Sari la conținut

iwezor

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iwezor

  • Dată Naștere Iulie 31

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Din cand in cand prin Bucuresti

iwezor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. Dragi confrati, doamne, domnisoare si pestoi! Din cauza vremii am optat pentru un masaj de relaxare cu happy end Am tratat cu Domana BellaDonna prin PM si sunat inainte cu 20 min pentru adresa. Locatia in zona Camera de Comert/Pod Marasesti. Urcat sus si imi deschide usa o doamna imbracata intr-o roche rosie care ii statea foarte bine. Ma invita sa ma descalt si imi oferta papucei dupa care sa iau un loc pe canapea. Acolo imi oferta ceva de baut, am cerut o apa si incepem sa discutam de vreme si una alta, poate am discutat mai mult de cat trebuie (ca timp, ai cu cine). Ma invita in camera unde imi inmaneaza un prosopoel si incep sa ma dezbrac pentru igeenizare. Baia, dotata cu ce iti trebuie, gura de apa si geluri de dus, numai ca, cadita ar avea nevoie de o schimbare Revenit in camera pe saltea, confortabila momentan, incepem cu un masaj de relaxare, bun, se vede experienta. Masaj erotic mai deloc. Ma roaga sa ma intorc unde pune caciulita si incepe sa vorbeasca cu ala mic, placut oralul umed, usor si putin deep. Incepem cu lady on top si doamna fiind foarte stramta ne chinuim pana intra un FK destul de intretinut si ii place. Incercam sa schimbam in caprita, aici s-a produs o problema mare.... mi s-a pus carcel, nu am mai paitit de foarte foarte multa vreme, mai ales ca aveam si masaj facut Pauza 5 min sa imi revin si ne mutam pe canapea unde reluam actiune, intr-un final finalizez pe sanii ei. Am mai stat putin de vb si merg la baie pentru curatare dupa care am fugit. Note: Locatie: 8.5 Atitudine: 10 Aspect: 8 Masaj Relaxare: 9 Masaj Erotic: nu am unde sa dau nota Oral: 9 Normal: 9 GFE: 9 Halat: 250/ora
  2. Am fost pe 3 daca chiar vrei sa ii faci calendarul
  3. Dragi confrati, doamne, domnisoare si pestoi! In urma cu cateva zile am reusit sa stabilesc o intalnire cu ajutorul PM-ului ca la telefon nu raspundea cu domnisoara Eva. Urcam sus, imi deschide usa o fata foarte draguta si sexy, cu un corp foarte forate delicios, formele unde trebuiesc, m-a imbratiseaza cum am intrat si deja cred ca am facut click. Din clipa aceea m-am simtit cum as avea-o ca prietena/iubita. Ma invita in camera de tortua unde incerc sa ma dezbrac pentru a merge ia igienizare, insa ea fiind foarte lipicioasa, cam greu cu dezbracatul unde mega plus aici, nu te ia direct la business, te ia usor si frumos. Mentionez ca totul foarte curat, imi ofera papuci si un prosopel, mai ajung in baita. Baia curata, echipata cu 10 feluri de geluri si apa de gura, DAR la naiba problema cu apa calda (dureaza pana vine calda), deja in mare parte am facut cu rece, daca racesc te alerg iesit de la dus si 2-3 pupicuri cu draguta si fuge si ea la baie pentru un dus. Incepe sa ne jucam amandoi, cu prosoapele pe noi in picioare, pana pica unul si celalalt ajungem in pat unde iarasi cu lipicioasa Eva saruturi foarte dragute peste tot sa il ridice pe ala mic, pune caciulita la baiat sa nu ii fie frig, dupa care trecem la un 69, unde chiar aveam un chef sa degust fetia ei. O pozitie de altfel in care ma termina destul de repede mai ales ca imi placea cum gesticula la limba mea, acolo fara nici un fel de miros, epial si draguta Oralul ei foarte bun, cu ceva deep, umed, chiar imi placea. Dupa explozie te curata ea, fata harinca nu gluma Dupa primul act, ne regasim in bratele celuilalt si cu cativa pupici. Dupa care merg la un dus, dar iarasi fara apa calda si de data asta am last-o sa curga si am mers cu fata in bucatarie la o vb. Dupa dus incepem iarasi in pat cu pupici prin zone care nu ii place (pe gat baieti, pe gat!), dupa care izbucnit un razboi care pe care reusesc sa o potolesc si ma duc jos la fetia ei ca trebuia sa mai discut ceva, punem iarasi caciulica la baiat si incepem pe mai multe pozitii, am incercat multe, altele au reusit, altele nu apare si momentul unde chiar obosisem si nu mai puteam sa il mentin pe ala mic, ea se tot zbatea sa il dea pe spate, insa nu am insistat. Un moment de reculegere pentru ala mic si la o vorba dupa care am fugit la dus, nu mai zic nimic de apa....... m-am imbracat si mi-am luat ramas bun, cu greu! Pe scurt, m-am simit foarte bine cu ea, este o fata foate draguta si as lua-o acasa daca se poate Anumite detalii se omit sau au fost uitate. Note: Locatie: 9,5, curat, pat spatios, papuci; Atitudine: 10+, deci wow, nu stiam ca pot sa am atat noroc; Aspect: 10, draguta, nu este skinny, formele exact unde trebuiesc; Oral: 9,5, foarte placut, umed si putin deep; Normal: 10, mi-a placut foarte mult! GFE: 10+ aici nu prea am ce comenta, este cu multtt peste ce ma asteptam! Halat: 400 pentru 2 ore din propia initiativa, nici nu s-a uitat la bani sau la ceas! Atentie, creeaza dependenta!
  4. Dragi confrati, doamne, domnisoare si pestoi! Am reusit sa imi fac timp sa trec pe la Adda. Sunat cu o ora inainte, am fost indrumat sa ajung la MaxBet dupa care sa revin cu un telefon pentru indicatii. Odata ce am urcat sus si am fost primit de Adda imbracate oarte ipititor, am fost poftit in camera unde am primit un prosop curat si papucei pentru dus, insa la dus dar era ocupat si am asteptat cam 5-6 min sa se eliberezi. In camera curat si cu un ambipur pentru a masca/elimina anumite mirosuri. In baie plin de geluri de dus unde sa iti alegi. Era si apa de gura, insa nici un pahar deci presupun ca nu este pentru gazde. Dupa ce am ajuns iar in camera dupa dus, Adda a plecat si ea la dus (cred) si a ajuns in cu un prosopel pe ea care a cazut cand a ajuns in camera. Adda are un fund bomba, foarte tare, la optice este draguta, chiar mi-a pacut de ea, in special la varsta pe care o are. Am fost invitat in pat unde a inceput cu mai multe saruturi pe corp, foarte excitant, practic incearca sa il faca batz pe ala mic ca sa puna caciula. dupa caciula il ia si placut, fara DT, dupa ce ma joc cu degetele pe la pasarica ea, trecem in 69, curata si fara mirosuri a fost a placere sa imi fac de cap cu ea, nu a acceptat degete, pacat pentru ea ca o urcam pe perete dupa ce am accelerat amandoi eu nu am mai putut sa rezist si am scuipat. Pauza de curatare si un cuddling de 5 min si saruturi, dar nu FK. Ma sui peste ea si cu ceva sarut si cobor jos ca sa o inching ... dupa care punem iar caciula si dai cateva pozitii pana nu mai puteam. Se misca bine, chiar bine mai ales la cowgirl, vai Am mai stat cateva minute si am fugit la dus, dupa care m-a indrumat catre usa si fugit. Note: Locatie: 10, curat, pat spatios; Atitudine: 8,5, foarte rece la inceput si chiar la sfarsit. Aspect: 9, draguta si placuta Oral: cred ca 8, ceva mai deep era ideal si evident caciula Normal: 10, frumoase contre si cowgril amazing GFE: 9 (fara FK) Halatul: 200 ron pentru mai mult de o ora cred 80-90 min. Pe scurt o MILF de calitate care iti poate oferi foarte multe!
×
×
  • Creează nouă...