Jump to content

cristi9999

Maistru Curvar
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 Reputatie Excelenta

About cristi9999

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday August 1

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Constanta

Recent Profile Visitors

2,162 profile views
 1. Sa intelegem ca "amabilul" pozar n-a gasit de cuviinta sa te intelega si sa-ti mai lase din pret la locatia de la Brotacei? Adica a mancat 3-4 ani de pe urma ta (fara scandaluri, stricaciuni in apartament etc.) si a preferat sa profite de pretul de sezon (inca o luna) pe care, poate, i-l va oferi alta fata? Caracter adevarat, nu? :(( Nu-mi doresc replay, larisssa, pls.
 2. :))) Adica si-a fracturat limba la fata locului, iar pe forum face pe detectivul moralist? :))) Fi-ti-ar prostu'-al draq :))))
 3. :))) Adica si-a fracturat limba la fata locului, iar pe forum face pe detectivul moralist? :))) Fi-ti-ar prostu'-al draq :))))
 4. La telefon mi-a spus ca pt CIM e 200 finalizarea. Doar ea stie de ce se tot fereste sa o anunte public aici.
 5. Nu-i problema, duc la bascalie. Eu mi-am atins scopul cu postarea mea. Cateodata mai vreau sa-i descopar si pe cei de pe aici. Uneori iti dai seama foarte usor despre cum sunt ei (fie ca sunt de treaba, mistocari, invidiosi etc). Dar a fost Delia prea finutza si a facut un pic de lumina.
 6. Am avut sansa sa dau de Delia de la primul telefon incercat. Noroc chior. Pe langa faptul ca reusesc sa evadez rar, am ajuns la Delia cu fix o zi inainte de sosirea musafirilor si fix inainte de a iesi la outcall. Nu obisnuiesc sa fac recenzii, dar i-am promis Deliei ca voi evalua cele traite alaturi de ea. Tot ceea ce s-a scris anterior despre Delia este 100% real. Dupa parerea mea Delia este cea mai adevarata escorta care a fost vreodata prin Constanta (cu cont aici) si spun asta cu toate ca de-a lungul timpului am avut sansa sa ne bucuram de amelia, iar in prezent ne rasfatam cu ella13, and
 7. Se referea la cenzuratu? Sau nu cumva la adrian10? Sau daca nu la mada69?
 8. Caz elucidat. Decat sa se ascunda este de respectat atunci cand doua persoane dau totul pe fatza si isi asuma faptul ca sunt homosexuali
 9. Chiar eram curios cine erau cei 2 poponari enuntati de milfettihunter. Unul s-a autodenuntat in mai putin de trei ore. Care o fi al doilea oare?
 10. Corect, dar cretinul incearca sa te faca sa intelegi ca scriind mai putin eviti ca lumea sa-si dea seama despre capacitatile tale intelectuale
 11. Daca asa ai decretat tu asa o fi. Cel vigilent pe topicul asta pari a fi tu. Nu poti trage linistit o fasaita pe aici ca vii tu repede si o inghiti. Cand intervii intr-o discutie care nu te atinge, cum se zice ca te bagi? Ca musca? Eu doar am vrut ca prostul sa inteleaga bine ca e prost. Dar este bine ca prostii mai au si avocati. Ma uimeste totusi faptul ca nu mi-ai scris cu accent moldovenesc, ca tu asa stii sa-ti dovedesti supunerea fata de idoli.
 12. Felicitari pentru atentia distributiva ! Asa, in treacat, in prima ta fraza virgula nu are ce cauta, iar conjugarea verbului "a avantaja" o folosesti gresit. In cazul tau isi vor da multi seama si ar fi de preferat sa nu mai repeti aceste greseli. E pacat sa te ia lumea de prost
 13. Ce făcuşi madalino? Ce ți-e şi cu chinuiala asta... Nu ştiam că dă în bocit si tremurat... Sau doar la tine se manifestă aşa?
 14. Daca omul sufera de personalitate multipla crede ca toti suntem la fel
×
×
 • Create New...