Sari la conținut

gigmarg

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigmarg

  • Dată Naștere 01.01.1970

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.633 citiri profil

gigmarg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

140

Reputație

  1. Frumoaso, cand revii la Bucuresti?
  2. Izabella croseteaza sarmale. Cu principii "dintr-alea". In fine, cele mai tari tzatze (din categoria, Adelina) nu se lasa vazute, in conditiile in care sambata "elle tire sa révérence". Ea sa fie sanatoasa... Ciocane tari!
  3. Buna, De la ce ora pot sa sun pentru o intalnire? Merci
  4. Bey carnat, eu am spus ce-am avut de spus. Vad ca azi te-ai certat cam cu toata lumea. Daca tu te duci doar la Miss, sa fii sanatos. Dar sa nu te mai intorci pe forumul asta.
  5. Bey carnat cu ochi, decat sa mergi sa votezi cu P$D mai bine stai acasa si fa laba uitandu-te la poze. In acest timp, eu ma duc la gagici. Ma indoiesc ca esti un fin exeget si nu m-ar mira sa te lauzi celor din grupul de labagii cu maini lipicioase din care faci parte, ca tu ti-o pui cu Miss. Eventual Miss Piranda. Asa ca mai bine nu mai manca rahat si, mai ales, nu mai acumula recenzii negative. Eu zic ca administratorii pot sa-ti curmeze suferinta. Oricum esti prea prost pentru secolul asta.
  6. Vad ca postul din 09 Mai mi-a adus ceva recenzii pozitive... Intre timp am trecut si pe la Corina. De remarcat faptul ca a fost disponibila, flexibila si foarte primitoare. Am mai trecut pe la ea in urma cu multa vreme. Intre timp, faptul ca a scapat de niste kg, o fac si mai apetisanta. Pe mine m-au fascinat sanii si labiile. Cu ultimele nu am putut sa ma joc cum as fi vrut, insa am inteles situatia. Actiunea a fost scurta, motivul era la mine. Am incercat "eternul" 2 numere, insa desi Corina s-a straduit, nu am reusit eu. Si aici a fost foarte fair, nu a taxat decat 1 finalizare (... precoce... ). Bravo, asta da atitudine orientata catre client. Am dat deja note, totusi avand in vedere noua locatie, o sa renotez pe scurt. Aspect - corp 9/10, sanii bestiali, pussy la fel. Per ansamblu, este foarte ingrijita. Locatia - 9/10. Actiune - avand in vedere implicarea ei, ea merita cel putin 9. Eu... nici macar nota de trecere. Amenda - conform celor anuntate. Sa vedem cum va fi notata aceasta recenzie... :hihat
  7. https://nimfomane.com/forum/uploads/monthly_05_2019/post-279588-0-95196100-1557310352.jpg Miam... Abia astept...
  8. Mai poate fi gasit la nr asta?
  9. Ca de obicei, o prezenta placuta. Sunt convins ca o prezenta activa cu poze ar aduce si mai multa motivatie in randul Forumistilor. Eu cunosc cararea... :)
  10. Se pare ca avem un prost mai putin (merci Admins) Sa ne intoarcem la preocuparile noastre...
×
×
  • Creează nouă...