Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

vitceibo

VIP Member
 • Content Count

  2,107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,751 Reputatie Excelenta

About vitceibo

 • Rank
  VIP Member

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  constanta

Recent Profile Visitors

6,267 profile views
 1. daca si asta a ajuns stapina , vai de mama clientilor care o viziteaza . o stapina , nici nu suge pula nici nu se imperecheaza cu clientii .
 2. sa mori tu ? pai daca esti asa de vigilent cauta taica pe forum si fa curatenie , sint escorte active care au cite 2 -3 topicuri diferite , cu nume si nr de telefon diferite iar tu habotnic afirmi ca nu se poate , doar doar sa te puncteze doi trei tristi cu puncte pentru nimic . sau vrei iar sa iesi pe locul intii la categoria fraierul anului 22?
 3. fiecare cu dereglarile sale , daca iti permiti sa platesti , platesti , dai limbi , futi , dai la muie , te simti bine , ti-ai facut damblaua si te duci mai departe ... cind te simti un barbat potent si de succes , iti alegi nick-ul dupa un personaj caritabil si bogat , cu o gindire si o filozofie de viata ramasa din evul mediu care se considera razboinicul luminii si mintuitorul neamului si care crede ca este detinatorul adevarului absolut , un misogin declarat ,primul oier al natiunii .
 4. mai civilizati sint rusii ,pe limba lor de lemn cu tancurile si bombardiere lor eliberatoare , nu -ti bate capul ...
 5. succes in constanta tati , m-ai cucerit cu o singura poza , borcanul cu miere . da-le poze la baieti , merita efortul , crede-ma .
 6. am fost acum 4 ani , anuntul recent mi-a atras atentia dupa ce i-am gasit un topic pe alba , iar nr de tel corespunde cu personajul in cauza . e posibil sa fie ea , la fel e posibil sa ii foloseasca altcineva numarul .
 7. bravo , good job . ar mai fi in lista ta pt cta un numar de fete care au fost recenzate dar apar fara mentiune. keep on going! pentru colegi , folositi statistics ct, listati pe cit posibil tot ce apare nou , poate fi utila si o adresa ,un nume , nr de telefon , o poza , orice , doar asa putem depista impostoarele .
 8. inainte de schimbarea anului , folosea numele de scena NIKOL .
 9. aha , parca mi-as aminti ceva , nu cumva in blocul acela de sinistrati , ft 14 parca , inseamna ca am fost si eu la ea
 10. PUBLI 24 - noua in oras . pare a fi piesa interesanta , are destule recenzii in orasele prin care s-a preumblat . craiova , severin .sibiu , tg jiu etc.
×
×
 • Create New...