Sari la conținut

galatifucker

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre galatifucker

galatifucker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Am dat eu la domnisoara acum o saptamana ! Si-a mutat locatia la I, pe Saturn, nu mai este la Nespalata. Pentru ca era libera in 20 de minute am ajuns la ea. M-a asteptat in chilotei si sutien negre. Arata bine, desi bate spre 30 de ani, dupa parerea mea. Este mica de statura, fund frumos, sani rotunzi, nu foarte mari dar destul de moi. Are tot felul de tatuaje prin diverse parti ale corpului si o urma de la cezariana (pentru ca are un copil) dar nu este deranjanta. Dupa dus m-a asteptat goala si am trecut la actiune. Am luat un numar oral si anal, 100 de ron, FK inclus, destul de bun. Oralul este bun, cu saliva din plin, se joaca cu limba pe capul organului, suge bine dar nu face DT. La cererea mea a lins si bijuteriile. Dupa o portie consistenta de oral, am asezat-o pe pat cu picioarele desfacute si i-am dat si eu limbi, fara sa sesizez vreo problema. Apoi, dupa montarea prez si lubrifiere, am pus-o capra, eu in picioare la marginea patului si am intrat in popou. Am dat in ea consistent, fara probleme. A si gemut poutin, nu stiu daca sincer sau prefacut. Discutasem cu ea sa termin oral, dar luat de val am terminat la anal, in prez. O recomand, la acest pret este o oferta foarte buna, mai ales avand in vedere analul. Spor la futut !
  2. Salutare dragi confutaciosi,Cuconitei i-am tras-o de cateva ori, acum mai bine de trei ani. Am gasit-o pe simpatie.ro, unde pseudonimul era ceva cu ... "bombonika". Pe atunci parca nu era atat de grasuta, era doar dolofana, suficient cat sa nu fie deranjant. Am achirar 150 de ron oral ne protejat si normal protejat, accepta ejaculare orala, dar fara sa inghita. Pe atunci nu facea anal si nici FK. Nu avea locatie. Era ascultatoare dar nu avea initiativa. Foarte curata, ii dadeam limbi cu placere. Per total, as nota-o cu 8 ! Ma bucur ca am regasit-o aici. Voi incerca sa i-o trag anal si revin cu o recenzie.
  3. Salutare , confratiManat de curiozitate (n-am mai futut nicio baba pana acum) am vizitat-o pe madam'. Trebuie sa stiti ca nu are absolut nimic atragator, arata ca orice gospodina din care vedem cu sutele prin oras, este grasa (la modul dizgratios, caci sunt unele femei plinute care sunt apetisante). Are tenul inchis la culoare si este ridata, conform varstei. Am decis sa cer doar un oral, caci oricat de temerar as fi , nu as fi facut sex cu o femeie care arata asa ... Tocmai de aceea, va marturisesc sincer ca am avut dificultati sa obtin o erectie, si cand am obtinut-o a fost la fel de dificil sa ejaculez. Trebuie sa recunosc, insa, ca felatia a fost superba, suge foarte, foarte bine, limbi pe cap, limbi pe oua, suge ouale, se freaca cu pula pe fata si o ia intre tate (mari, dar lasate), geme artistic. A supt tot, pana la ultima picatura dar nu inghite ! Pentru afacerea asta am platit 70 de ron. Confirm informatiile oferite de precedenti: locatia este langa liceul auto, apartamentul fiind in renovare (m-a primit in sufragerie pe o saltea pusa in mijlocul camerei). Concluzia mea ar fi ca merita doar pentru felatie si pentru cei care sunt in cautarea unei experiente extreme. Bafta la futut !
  4. Confirm si eu ca nu dau accept la request ! Ar fi fost interesant ...
  5. Salut,Fumeaza, dar nu trage de timp asa ! Stai linistit, nu este nesimtita ! Bafta ! Sa ne povestesti !
  6. Salutare Nu va faceti griji, baieti ! Presteaza in continuare dar este , intr-adevar, foarte ceruta ! Am luat-o din nou impreuna cu doi prieteni si a fost excelent, ca de fiecare data. Chiar imi place ca intre noi s-a creeat o atmosfera de amicitie. Daca la inceput era mai timida, acum nu mai are nicio problema sa stea goala printre noi, intre numere la tigara de dupa tragere. Ba chiar se lasa cu poante si rasete in timp ce e cu dansa in transa ... Partea proasta e ca, desi ii place sa fie privita de ceilalti doi in timp ce si-o pune, nu accepta sub nicio forma sa si-o traga cu doi odata. Chiar am incercat sa o convingem macar sa faca laba celorlalti doi in timp ce si-o pune, dar nici macar nu a acceptat, ce sa mai vorbesc de oral ??? Noi mai incercam, poate se lasa , pana la urma ! )))) Important este un lucru, daca va purrati frumos cu ea, si raspunsul va fi pe masura ! Bafta la futut !
  7. A mai dat cineva de exemplarul asta in ultima vreme ? Sun de trei saptamani la numarul asta si nu imi raspunde nimeni ... Multumesc anticipat !Spor la futut !
  8. Eu o sun numai pe numarul ei privat, dar m-a rugat sa nu il dau nimaui decat numai dupa ce o anunt pe ea, si ii respect alegerea. De venit vine singura ! Inainte cand avea si un darlau, o aducea ala cu masina. Acum vine cu taxiul sau ma duc si o iau eu de acasa. Atunci te rog frumos sa o intrebi daca as putea sa o sun pe numarul ei privat si daca este de acord gasim si o metoda de a mi-l transmite fara sa apara in forum. Pentru ca sigur nu ma mai tine minte caci de prin noiembrie pana acum... multi au fost... ma voi deplasa sa o iau de acasa ptr inceput... Bineinteles daca e de acord. Multumesc ptr intermediere.Poti sa o suni pe numarul din thread-ul asta : 0757678865. Daca nu raspunde, mai incearca ! Spor ! Sa ne spui cum ti s-a parut !
  9. Eu o sun numai pe numarul ei privat, dar m-a rugat sa nu il dau nimaui decat numai dupa ce o anunt pe ea, si ii respect alegerea. De venit vine singura ! Inainte cand avea si un darlau, o aducea ala cu masina. Acum vine cu taxiul sau ma duc si o iau eu de acasa.
  10. Am luat-o azi pe Alexandra si am aflat ca si-a majorat tarifele : 100 ron oralul , 150 oral + normal. 150 de ron mi se pare cam mult pentru o tura cu ea , asa ca m-am limitat la un oral. Si, cel mai probabil, de acum inainte doar pentru oral o voi mai folosi !
  11. Am luat-o astazi' date=' impreuna cu doi prieteni. (pe rand, nu a acceptat cu toti odata, dar fiind vorba de o garsoniera nu a avut nicio problema sa faca sex cu ceilalti doi in camera, a fost distractiv) A zis ca nu prea mai raspunde la telefoane, pentru ca are foarte multi clienti care i-au devenit fideli si nu mai face fata la cati o suna... Dar asta nu inseamna sa nu incercati in continuare ![/quote']pe ce tarif a mers cu toti 3?Acelasi, 100 de ron de persoana !
  12. Am luat-o astazi, impreuna cu doi prieteni. (pe rand, nu a acceptat cu toti odata, dar fiind vorba de o garsoniera nu a avut nicio problema sa faca sex cu ceilalti doi in camera, a fost distractiv) A zis ca nu prea mai raspunde la telefoane, pentru ca are foarte multi clienti care i-au devenit fideli si nu mai face fata la cati o suna... Dar asta nu inseamna sa nu incercati in continuare !
  13. Am sunat-o astazi pe Elena. Mi-a spus ca oferta nu mai este valabila, nu se mai ocupa cu asa ceva.
  14. Asa este: ii suna telefonul foarte des. Dar eu i-am spus sa raspunda, mi s-a parut distractiv sa i-o dau pe la spate in timp ce ea negocia la telefon cu un potential client. Deci implicarea ei este minima, chiar am intrebat-o daca simte ceva cand face sex cu un client, si mi-a spus ca nu simte absolut nimic, face mecanic ce i se spune.
  15. Am vorbit astazi cu ea la telefon, a crescut tarifele : 150 numarul (nu mai mult de 30 de min.) 300 ora, oral si normal protejate, exclus anal. Daca ma hotarasc sa ma duc, revin cu o "cronica".
×
×
  • Creează nouă...