Sari la conținut

copil

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    122
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de copil

  1. Pisicutz dragă, de ce nu ne crezi pe cuvânt, un județ intreg si o pui pe fata asta in top? Dacă vrei îți plătesc eu o fin sa te convingi !😏
  2. De apreciat si faptul ca nu și-a schimbat numărul de telefon !
  3. revizitat pe Maria, chiar am asteptat demult revenirea ei, o fata frumoasa, sexy, cu mult bun simt, poate prea mult, servicii f ok, totul protejat cu FK 200 fin pt mine de revenit de cite ori am ocazia !
  4. Si mie mi-a plăcut foarte mult dar din cauza asta nu am scris, am vrut să o țin doar pt mine😉am fost la ea de câteva ori si de fiecare dată am încercat cite ceva nou, am vrut să o iau chiar și acasă (tu sti ce zic) dacă mai sta prin zonă poate chiar sa o urcam in top ! Ce ziceți? Poate ca ar trebui sa fie activă si pe forum.
  5. Salut colegii, anuntul are ca titlu ADOR TOTALUL, eu nu am avut ,,drum,, prin zona si as fi curios de ea, rog daca ne cineva detalii. In CAUTARE eu nu am gasit nimic. Multumesc !
  6. mai activeaza oare fata asta ?
  7. Vizitat azi fata asta, foarte grăbită, atitudinea lasa mult de dorit, aia nu, alta nu pt mine de nota 5 si pare f tânără. Eu nu recomand, poate alții.
  8. Am vizitat-o eu fiind atras de poze, e reală, nu f înaltă, sinii puțin mici, fund super, atitudinea f ok si ca servicii totul protejat, extra si FK dar merită ca e frumoasa!
  9. Sa nu fim răi chiar așa din prima, poate a vrut sa scrie 250 ora, așteptăm o recenzie sau o replica a ei !
  10. Pare perfecta la fizic, de 10 + pt mine, sperăm si la atitudine ok su vom avea cu toții de câștigat!
  11. Bine ai revenit dragă, scriu asa ca poate chiar revine ! Am eu o presimțire...
  12. revizitat dulceata asta de fata si o voi face de cite ori am ocazia, pacat ca pleaca poate mai departe, daca ar ramine in in tara poate as merge si eu dupa ea in ...turneu. Este o scumpa si are o atitudine foarte ok, recomand clar cu toate ca as tine o doar pt mine
  13. salut colegii, tipa are anunt de ceva timp pe Deva si apare periodic in oras eu nu am reusit sa o ...prind cind am avut timp, dupa numarul de tel nu am gasit nimic asa ca va intreb pe voi, cum e ?
  14. copil

    0748390519

    A fost si pe la DEVA, am vizitat-o desi nu aveam prea mari asteptari dupa ce am vb la tel dar in timpul actiunii mi-am schimbat parerea, foarte implicata in toate fazele, chiar nesperat de placut, o astept sa revina si sint convins ca poate si mai mult. Da, la fatza e putin trecuta, la fizic nu !
  15. vizitat azi a doua oara fata, foarte deschisa la discutii, corp perfect, sanii doar cam lasati dar data viitoare ii punem silicoane numai sa revina, oral 10 de la mine, normal 9 pt ca nu am reusit sa o facem si din picioare😏 de recomandat si revenit numai sa se intoarca ea !
  16. sa imi pregatesti si mie o ,,batalie,, ca vin si eu fara ciocolata !
  17. are mare dreptate MIRCIULICA, la servicii e de evitat si nici ,, manechin,, nu este
  18. deci? ceva pareri? nu ma contrazice nici nu ma aproba nimeni?
×
×
  • Creează nouă...