Sari la conținut

bogdanst563

Membru Banat
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogdanst563

  • Dată Naștere 13.12.1920

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    buzau

Vizitatori Recenți Profil

1.548 citiri profil

bogdanst563's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

37

Reputație

  1. eu nu consider conversatia noastra o dojana de a mea catre tine....Eu o consider o dezbatere pentru clarificarea unor adevaruri...Prin discutia asta noi ne aratam unul altuia cum vedem adevarul....Pentru asta e forumul asta....Si topicul e de iasi.....Eu am postat pe el pt ca pizda asta e sau a fost in iasi....Sau are anunt pe iasi....Eu nu stiu unde ai lins o tu in pizda....Am crezut ca in iasi ai lins o...
  2. arata ne unde ma cert eu cu el patroane.....Tu mi spui mie ca te dojenesc eu pe tine dar tu zici de mine ca sunt de la tara, ca mi am gresit vocatia, ca na m 7 clase ca n am rationament....In care din postarile mele te am insultat eu cu referire la inteligenta ta ? Doar ca ti am zis ca esti si tu combinator ca si mine.....dara asta dupa ce te ai luat tu de mine....Stii ceva? Eu sunt un prost....Poftim....Am zis o eu....Acum mai zi o si tu.... Eu nu sunt genul de om increzut..Nu ma dau mare nici cu banii, nici cu silueta, nici cu talentul nici cu cultura si inteligenta. tu ai inteles gresit toata treaba. Eu am zis ca tu ai niste gusturi care pe mine ma lasa socat....dar asta e problema mea si nici n am comentata contra.... Nu am zis ca asta inseamna ca tu esti prost sau incult....Dar ti am zis ca vorbesti aiurea si am dreptate cu asta...
  3. am inteles colegu. ai dreptate. E ceva ce am citit de mult, in urma cu vreo 10 ani.... Era un blog in care persoane cu hiv povesteau cum li s a intamplat....Un fel de asociatia alcoolicilor anonimi doar ca era pentru cei cu hiv. Cu siguranta nu era a doua zi. Nu mi mai amintesc cum o patise. Daca nu ma inseala memoria, fusese la o petrecere si nu mai fusese la altele de atunci....Nu mai avusese contact sexual cu nimeni altcineva....Probabil nu se testase nici dupa 6 luni...Altcineva spunea ca tot asa agatase pe una la o petrecere si dupa o perioada...probabil mai lunga de 6 luni...mergea intr o dimineata la lucru si se simtea neobisnuit de obosit....El mai fusese obosit dar oboseala pe care o simtea in dimineata aia era prea ciudata....prea diferita.....A mers la doctor si a primit vestea proasta.
  4. coment ul asta ma depaseste la iq....Nu l inteleg....
  5. nu am ascuns nimic ca sa dau arama pe fata gogule) . Mi am aratat o de la inceput)
  6. hahahhaha ce ti place sa te mai minti gogule). Tu doar stii nimic nu i adevarat din ce ai zis si nu ti place sa accepti realitatea). Orice om, oricat de bine ar arata s ar da pe unu de 25 la varsta de 50....Tu te ai da pt unul de 25 de ar fi sa faci foamea prin boscheti....Nu fac banii cat fac anii....Aia de la BUG au gresit o aici....Timpul e de nepretuit....Eu as da orice sa mai fiu o data sarac lipit la 25 de ani....Nu te mai minti atata ca noi stim adevarul gogule...) . Mai bine ia si mananca sanatos si fute sanatos ca mai ai cateva zile si o sa ti para rau dupa ele chiar daca s cateva)
  7. Pai frate, nu ai cum…Nici n am zis asa..N ai cum sa depistezi….Ar trebui sa dai sange pt test in fiecare zi dar fiecare zi in care faci sex are nevoie de 6 luni ca sa vezi daca l ai luat sau nu. In pornografie se fac bani mult mai grei daca accepti neprotejat. Multe star uri ai patit o pentru ca partenerul se infectase in ultimele 6 luni. E mult mai mic riscul sa o faci cu una care e constatat ca era negativa acum 6 luni decat cu una care nu s a testat delic, dar riscul e acolo…Singura solutie e sa stai cu partenerul 6 luni non stop sa vezi ca nu s a futut cu nimeni si n are hiv si dup aia faci scena. Dar lacomia e mare si lumea vrea bani repede si se risca. Dar imaginaza ti aia de pe publi daca s a testat si cate puli fara prez baga in ea timp de 6 luni
  8. Aaaa, am inteles….Esti un bosorog urat…..La varsta care o ai si la cum arati, acum inteleg de ce ti ar placea una de 20 de ani chiar daca arata ca muma padurii….Acum are sens totul…Dar chiar si asa, indiferent de ce ai facut sau nu la Iasi, toata lumea stie ca tu ai lins o pe spaima in pizda cu bani…. Deci din punctul asta de vedere te cunosc…Pe asta am lamurit o….Nu esti combinator…Esti un papitoi batran….Si n o mai lauda atat pe nevasta ta ca daca arata ea asa bine nu mai mergeai tu la curve de pe nimfomane).
  9. Te ai uitat la profilul meu si ai inceput un razboi de ala virtual?) pe fiecare topic?) Mi se pare mie, sau te cam doare la inima ca ti am zis ce ti am zis despre spaima putii?)
  10. Gogule , nu iei bts uri, poti sa futi techirghiolul pana seaca si sta vaporul pe mal)))
  11. Pai nici nu am fost gogule….Am asteptat sa prind o vecina de scara de 40 de ani…..
  12. Hahhaha ) . Coaie , tu nu ma cunosti si n ai de unde sa stii ce am futut sau ce nu) asa ca nu ai de unde sa stii daca am sau nu calitati de combinator). Dar eu stiu ce calitati de combinator ai tu) . Dai o groaza de bani ca sa mergi in celalalt capat al tarii sa dai bani ca sa lingi in pizda juma de iasi). Daca esti asa mare combinator de ce n ai combinat o pe urata aia intr un mall sau intr un club?). De ce i ai dat bani?)
  13. Coaie, eu nu am comentat nimic despre pouluarea topicelor. Nu aveam absolut nici o problema cu gogul ala daca nu se plangea el de poluare…Dar el se plangea de poluare in timp ce polua…Analizeaza mai bine situatia inainte sa conentezi aiurea….Ipocrizia e la el nu la mine.
  14. Recunosc ca mi a placut gogule. Si eu sunt total homofob, deci toti gay ii si transii sa moara in cacat pe wc….Daca tu nu ai nimic cu ei , eu am….Le as da foc daca as putea….As face cu ei ce a facut Hitler cu evreii. Chiar ma bucur ca ne a parasit spaima. Ia vezi nu cumva s a mutat l a constanta sa te caute pe tine si altii ca tine ca sa nu mai cheltuiasca bani si timp pe dus? Inca mai ai de cumparat mancare si bautura? Ti au mai ramas bani dupa ce a lins spaima in pizda? Ce fel de bere iti permiti ? Mai ai bani de carnati sau ai doar de paine ? Poate ca eu sunt un caine care latra, dar e irelevant…Pentru daca eram un caine care latra tu mergeai inainte , nu te opreai sa mi dai replici ….Si dupa cum bine n ai citit, sunt de acord cu faptul ca fiecare face ce vrea. Dar nu cu bulangiii….Cu aia nu s de acord. Aia sa moara toti de sida.
×
×
  • Creează nouă...