Jump to content

futdes

Maistru Curvar
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 Reputatie Excelenta

About futdes

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 02/01/1990

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Timișoara

Recent Profile Visitors

1,622 profile views
 1. Am fost la domnisoara, si pot vb doar la superlativ. Este o fata foarte draguta, amabila, care te face sa te simti incredibil. Igiena este de 10+ Apartament in bloc vechi, zona centrala Muzica din timpul sedintei este super faina(acelasi playlist il am si in masina. I am spus si ei :) ) Prosoape curate, papuci curati, baie dotata cu tot ce ai nevoie. Masaj body to body incredibil, piele fina. D2d aprox 1 ora(+- 3,4 min) Racoritoare in frigider, aer conditionat... Dupa finalizare a continuat pana mi-au tremurat picioarele. Ps: am fost acum aproximativ o luna, iar programarea a fost respectata
 2. s ar fi retras. Am sunat de pe un alt numar, a raspuns si a spus ca nu mai e valabil anuntul
 3. Mai este valabil numarul : 0743161561 ? Am tot incercat sa o contactez, dar mereu da ocupat..
 4. nici cand a aparut nu prea raspundea...pare ca face asta in timpul liber. ru am prins-o odata, apoi nu s au aliniat astrele..
 5. pana ma urma revine in iulie sau a revenit? Pe whatsapp are o poza in care spune ca revine in 5-10 iulie, dar de aici reiese altceva..
 6. Da, eu te am sunat. Eu am aflat, dar ar fi folositor si pt ceilalti :) O zi faina & sorry(you know why)
 7. Cred ca si precizarea serviciilor si oretului in semnatira te va ajuta mult. eu am citit cateva pagini bune si am observat ca nu am gasit toate informatiile pe care le cautam :)
 8. pana la urma poti fi gasita impreuna cu ea?
 9. pune mana si suna, ...eu am prins o libera suna d cu o ora inainte.
 10. PS: rog un moderator sa stearga postarile cu detaliile despre viata ei personala, nu cred ca intereseaza pe cnv. Referitor la ce a zis un coleg mai sus cu”si a asumat”, cred ca se inseala. Si noi avem conturi aici, si nu cred ca v-ar placea sa posteze si fetele informatii despre voi pe forum.(practic ar putea, ca fiecare dintre noi ne am asumat asta cand ne am creat conturile).
×
×
 • Create New...