Sari la conținut

thorbooo

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre thorbooo

  • Dată Naștere 21.10.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

Vizitatori Recenți Profil

817 citiri profil

thorbooo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputație

  1. Hello Am vizitat-o pe Carolina săptămână trecută și am avut parte de o experiență bună spre f. bună.Implicată și prezența pe tot parcursul întâlnirii. Că aspect fotografiile postate arată realitatea, e genul chubby, plăcut pt mine 🙂. Serviciile bune, ON cu CIM/COF cu atenție și la vecini (de 10), NP bun, schimbat ceva poziții fără comentarii (de un un 9 bun). A fost și GF cu Fk, drăguță încercând să fie pe plac (tot 10). Fără grabă, 200 halatul pt o jumătate de oră. Pentru mine de revenit.
  2. thorbooo

    Gg

    Salutare Puneți și voi un nr de telefon al domniței/doamnei că link-urile mai dispar.... @MiriamCret poate ne oferi tu mai multe amănunte: servicii, cum te putem contacta etc. 😀
  3. Salutare Am vizitat-o și eu pe Monica și toate bune și frumoase 🙂. Anume, servicii bune și domnișoara frumoasă 😁(eu cel puțin mi-aș suci capul pe stradă dacă aș vedea-o). O persoana naturală și conformă cu fotografiile (fără artificii photosopate sau poziții, lumini avantajoase). Contactul ușor pe Whatapp, primit detalii și tot cea ce am solicitat. La fața locului la fel, m-a așteptat așa cum am discutat și restul a decurs după cum menționa și ”un coleg” mai devreme, într-o <atmosferă relaxată și ”firească”, > ceea ce pentru mine e un mare +. În ceea ce privește serviciile, ON pe gustul meu și s-a adaptat (fară vorbe 😉) la cerințele mele, la fel și la NP (de mult nu m-am mai sincronizat așa de bine cu o escortă). Nota mea e 10, chiar dacă GF (prezent din plin prin atitudine, prezență, conversație) a fost fară FK. A și să nu uit, un masaj de relaxare f.f. bun. Cadoul pt o oră 300, conform mercurialului. Mulțumesc Monica. Eu revin. Sporuri.
  4. Salutare O să fiu scurt, pentru că ... nu pot să spun decât woau 😁. O experiență deosebită cu o doamnă deosebită. Un corp de nota 10, sigur raportat la vârsta ei ... dar nu numai. De servicii nu pot să spun decât 10 pe linie, de la atmosferă, implicare și toate cele ... Mulțumesc Synthi. 😚 PS, Sper să devii clujeancă ☺️.
  5. Salutare. Dacă ai puțin tică răbdare 🙂
  6. thorbooo

    Ana22

    Am vizitat-o a doua oră pe Ana. O fată ok, cea din fotografii, drăguță, ai cu cine schimba o vorbă și fără grabă. Despre servicii doar de bine, ON bun, soft cum i-am cerut (un pic cam scurt și fără deep) pentru care dau un 9, La NP schimbat vreo două poziții, atentă la tine/mine aș spune tot un 9. Atitudine de 10. De vizitat zic că da, revizitat eu cu siguranță. Nu e top model și nici nu vrea, apreciez naturalețea ... Eu voi mai trece pe la ea dacă stelele se vor alinia ... 😁. Sporuri ... și fără supărare mai scrie-ți și voi câte o recenzie că oricum la noi prin urbe se pare că suntem puțini (sau nu ???) și cred că dacă împărtășim experiențe e in favoarea noastră 😃 să avem fete bune de Salve.
  7. E discutată aici: https://nimfomane.com/forum/topic/161900-matura-42-de-ani-0723490586/
  8. Salutare. Am vizitat-o azi pe Larysa. Programarea s-a făcut ușor prin sms + telefon. Ajuns la fața locului am fost întâmpinat de o domnișoară drăguță, cu echipament adecvat (pe gustul meu, și ea și ținuta 🙂) și după o scurtă socializare - foarte plăcută de altfel, am trecut la fapte sau motivul pentru care am vizitat-o. Nu o să detaliez acțiune, că nu e stilul meu, dar pot să spun că a serviciile au fost pe gustul meu, super ok, OP cu tendințe de deep - nota 9 (pentru că a fost protejat 🙂), iar NP de 10 - s-a mulat foarte bine pe stilul/cerințele mele. Igiena -10. DTD aprox. 30 minute, fără să simt vreo grabă, și apreciez faptul că timpul petrecut cu ea a fost cu mine - nu a răspuns la telefon sau alte cele ..., iar după nu a sărit ca ,,arsă” cum se întâmplă la multe alte fete. De revenit, cu siguranță 😉. Cadoul 150 - la final. Mulțumesc Larysa. 😘 PS. E un cont mai vechi, pe care culmea ... acum îl pot folosi, iar contul meu obișnuit nu mai pot să-l accesez ... meandrele forumului 🙃 ... Să aveți sporuri!
  9. thorbooo

    0720097854

    Salutare. În afara de de acestea poți să ne dai și alte informații? Servicii, tarif, dacă e cea din fotografii? Mulțam.
×
×
  • Creează nouă...