Sari la conținut

marius.ion

Serious Contributor
  • Număr conținut

    396
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marius.ion

  1. Buna ziua , frații mei ! Astăzi fost iarăși la Mona ! Aceeași locația , același servicii, aceeași doamna de nota 1000! Locație 10 Atitudine 10 Mona de nota 1000 Sex oral neprotejat 10 Se normal 10 Sex anal 10 Deci per total merita vizitata! O zi frumoasă!
  2. Buna dimineața! Fix acum 10 minute am plecat de la Mona ! Pot spune că încă îmi mai tremura picioarele la cat de bine a fost ! Au fost 2 numere cu de toate : FK 10 Oral 10 Normal 10 Anal 10 Locația aceeași ușor de ajuns și totul curat și cu de toate ! Mona aceeași doamna excitanta și buna in draci ! 😂🫣 Totul a fost perfect ! Multumesc Mona , te pup ! O zi frumoasa !
  3. Salut fraților ! După câteva zile în care nu știam ce să fac sa o vizitez sau din cauza unor recenzii care nu prea au fost pe placul meu am zis sa risc și am vizitat o astăzi pe domnișoara Lori și a meritat riscul ! Am vorbit cu ea pe WhatsApp pentru a stabilit întâlnirea , totul a fost foarte ok ! Am ajuns în locație foarte ok și ca zona și apartamentul , Lory m a aștepta sumar îmbrăcată , costum de baie și tocuri ! M am dus la baie pt un dus , pe urmă s a dus și ea după care a început acțiunea cu FK și coborât jos și un oral wow , trecut la un 69 iar după ce am gustat și eu piersicuța ei dulce , a pus prezervativul ( prezervativ ok , nu știu ce au spus cei de sus dar nu a fost nicio problema ) , am pus o doggy unde am și finalizat ! După câteva vorbe și un pahar de apa am inceput la doilea număr tot așa cu sărutări mângâieri oral și din partea mea și din partea ei , bun rău de tot , după care am rugat o să mă călărească până am finalizat ! Mi a plăcut chiar știe să se miște bine ! Per total a fost foarte ok Lory și servicii și persoana și preț și tot ! Mă bucur că te am cunoscut și mai revin ! Acum nah, nu poți să îi mulțumești pe toți dar, pe mine m ai mulțumit rău de tot ! 🫣 Pret 200 de lei 2 finalizați ! Te pup Lory !
  4. Da , nu pot sa comentez , nu am fost ! Promit că dacă ajung ( chiar mi aș dori să ajung că îmi place ce vad , mă atrage ) o să fac o recenzie serioasa la fel cum le am caut pe toate pe acest forum și cu bune și cu rele ! Zi frumoasa !
  5. Da , ți am citi toate recenziile am văzut că ai recenzii foarte bune dar, da , recunsoc m a făcut puțin să amân întâlnirea , scuze ! Poate că o să te vizitez ! Îmi cer scuze daca am deranjat !
  6. Da , a fost super ! Mulțumesc ! Și am uitat sa spun Mona , tot aceeași femeie frumoasa și porno ! Si am promis , data viitoare mergem peste Michelle ! 😂
  7. Buna dimineața! Tocmai ce m am întors de la Mona , după o convorbire cu ea de aseară pe WhatsApp a rămas să ajung azi de dimineață în jurul orei 9 la ea ! Am confirmat la 8 că o să ajung la timp ! Scuze Mona cred că te am stresat prea mult cu mesajele ! Ajung la locație , este o locație accesibila și curată , mă primește Mona îmbrăcată in sutien și niște chilotei și pe tocuri , precizez că tocurile le a ținut pe tot parcursul orei , chiar apreciez asta , ne pupam puțin la ușă pentru că nu ne am mai văzut de 6 ani cred și ne era dor unuia de altul mai mult mie ! 😂 Mă fac comod mă duc până la dus pe urmă se duce și ea pe urmă incepe acțiunea cu sărutări , oral de milioane din partea ei dar și din partea mea după care pune prezervativul și urmează un normal pe la spate , pizda , foarte bună și gustoasă , după care incerc și anal une am și finalizat , a fost senzație ! Mai stam puțin de vorbă după primul număr ne mai povestim puțin , după care incepem iar cu sărutări oral de ambele părți după care punem prezervativul și o las pe Mona sa mă călărească puțin pe urmă o pun doggy și încep să îi dau și normal și anal , a fost senzație , chiar îmi era dor de ea ! Per total nota 10 din partea mea ! 300 de lei ora ! Te pup Mona ! O zi buna !
  8. Și apropo , să aveți câteva monede la voi ! O să vedeți voi la sfârșit când va încalțati ! Nu va spun de ce , vedeți voi ! 🫣😂
  9. Buna ziua ! Fix acum 30 de minute am venit de la Jasmine ! Neavând noroc sa o găsesc libera in alte dați , azi in trafic mi a venit o idee sa ii las un mesaj să îmi spună dacă este liberă la ora 12 , și ce să vezi , chiar era libera și mi am făcut programarea ! Ajuns in apartament ,zona undeva pe langa Plaza , mă primește Jasmine îmbracă în lenjerie intimă albastra dacă îmi aduc bine aminte , o fata înaltă , bruneta,la fix 28 de ani cât zice că are , sânii mari cu foarte wow 🤤, am lăsat bănuții pe masa , 300 de lei / h . Am stat puțin de vorbă , a fumat o țigară , m am dus la baie , prosoapele geluri etc , s a dus și ea după și am început acțiune cu fk și după cu un oral de nota 10 din partea , ei , se vede că îi place și îl face foarte bine , pe urmă am cerut să bag și eu puțin botul și a fost chiar bun bun 😍 , după care am trecut la un umeri craci unde am și terminat primul număr ! Am mai stat puțin de vorbă pe urmă după care am petrecut la al doilea număr unde a început cu in oral tot la fel de bun , după care i am cerut să mă călărească puțin eu jucandu mă cu sânii ei 🤤 și fk , după care mi a zis că vrea pe la spate și m am executat imediat , dar eu fiind mă bătrân cu șalele cu genunchii , mi au amorțiți nu prea am mai putut să termin , ea chiar implicadu se și a încercat să finalizez și cu oral dar tot a fost ok , a fost vina mea aici ! Per total este totul de 9,5 spre 10 ! Mulțumesc Jasmine! O zi frumoasa !
  10. E clar , ai dat de colega ei care răspunde când Ioana e ocupată ..... Asta o strica le Ioana , colega , care face doar masaj și se bagă și peste ea !
  11. https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-ZzX4Ll#X0r41Q
  12. Mai mare și o colega și se poate masaj la 4 mâini la 300 , nu am văzut o pe colega , doar asta mi a zis la telefon și am uitat sa specific!
  13. Buna ziua ! Astăzi în jurul orei 12:00 căutat pe un site cu anunțuri o doamna pentru un masaj cu o finalizare ori prin tehnici de masaj ori oral am dat de doamna Ioana , o doamna la 37-40 micuța de statura , bruneta , cu un corp pe placul meu adică nu skinny , cu forme și niște sâni superbi fermi ! Am sunat mi a zis serviciile de masaj cu o finalizare ori prin masaj ori oral , pentru 150 sau 200 nud ! Am zis că este ok și că o să ajung la adresa in 15 min , fiind undeva prin zona lujerului la 5 min de statia de metrou ! Ajuns la ușă îmi deschide ușa doamna , îmi place ce vad , îmbrăcată într-o rochiță transparenta roz , zâmbitoare mă invită în camera , dus făcusem de acasă așa că nu era nevoie , camera ok cu masa de masaj , mă dezbrac, mă întind pe masă și începe cu masaj foarte bine făcut chiar relaxant se vede că știe , după 20-30 de minute mă întorc cu fata în sus își dă rochița jos rămânând în chilotei mă lasă să mă joc cu sânii și ea incepe masajul și să se joace și cu " gigel" după care începe și cu un oral foarte bun eu jucandu mă cu sânii de care chiar mă îndrăgostisem și chiar te lasă să o atingi și chiar e o femeie atrăgătoare ! Cred că dacă pari de încredere și ești drăguț și un client mai vechi poți să obții și mai mult de un oral! Per total : Doamna de nota 9 (din punctul meu de vedere ) Locatie și apartament 8( asta pentru că nu este la strada în primul rând dar pt mine nu a fost o problema ) și apartamentul foarte ok! Masajul de nota 10 că te lasă să o atingi și nu face figuri Oralul de nota 9 se vede că îi place Sigur o să mai revin !
×
×
  • Creează nouă...