVKA Fashu' rupt ajuta
  8. Chris vezi ca se baneaza indragostiti...stai pe burta ca-i apa mica
  9. :clapp :clapp :clapp Multumim de ajutor maestre v_ships. Daca imi permiti, in ce zona din "afara orasului" ai fost?
  10. Deviezi discutia si imi ceri sa merg pe langa tine. Si eu am avut o problema cu securismul si am spus-o cu fiecare ocazie. Ce te intrebam eu, era cu totul altceva. Realizezi ca ai devenit si tu securist si sistemul impotriva caruia "luptai" a devenit agenda ta zilnica? Inca o data hotaraste-te cum aterizezi nebunici! Pana acum te-am vazut doar cu ochii in sus si ceafa lipita de pamant. Stima
  11. Asteptam cu drag urmatorul episod...doamne distinse vizitate de soferi de dube...parca mai ieri doar s8-uri si range-uri trageau la ele... Cum mai fratilor sa stati cu tarfe la masa? Sa povestiti? O ardeti pe "mess" apoi? E de-a dreptul trist...
  12. Imi amintesc ca nu multa vreme in urma oly era un troll rebel ce lupta impotriva sistemului intr-un stil mai mult decat enervant. Tu si sofi erati peste tot...acum esti "serios". Tie chiar nu it-am inteles prezenta aici vreodata. Sper sa nu te superi, dar ai devenit mai mult decat un troll enervant...acum esti unul fara sens. Multa bafta!
  13. Cred ca s-a planuit o sedinta...noi asteptam concluziile. Sunt curios al cui fash va fi rupt. Daca aveti ghiul, mare grija, va pot identifica fetele.
×
×
  • Creează nouă...