Sari la conținut

baubau2014

Serious Contributor
  • Număr conținut

    226
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre baubau2014

  • Dată Naștere 26.04.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

Vizitatori Recenți Profil

4.256 citiri profil

baubau2014's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-426

Reputație

  1. Stai la rand! De la inceputul saptamanii m-am programat sa fiu primul 😂😂😂
  2. Astazi o voi vizita si eu si promit sa revin cu ceva detalii Sper sa pot demonta din acuzatiile tuturor colegilor de aici!😀
  3. Sa stii ca nu am nici un motiv sa fac asta....a fost doar o constatare in urma vizitei mele de ieri la ea!
  4. Ce pot sa spun este doar ca a mai slabit!Si pe langa asta si.a mai imbunatatit tehnicile la oral! Spor sa aveti baieti!
  5. Am incercat si eu aceasta noua caprita aterizata de curand pe la noi.Cum a spus si s3f pozele sunt reale si tot ce iti ramane in minte dupa o vizita la ea sunt acei sani mari si grei (precum si un semn destul de maricel de pe abdomen)care de altfel sunt in contradictie cu faptul ca este destul de slabuta. Legat de locatia in care activeaza va sfatuiesc sa bagati in google maps aleea si blocul ca altfel o sa va invartiti mult si bine. Locatia este clar una specifica litoralului nostru unde conteaza doar bani sa iasa....nu poti folosi dusul ca nu stiu ce problema are cu o teava sparta deci refresh.ul are loc la chiuveta. Am avut parte de un sex oral relativ mecanic dar adanc ce e drept,urmat de o schimbare de pozitii in care sa pot profita putin de sanii aceia mari si o finalizare glorioasa pe ei...reusind sa ii mozolesc pe cat posibil pe toata suprafata lor. Aspect 8 (piesa de rezistenta acei sani mari zburdalnici!in schimb cosurile sunt la ele acasa atat pe fata cat si pe corp,inclusiv cateva ca lumea pe fund si sunt de parere ca are ceva radacini de prin India....macar un bunci ceva!) Sex oral NP 8 Sex normal 7(desi sunt un om normal dotat,pasarica ei este destul de larga) GFE 7 (este pusa pe facut bani la mare) Pentru doritorii de sani mari,naturali si care de altfel nu sunt prea pretentiosi e ok!
  6. Are tel inchis iar whatsup.ul nu il foloseste de marti!
  7. Nici ca puteai sa imi faci o bucurie mai mare sa aud asta😉Abia astept!
  8. Si eu am fost!Nu raspunde decat pe whatsup pentru ca nu poate vorbi la telefon din motive strict legate de familie,scoala s.a.m.d. Din cele 2 intalniri am concluzionat ca in loc sa capete experienta....ea s.a cam "smecherit" sa zic asa!
  9. Am vb eu cu ea si ma tot abureste ca ba vine in Constanta ba zilele urmatoare.....nici ea nu stie prea bine!
  10. E cam imposibil sa spui ca nu reusesti sa gasesti cazare in Constanta!!! Acum depinde ce vrei mai exact dar cred ca in fiecare cartier al orasului gasesti cel putin 5 apartamente decente Si daca le spui de la inceput pentru ce vrei sa il inchiriezi si tot gasesti
×
×
  • Creează nouă...