Jump to content

lucasman

Maistru Curvar
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Reputatie Excelenta

1 Follower

About lucasman

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday February 1

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Hunedoara-Deva

Recent Profile Visitors

1,133 profile views
 1. Da, are dreptate fata! E pacat să-i stricam topicul pentru un episod izolat. Are recenzii foarte bune, sigur le merita.
 2. Perfect de acord, Cătălina merită din plin catalogare de top. Ar trebui amintite si Sara si Diana. La Diana e drept că nu am reușit să ajung (mai încerc, poate-poate) dar are recenzii foarte bune. Bravo lor!
 3. Salutare! Am avut plăcerea sa văd că s-a întors în Deva așa că am trecut din nou pe la Sara. Bine am făcut, deoarece am înțeles că stă doar săptămâna asta. Nu are rost sa detaliez noua experiență, chiar mai plăcută ca cea anterioară, că deja ne cunoastem. Aceeași atitudine caldă și senzuală, aceeași prestație de nota 10 pe linie. Rămâne valabil și acel 10+ de la GFE. Mulțumesc, Sara, m-am simțit ca în brațele iubitei! Recomand cu căldură.
 4. Nu am întrebat detalii de tarife, deoarece nu puteam din motive de timp (al meu) să stau decât o finalizare. Începe de la 150.
 5. Salutare! Am avut azi inspirația si plăcerea de a face o vizita Sarei. Anunțul l-am găsit pe publi24, dar scriind de pe telefon, nu reușesc să pun link-ul, poate ne ajută un moderator. Am avut intenția să stau o oră. Am sunat, a răspuns imediat cu o voce plăcută și și-a cerut acuze dar avea o programare pentru un client care urma să ajungă. Astfel că am reprogramat pe mai târziu. S-a ținut de noua programare, dar din cauza agendei mele nu am mai putut sta decât un singur număr. Locația în zona McDonald, curata, adecvată scopului, cu baie curata, prosoape curate si uscate, diferite a
 6. Sa ai parte de Sărbători Fericite! Sper ca la anul să îmi acorzi onoarea să ne cunoaștem.
 7. Salutare! Știind că mai este doar până miercuri, mi-am făcut timp și am trecut încă odată pe la Catalina. Am făcut bine că mi-a confirmat și ea că mai sta doar azi și maine. Despre reîntâlnire ce sa spun decât că am retrăit aceeași experiență minunată cu o fată de nota 10. De data aceasta am optat pentru ON, executat că în filme, am cerut eu sa trecem la NP, că deja se aduna vulcanul 😍. La normal schimbat poziții de voie, imbratisari, săruturi pe corp. Atitudine pro client. Nu are rost sa repet ce am scris și în prima recenzie. Mergeti azi sau mâine și veți trage singuri concluzii.
 8. Buna! Am vizitat-o si eu azi pe Catalina. Am sunat-o la telefon, a raspuns imediat, m-a primit pe loc. Locația vis-a-vis de McDonald, curata, adecvata scopului. Îți oferă prosop curat. Nota 10. Surpriza plăcută am avut-o cand mi-a deschis ușa. M-a întâmpinat.o floare de fată. Înăltuță, corp superb, zâmbet cald, voce plăcută. Era îmbrăcată în lenjerie intimă, așezată perfect pe rotunjimile corpului. Poate oricând să faca prezentare de modă în domeniul lenjeriei. Nota 10 pentru aspect. Ne-am prezentat, am ales să stau o oră. La cum arată și cum se comportă as fi stat toată ziua😄.
 9. Salutare! Am trecut și azi pe la Mihaela. M-a întâmpinat cu ținuta sexy, care-i pune in valoare frumusețea, și cu pupici. Aceeași atitudine familiară, prietenoasa, vorbăreață, amabila. Același cadru curat, parfum discret și electrizant. Prezenta impecabila. Trebuie sa apreciez din nou oralul excelent, m-au trecut fiori in tot abdomenul. Nota 10. Toata acțiunea se desfășoară după fanteziile ambilor. E deosebit de plăcut să-i simți sânii generoși in timpul imbratisarilor. Trebuie sa mai remarc că ne-am privit intens in ochi la finalizare și a fost deosebit de plăcut. Mulțumesc, Mihaela! Eu mai
 10. Salutare! Am vizitat-o azi pe Mihaela. Cu toate că s-a necăjit de ce se scrie, eu am avut o experiență plăcută. Mihaela este pe gustul meu, are forme frumoase, piele fina, catifelata, corp pufos, sa tot masezi la ea. A avut atitudine proclient, răbdătoare. Parfum discret, placut. Am achitat o oră dar cred că am depășit și nu am primit nici un apropo. Acțiunea are loc în locație curata, potrivită scopului. Ce se petrece depinde de gustul fiecăruia, este dispusa la mici fantezii, la oral nu se ajuta de mâini, are tehnica de nota 10. Eu sigur revin.
 11. Buna, Jessica! Frumoase forme! Frumoasa privire! Te asteptam. Sper sa ne potrivim si ca timp liber!
×
×
 • Create New...