Sari la conținut

brokoli

VIP Member
  • Număr conținut

    2.866
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre brokoli

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ENISALA

Vizitatori Recenți Profil

15.004 citiri profil

brokoli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done

Recent Badges

3,3k

Reputație

  1. Unde mai exact, pe Centru? Sau cum se numește salonul?
  2. Nu e cumva maseuza de la salonul acela din Centru? Undeva în spatele liceului Greco-Catolic, parca. Salon Provocateur este pe Facebook, și sunt acolo câteva poze cu fetele care lucrează acolo Nu cumva e una dintre ele?
  3. brokoli

    Saloane masaj

    Informația e foarte utila. Eu sunt plecat pentru o vreme din localitate, dar cei din Oradea pot folosi ce ai scris.
  4. brokoli

    Saloane masaj

    Nu știu dacă e cu happy end, dar e amplasat ultracentral, și oferă masaj. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0PupAy1L5UAR3CZSbXNTxPQYzfqFQY27VEuKq2aDvwWudzuT6Zi9gkgYPTUSULf28l&id=100063672125966 Te descurci tu mai departe. Am o rugăminte... să ne spui și nouă dacă ai avut noroc. Dacă nu vrei sa scrii public, scrie-mi in privat.
  5. Am observat și eu acum. Ai reușit să te programezi? Ai obținut o ședință înafara salonului? Dacă vrei, conversam in privat
  6. Am incercat sa "trimit răspuns" dar vad că nu s-a afișat. Nu știu de ce. Rescriu. Am aflat din vorba-n vorba că în centru este un salon (Provocateur) care oferă servicii diverse de cosmetica. Masaj, epilare, printre altele. Numele este predestinat, aș spune. Pe pagina lor de fbk. găsiți și detalii cu poze și Nr de tel. Dacă e cineva interesat, sau curios sa afle mai multe, poate incerca. Eu nu am apucat inca. Ar fi binevenit niste feed-back
  7. Pe la saloanele de cosmetica ar fi rost de o bumbăceala? Ați avut noroc să mergeți la un epilat, de ex., și să programați ceva in privat?
  8. Atmosfera de aici s-a schimbat radical. Si nu e de bine. Preturile pietei nu reflecta deloc, si nu justifica serivciile oferite/primite. Sunt doar spectator de o vreme buna, si sper sa raman asa. Poate voi mai posta cate o critica mica acolo... da' mai rar Spor sa ai si tu!
  9. https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDg4AIk.html Scurt, ca nu merita Locatie: Ared in spate la Lidl Iosia O faptura simpatica, dar slaba (fizic) Voiam un masaj, ca am prins gustul. Scriu pe whatsapp, stabilim, sun, si urc. Intru fara sa bat, la indicatiile ei, si sunt intampinat cu: acolo te descalti, aici iti pui lucrurile. Mirosea deja a teapa. Ma cer la dus ca eram proaspat venit de pe santier, din canicula, si dupa ce ies ma indruma spre patul de masaj. Masajul este de fapt plimbatul mainilor pe piele, nici.o legatura cu tehnici de masaj. Discutam, si imi turuie cum vin unii, cum fac altii, ce conditii impune ea, aiureli. Dar, surpriza! Din vorba-n vorba imi spune ca totusi freacă ştiuleți, nu e tocmai cum scrie in anunt. Dar distractia costa... 150. Zic, nu ma pasioneaza. Simt un regret ca nu e rost de biştari, si continua cu mangaiatul. Imi zice sa ma intorc cu pula-n sus, ca pe spate a terminat, daca tot nu vreau masaj la buci. Ma intorc cu gandul sa vad ce urmeaza. A urmat mangaierea cu ulei a coapselor. Atat. Cica burta n-are rost sa mi-o maseze ca ma apuca foamea. Noah... Dupa 42 minute fix, zice gata! Si chiar a fost gata, ce sa vezi! Plata inainte, ca la curve... prestatie plictisita, multa vorbarie aiurea. 80 lei. Altu-n veci!
  10. brokoli

    Masaj

    Daca tot ai nr de tel., de ce nu suni sa o intrebi?
  11. Un topic care nu duce nicăieri. Cineva caută ceva (la mişto, bineinteles), şi paginile se deruleaza in nestire... degeaba. Interesant, ce sa zic!!
  12. brokoli

    Fund mare

    Cauta BBW daca vrei cur mare. Nu vei gasi fete inalte cu cur mare. Sunt f rare
  13. Daca tot ati postat nr. de tel., era bine sa treceti pe scurt si serviciile cu preturile fiecareia. Vad ca toti cei care suna si sunt interesati spun ca totul se limiteaza la masaj
  14. Atunci cand vezi că Cami Cristina (cacofonie asumată) il finanteaza pe Roberto Daniel, parca nu iti mai vine sa dai bani de vacante, haine, masini, etc., valorilor nationale...
  15. brokoli

    Bianca 0758575075

    La cate poze îi pui... si la cat de des le postezi unde nu trebuie... Te mai miri?
×
×
  • Creează nouă...