Sari la conținut

gnostic

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gnostic

  • Dată Naștere 10.07.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    De aici

Vizitatori Recenți Profil

743 citiri profil

gnostic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

163

Reputație

  1. E trecerea dintre anotimpuri, Și -i mai plăcută ca oricare. Cand reușesc ce-mi trece prin ganduri, Cu Iza ce in drum îmi apare. O pauza din zi de munca, Decât la un restaurant, o masa. Mai bine pula mea sa fută, După ce Iza sta sa mi-o înghita . Așa e trecerea prin ziua, Ce merita o încununare. As da la ea până zice piua, Dar tot eu rămân fără "încărcare "😂
  2. Uite este toamnă, Și tu mi-ai apărut. Purtându-te ca o doamnă, Dar doamna, ce o fut. Și au trecut și luni, Ducând a lor vapaie. Și-i timp in care aduni, Ce am strâns, acum, in coaie. Te-ai preumblat prin lume, Și-ai dus prezenta ta. Te-am așteptat cu gânduri bune, Că-mi place pizda ta. Îmi ești pe aici, prin urbe, Pecete de oraș. Or mai fi femei multe, Dar nu-s pentru al meu nas. Doresc să-ți fie bine, Tu ce-mi dorești nu știu. Doar urcate pe mine, Și fute-ma cum știu. De o-i fi să treci ca timpul, Și să-mi dispari de tot. Sper să-mi rămână gândul, Când din pula mea te scot. Mă bucur că ai venit, Mă bucur iar de tine. Tu ia-ma la sorbit, Și stoarce tot din mine.
  3. Tocmai voiam să-mi cer scuze pentru ce am scris deoarece îți ceream respect fara să ți-l acord dar vad că nu am greșit . Da și la cățele tot cu litera mare. C exemplificare: când spui " cățeluș cu părul creț" poezia care presupun că nu ai citit-o nici mic , nici mare, se scrie cu litera mică, iar când scrii " până și Laica se pisa de ras când se uită la tine" , se scrie cu litera mare pentru că este un nume propriu.
  4. Te rog ca să mă scuzi, Dar din inepția ce ai debitat. Presupun că ai chiloții uzi, Pentru că "ăsta" pe mine m-a deranjat. Iar Iza îmi zic , se scrie cu "I" mare, Cred că la "română" ai luat un 4 și nu mi se pare.
  5. Sunt zile când toate vin grămadă pe tine, Te lupți cu ele și îți dorești un strop de bine. Și atunci îți zici că ar fi momentul in zi, Sa bati la porțile bine cunoscute ce le știi. In lupta cu veșnicul stres cotidian, Iza deține leacul, iar vizita la ea imi da elan. Ce știe să presteze cu a ei guriță Ce îi descoperi când îi cade fustița. Cum știe să alunece pe tine, De simți cum cheful din adânc îți vine. Iar când se apleacă sa se apuce de pula, Îți zici că o s-o tragă toată in gura. Iar locul ei suficient de cald și strâmt, Mă strânge de nu știu pe unde s-o apuc Deci, stres și zi aglomerata, V-ați perimat într-o oră, deîndată.
  6. Pereți Pereți ce ne privesc zâmbind, Când eu in brate te cuprind. Mă aflu într-o apăsare, Caut sa scap și încep cu o calda sărutare. Iar patul îl simt chicotind, In timp ce așternuturile ne prind. Ca deobicei picam doar noi, Ca deobicei suntem doar goi. Pereți ce martori au tot fost, Pereți ce nu ne iau la rost. Zâmbesc și ei la gândurile frivole, Transpuse și strânse în capitole. Așa se duc a noastre intalniri, Între pereți, in pat cu atavice porniri. Sa fie multe și desăvârșite, Iar gândurile de futut, fie-ne împlinite!
  7. Ai dreptate și tu, spre deosebire de cei care doar se descarcă, ceilalți, poeții, nu-i dau atenția acestui fapt ca unei simple labe. Zic și eu🤔
  8. Sa înceapă bine săptămâna, Sa fie norocoasă, zic. Pornesc spre Iza mult prea buna, Și sper s-o fut , nu doar un pic. E zi de primavara caldă, Știu că ea mă va "încinge". In pat are un fel care îmi pune pata, Și totul se termină mult prea bine. E vorba de atingere și de parfum, Și felul în care te înfioară. Ridică pula repede și sublim, Până la sfârșit , n-ar' cum sa moară. De aceea vin doar cu plăcere Pe "mana " ei mă las cu drag, Mă uit la ea și parca o cere, Și tare-mi place sa i-o trag😁
  9. Gând de futut De ieri îmi curge gândul de futut, Un plan atent , cu grijă conceput. Dorința , gândul de ce am sa fac, Pe doamna cum am s-o fut in iatac M am pregătit cu atentie de aseara, Că vreau cu limba sa fiu dezmierdat Și atunci pe oua m-am " rașchetat "cu grijă. Le simt sub lama cum mi s-au umflat. M-am amuzat la gândul pulii ce dispare, Printr-o magie a gurii pusă pe aspirat. Știu asta ce însemnătate are, N-aș vrea sa fiu dus pe drumul de ejaculat. Așa că îmi las planurile in urmă, Le pierd într-un cotlon si am s-o tin în glumă. Cunosc că totul va fi împlinit ușor, De fac ce-mi vine și nu stau gânditor. O să mă las pe mâini experimentate, Nu am sa cer idei prea complicate. De curge ora Intr-o atingere și-o înlănțuire Să curgă, că va duce la o fericită descătușare.
  10. Impulsuri Impulsuri ce îmi zac adânc, In așteptare. Impulsuri ce mi se focalizează într-un gând, Ce-l are, fiecare. Și un catalizator de genul feminin, Ce-mi scoate. Trăirea sexuala ce, și-n plin, Cu ea, vrea sa mi se arate. Impuls de vână, ce s-o simți pulsând, Și un febril gând, De ce vei face. Simți sângele în tine alergând, Dorința de..., nu se mai poate. Și atunci îți vrei o mare liniștită, Nu-ti trebuie prea mult sa știi cu cine îți e împlinită. O transformare dintr-un impuls, Într-o dorința,si-o trăire , Ceva ce îți lasă în viața un gust, Și-o forma de desăvârșire.
  11. Întâlnirea xxx, x fiind necunoscut număr, Am uitat de când îmi pici, Doar mă bucur de-al tau număr. Bat la porțile-ti deschise Cu ciocanul ce mi-l faci Duse sunt clipele triste Când te vad, când te dezbraci. Vorba ta îmi pica dulce, Dulce este gura ta Pizda știu că o să mă apuce, Caldă-uda'n strânsoarea sa. Și așa se duc că număr, Ore-clipe in car' te am Eu mă bucur, sper sa te bucuri Meriti fiecare ban.
  12. E vreme de futut. Când soarele mi se ridică, Ca o erecție ce nu imi strică. Când se simte aerul cald, Cum caldă-i Iza când i-o trag. As zice că-i păcat de aceste lucruri, Pentru că tu in suflet mă bucuri. M-adun, zambesc și trag o fugă, Pentru chef de futut nu-mi trebui' rugă. E meșteră mare și-mi place , Să-o mângâi și s-o tin în brațe. Iar premiul meu știu c'o sa vină, Din gura ei care-i divină. Am experimentat des sexul oral, Dar ea îl face bestial. Încât îi zic :- Nu fii nebună!! Că nu vreau că să-ți termin in gură. Vreau tratamentul sa fie complet, Sa bag pula și-n pizda, m-astept. Că strângi și faci mișcări din șold Și vreau să termin in al tău opt.
  13. Când vrei sa spui , Dar bine ar fi sa taci. Când pofta nu este ținută de un cui, Dar vrei să-ți fie explicată de tălmăci. Atunci deschizi o temă. Când tu de fapt te plictisești, Dar vrei să lași impresia de om preocupat. Și-ai vrea sa ai ceva cu care sa uimești, Dar ai o singură întrebare ce suna retardat. Tu ne rostești a ta , dilemă!? Poate ești un om ce suferă că a călcat, Mai strâmb , că atâta a putut. Și acuma se roagă de lume să-l vadă fara de păcat, Că a fost slab și o alta femeie a futut? Sau poate doar ești unul care, Ai vrea inteligent sa pari prin întrebare. Un om ce n-a avut în cale, Mai mult de o movilita ce i s-a părut prea mare? Așa îmi pare. Si mă scuzi, Sunt multe feluri in care aceasta tema poate fi analizată. Dar nu-i o temă de profunzi, Pentru că-i un site de futut și de mai stat odată. Când s-o deschide site de moraliști, Sau de studenți la falnica filozofie . Noi pe aici vom zice cu sunteți onaniști, Pentru că sunt întrebări lansate de cei care nu li se mai scoală. Si asta se știe!
  14. La cumpăna dintre anotimpuri , Când vremea se amesteca bezmetic. Pornit-am cu încredere în gânduri, Spre Iza pe care as vrea sa o consum atavic. E vreme ce se apropie de aceea, De vremea ce se anunță mereu schimbătoare. Dar știu că Iza are să-mi facă vrerea, Are sa fie vampa dar și o doamna liniștitoare. Și nu m-am inselat, că ne cunoaștem, De atât bătut la poarta ei cunosc și ritmul. Și las aceste versuri ca niste răvașe, Că-mi place cum petrec cu ea timpul. Normal că o sa mai fie zile întunecate, Normal că o să fie și zile luminate. Dar sper in sine-mi în adâncuri, Că ai avut și tu, Iza, de ce sa te bucuri.😂🤗
  15. Eminescu? e doar unul , Si Nichita? singur, el. Lista de poeti este fara numar, de ii numar, ore pierd. sigur sunt doar de un lucru de unde-s dusi, nu ma privesc eu cu Iza doar ma bucur, si ii datorez un vers.
×
×
  • Creează nouă...