Sari la conținut

bodibolo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bodibolo

  • Dată Naștere 04.03.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    oradea

Vizitatori Recenți Profil

1.411 citiri profil

bodibolo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

18

Reputație

  1. Mai bine ti ai face cont de escortă in drumul spre cluj.
  2. Număr de contact : 0754560207 ? Ti-am dat un mesaj astept raspuns
  3. Salutare confrati futaciosi. Am fost si eu la această minioana (bbw) in urma cu cateva luni. Povestea începe cam asa: Am sunat la numărul de telefon care îl găsiți si in anunt, programat, ajuns în salonta o sun sa imi dea indicatii spre locație. Toate bune si frumoase cand ajung la destinatie imi deschide usa alexuta. Tin sa mentionez ca am fost venit de la o nuntă abia am dormit cateva ore gandeam cu pula in loc sa gandesc cu capul. In momentul cand am vazut-o eram gen ce cacat am văzut la tine. Ok. Ma invită inauntru, ma pun in pat si incepe minioana asta sa vorbeasca de ma lua cu somn in pat. Ii zic ok hai sa facem ceva . Am întrebat-o daca accepta facefuck a stat putin pe gânduri nu a zis nimica si am inceput cu un oral cum stie ea. De buna voie si nesilită nu se strofoaca sa faca foarte multe. Am întrebat-o la un moment dat "asta e tot ce poti"? . A zis ca nu ca poate mai mult era un oral banal zici ca un vițel ma sugea. I am bagat mana in pat bota in gura si in gât( incerca sa o stopeze cu limba bota ) dar nu a reușit. Am dat ca surdu'n clopot asa cateva minute, a început să se prindă de coapsele mele si sa se împingă cred ca ramase fara aer. Ok, am lăsat o sa respire , ma intreaba daca poate sa isi aprindă o țigară, sigur ca da. Se uita lung la mine de parca m ar fi omorât, am intrebat o daca e ceva problema si mi-a răspuns ca ma ocup eu de tine. 😂 Runda 2 O ia in gura ca vitelu din nou si tot o moflaie acolo am ajutat o luandui mana dupa penis si i am dat o la pupat cum.am.vrut eu, nu cum vrea ea, pupat si coaiele. Tras capisonul o pun pe spate o caut de gaura, awala gasesc gaura bag in ea, ma jur nu simteam nimic. Ma tot gândeam ce dracu am dat pe lângă? Ma uitam la ea , ea gemea, o intreb cum e ? Raspunde foarte bine. Ok dar ii in tjne? Zice ca da . Fratilor am mai dat de găuri largi dar asta pentru mine a fost canalul Sulina. Mai schimbat poziția în doggy aceasi poveste, doar ca moare si pula. Trecem inapoi la oral ea fiind suparata ca de ce a murit. O scoală din nou si am lasat o sa isi faca ea plăcerea cu ea. Pe ceas 35 de minute ma ținut în oral pana cand i am zis ok, ar fi cazul sa plec. ÃŽmbrăcat, plătit 100 lei si fugit. A da mi a dat un brelog de chei (toti care o fut au bmw) ca de bmw nu mai avea. Note: oral 6( merge si pana la 9 daca preiei controlul) Normal : 4 ( nu e genul meu, nu imi plac bbw dar am incercat ) GFE 7 (vorbeste si cu pula in gura) De revenit: din partea mea nu.
  4. bodibolo

    Vannesa ing?

    Nu gasesc topicul ei
  5. bodibolo

    Vannesa ing?

    Salut confratilor. O.intrebare pe la voi , unde a disparut domnisoara vannesa dupa magheru cu topicul ei ?
  6. Karla daca te rog pune cateva poze cu tine si oferta pe care o ai ? Sunt curios de CIM , ANA. Ai putea sa faci un mic post aici te rog :* :*
  7. Ca răsplată asteptam o sesiune foto. Te pup
  8. Ceau , ai putea sa ne mai multe detalii in legatura cu servicii prestezi cand vine vorba de o ora ?
  9. bodibolo

    Mia 0747858027

    Ceau Mia , incerc de cateva zile sa dau de tine cand as putea sa imi fac o programare la tine ? Spune mi o ora preferabila cand sa te sun si cand .
×
×
  • Creează nouă...