Sari la conținut

babardel84

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de babardel84

  1. Îmi pare nespus de rău pentru ce ai pățit
  2. :)))))))) Exact ce am răspuns și colegului jonny, nu vreți să înțelegeți nimic. Hai sa îți spun un lucru și promit... ultimul. Eu merg la anumite fete care ne vizitează orasul , fete care au venit cu experiență sau nu, dar au înțeles ce trebuie să facă și acum vin periodic și toată lumea e mulțumită. Tu de exemplu ai pierdut examenul fara sa te prezinți.
  3. Colegul Jonny câtă răbdare poți avea, foarte frumos explicat. Din păcate sunt foarte puține care înțeleg ce ai spus , m-ar bucura enorm să înțeleagă cât mai multe dar din păcate ... Ele cred că dacă sunt tinerele și au gaura acolo este gata. In cazurile de genul ei mergi o data și gata ( apoi tot ele se plâng că nu merge în orașul y sau z)
  4. Mai bine pentru tine, cel puțin pe mine nu m-a convins nimic sa vin la tine și de exemplu : -Ai câteva recenzii și alea vagi -deep-ul care spui că îl faci nu prea am văzut -la normal te implici și nu prea -stai cu ochii pe telefon și cu gândul la următoarea programare -NU NEGOCIEZ dar nici prețul nu mă face să vin la tine, nu am o problema de a da 50-100 lei in plus dar sa ii dau cu folos și pentru mine ( nu știu dacă e ok sa scriu aici dar citește topicul lui Ana Mini de pe Sibiu și poate ai să înțelegi multe ) Deci, spor la treabă pe unde ești.
  5. Momentan nu sunt in Sibiu, dar am sa îți mai fac o vizita când ne vom sincroniza. Spor și o ședere plăcuță
  6. Nu îmi lua in nume de rău ce am spus, cel mai bine ar fi să le iei in scop constructiv, fiecare avem de învățat. Vizita la tine nu a fost rea și zic că ai mai mult potențial decât ai reflectat în întâlnirea avută. Haide poate facem rost de niste ulei și facem o întâlnire pe cinste ce spui?
  7. Am vizitat Domnișoara săptămâna trecută când a fost la noi. Locația ok, curata, aerisită. La corp ce trebuie, sânii demențiali, frumușică și la fața. Am cerut doar oral și între sâni, fara normal asta daca poate face, confirmând că da. S-a apucat de un oral bunicel , relativ scurt după care a pus de de doua ori sâni pe instrument si clasica întrebare "cum continuam la normal"? Normal protejat lady on top, vedere frumoasă și asta a fost. Spunea un coleg mai sus că are atitudinea ei este mai profi dar eu zic că o da mai mult spre banda rulanta. De revenit? eu mai mult că sigur nu.
  8. A mărit cumva preturile? ultima data era 200/400. Acuma e la ordinea zilei 200 dar macar ea pare să merite, arata bine și prestația pare a fi ok.
  9. Spune că e de ceva vreme prin Sibiu dar prima data pe forum. Ii uram bun venit și sperăm la întâlniri reușite
  10. Da, te poți risca. Eu am fost la ea acum vre-o doi ani și ce pot sa îți spun e că îți tremura picioarele. Spor și te așteptăm cu o recenzie recenta
  11. Vom vedea daca ai dreptate. Ne bucuram că ești dispusă să performezi, scopul nostru este de a ne simți bine , sa avem vizite plăcute, nu de a va denigra pe voi. Pune și tu niste poze mai incitante, poate cu gogosica ( la mine ești pe lista scurtă și sper sa ajung pe la tine ) că sa ne faci pofta de vizite
  12. Bravo colegul, ochi buni ai :)) Poate și-a îmbunătățit calitatea serviciilor dar din experiența rebrending-ul in general înseamnă aceeași calitate...
  13. Pai și te mai miri că primești mesaje din Sibiu și tu ești in Brașov? Oricum o dai cu stângul în dreptul, ai spus că ai ajuns in Brașov după amiază dar te-ai anunțat disponibila de la 10 dimineața, hotaraste-te unde e minciunica. Nu te mai obosi să răspunzi că eu am înțeles ce a fost de înțeles. Sărbători Fericite !
  14. Eu nu mai înțeleg :)) Ieri la 8.51 se anunță disponibila in Șibiu și la 10.23 in Brașov iar astăzi anunță pe Sibiu Indisponibila. Poate dacă ești amabila ne spui și nouă cum poți fi in 2 locuri în același timp, sigur ne ajuta și pe 99.99% din noi care citim. Sărbători Fericite și ție
  15. :))) cred că 99% din noi îi dăm înainte banii, dar nici geaca nu am apucat sa o dau jos de pe mine. Aveam programare la alta și nu a mai răspuns, sincer era singura portiță ce o mai aveam și singura care a răspuns din scurt acolo în zona. 150 cu 200 mi-a spus, deci da eram in promo :)))
  16. Vizitat zilele acestea. Am intrat pe ușa mi-a cerut direct banii, specific publi, deșii este a doua experiență de genul. OP scurt, doar pentru trezire și mediocru. Se simțeau dinții jenant, că pe răzătoare. NP , a pus o grămadă de gel de nu simțeai mai nimic. De revizorat : Categoric NU De recomandat : Nu
  17. Și cine nu îți calca pragul nu are dreptul la informație? Că dacă vă punem întrebări pe wats sau la telefon va plictisim. Omul ca și mine poate dorea doar sex oral nu și normal, de aici nu știu cum ai legat cu finalizare orala sau faciala ( eu mereu merg doar pentru oral protejat până la finalizare in prezervativ fara orala sau faciala ) Legat de preț nu am contestat niciodată, doar scrie la servicii sau răspundeți pe wats app. Pune 150+50+ ce vrei tu daca faci acel serviciu și de acolo noi decidem daca venim sau nu iar tu daca ne primești sau nu, este simplu.
  18. babardel84

    Indisponibilă

    Mai scumpă Domnișoara, nu am fost la tine și nu o sa vin. Ți-am scris pe wats și nu mi-ai răspuns ( mă bucur) daca faci oralul mai mult timp. Eu personal poate și colegul venim pentru așa ceva și că sa nu mai fie asemenea discuții poți pune în lista de preturi un extra pentru oral prelungit sau scrie acolo la oral că o bagi de 2 ori și o pupi de 3. Lamureste-ne și pe noi cu aceste gânduri proaste. Mulțumim de vizita și când te întorci poate vi cu alte gânduri mai pașnice. Spor
  19. Până la ce ora ești astăzi? Lucrezi până mai târziu?
  20. Sper sa schimbe și atitudinea, pe Cluj am văzut că e cam pusă pe fast. Vom vedea daca vine la noi și ce poate.
  21. Wowwww, super mulțumim de pont. Acuma ne scriem pe grupul nostru privat și dam navala la domnișoara. Dar totuși, lasă-mă să ghicesc, ți-ai făcut cont acum că ai fost foarte mulțumit de serviciile domnișoarei ?
×
×
  • Creează nouă...