Jump to content

vitceibo

Membru Premium
 • Content Count

  2,839
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,831 Reputatie Excelenta

About vitceibo

 • Rank
  VIP Member

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  constanta

Recent Profile Visitors

8,009 profile views
 1. daca si asta a ajuns stapina , vai de mama clientilor care o viziteaza . o stapina , nici nu suge pula nici nu se imperecheaza cu clientii .
 2. sa mori tu ? pai daca esti asa de vigilent cauta taica pe forum si fa curatenie , sint escorte active care au cite 2 -3 topicuri diferite , cu nume si nr de telefon diferite iar tu habotnic afirmi ca nu se poate , doar doar sa te puncteze doi trei tristi cu puncte pentru nimic . sau vrei iar sa iesi pe locul intii la categoria fraierul anului 22?
 3. fiecare cu dereglarile sale , daca iti permiti sa platesti , platesti , dai limbi , futi , dai la muie , te simti bine , ti-ai facut damblaua si te duci mai departe ... cind te simti un barbat potent si de succes , iti alegi nick-ul dupa un personaj caritabil si bogat , cu o gindire si o filozofie de viata ramasa din evul mediu care se considera razboinicul luminii si mintuitorul neamului si care crede ca este detinatorul adevarului absolut , un misogin declarat ,primul oier al natiunii .
 4. mai civilizati sint rusii ,pe limba lor de lemn cu tancurile si bombardiere lor eliberatoare , nu -ti bate capul ...
 5. succes in constanta tati , m-ai cucerit cu o singura poza , borcanul cu miere . da-le poze la baieti , merita efortul , crede-ma .
 6. am fost acum 4 ani , anuntul recent mi-a atras atentia dupa ce i-am gasit un topic pe alba , iar nr de tel corespunde cu personajul in cauza . e posibil sa fie ea , la fel e posibil sa ii foloseasca altcineva numarul .
 7. bravo , good job . ar mai fi in lista ta pt cta un numar de fete care au fost recenzate dar apar fara mentiune. keep on going! pentru colegi , folositi statistics ct, listati pe cit posibil tot ce apare nou , poate fi utila si o adresa ,un nume , nr de telefon , o poza , orice , doar asa putem depista impostoarele .
 8. inainte de schimbarea anului , folosea numele de scena NIKOL .
 9. aha , parca mi-as aminti ceva , nu cumva in blocul acela de sinistrati , ft 14 parca , inseamna ca am fost si eu la ea
 10. PUBLI 24 - noua in oras . pare a fi piesa interesanta , are destule recenzii in orasele prin care s-a preumblat . craiova , severin .sibiu , tg jiu etc.
×
×
 • Create New...