Sari la conținut

fever007

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fever007

  1. Frate in agonia aia nu am gandit ea asigurandumi ca nu i se intampla deastea si intradevar am o problema la prezervativ,iar am crezut plm dar la scurt timp a acceptat si prietenului meu la fel.normal cand am auzit miam dat seama ca ceva nu e ok.Sorina explica fata mea ce ai de explicat?
  2. Este foarte adevarat geone si nu numai cu mine ci si cu un confrate deal meu.care a m-ai facut sa ziceti barim sa evitam lepadaturile astea(dar speram acum sa nu se fereasca unii).deci sorina recunosti ca am fost ca am pl mica😂 dar nu vrei sa recunosti ca te cam futi fara draga mea??ea explica daca vrei cum sta treaba ,ca ai zis ca nu vrei sa dai detalii.da detaliile te rog?
  3. Buna seara.urmaresc forumul de foarte multa vreme,nu sunt user nou doar ca contul e facut mai mult pt mine sa pot urmari.Stiu ca o sa imi sara poate multi in cap,dar incerc sa va trag un semn de alarma,pt ca nu doar la mine sa intamplat ci si la inca cativa confrati deai nostrii.stiti cum e vb circula.Deci sa incepem.: Sorina:Sunat, vorbit cu doamna si ajuns la locatia cunoscuta, din Faleza nord.sorina e o femeie matura circa 34 ani,160,are cateva kg.sani marii naturali,fund mic, par bob scurt (pozele nu sunt reale)si ceva probleme la burta dar se cam fereste nu se dezbraca complet.Ma invita direct in camera,ma intreaba daca fac un dus,binenteles fac o igienizare ea la fel si incepe nebunia.Un oral bun cu scuipaturi;lins de oua,deep nu face,o intreb daca face anal neprotejat prima oara ca nu ca sa vezi dar a acceptat contra cost.Problema e ca a facut si cu alti confrati deai nostri si culmea din prima tot contra cost.fratilor femeia daca se fute fara cu 3 5 9 deja e la de evitat pt mine.cine a fost si a testat stie ce zic NOTE: Locatie 9 (curat,prosop papuci,geluri mai multe tipuri) Oral 8:(bine executat fara deep) Igiena:10 Aspect;7 (tate mari misto,restul nu prea) Normal:nu am facut Anal: 6(bun largut curu se vede ca il da mult si la toata lumea neprotejat). Halatul:200 nr cu anal neprotejat.De revenit ;nu
×
×
  • Creează nouă...