Sari la conținut

zaygayst

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zaygayst

  • Dată Naștere 27.02.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    craiova

Vizitatori Recenți Profil

511 citiri profil

zaygayst's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputație

  1. Tocmai zice ca are himen elastic și lucrează doar de 10 zile
  2. A vizitat-o cineva ? Sunt curios dacă sa merg sau nu tiinand cont de tarife
  3. Sa zicem ca nu au fost 30 poate 27-28 fac referire la ideea ca nu ma grăbit 😂😂👍
  4. Vă salut pe toți . În această dimineața am avut chef să fut ceva , așa că am început să caut o păsărică tânără și slim , am căutat și am dat peste următorul acest topic . Am văzut ca nu are nici-o recenzie , pozele păreau ok am zis sa încerc ! Am sunat , mi-a răspuns o voce caldă și dulce , am întrebat de tarif mi-a comunicat 100 de ron o finalizare oral si normal sau 250 de ron ora cu cate finalizări poți (oral neprotejat în funcție de igienă) și normalul protejat ,mi-a plăcut cum a vorbit cu mine ,m-a îndrumat spre locație cu aceași voce caldă ,locația este in brazda la G5 , ajuns la destinație am revenit cu telefonul , am sunat la interfon și mi-a dat acceptul să intru , îmi deschide ușa o fată brunetă Subțirica ( este cea din poze , pozele sunt 100% reale făcute chiar in locație ) îmbrăcată în lenjeria albă din poze ,deja soldatul era tare în pantaloni , m-a poftit în cameră , era garsonieră , foarte cu mult bun simnt și foarte sociabilă , am decartat 100 de lei , țin să precizez ca nu a pus mâna pe bani cât am stat acolo , suta de lei am puso pe mobilă , am discutat 10 minute , fata nu este din partea noastră a olteniei , am glumit , apoi am trecut la actiune , mângâieri pasionale , foarte atentă la toate zonele , m-am jucat puțin cu sânii ei frumoși , apoi am trecut la un oral neprotejat adânc și umed nu sint nici foarte foarte dotat dar nu părea a avea probleme ,dupa 10 minute am trecut normal , m-am pus peste ea și am început să pompez în ea 10 minute așa , fata se implică în ceea ce face , apoi am pus-o capră și am pompat 10 minute asa unde m-am și terminat în prezervativ , tin să precizez că nu m-a grăbit deloc , când am început acțiunea a pus telefonul pe silentios , m-am simntit foarte bine în compania ei , la sfârsit i-am cerut voie să merg la baie și a zis ca pot să ma duc , a zis că pot să fac și duș , condițiile sunt foarte bune , baia este îngrijită , curată nu am ce să reproșez , patul la fel curat , în garsonieră era curățenie , a meritat să mă duc la ea , acum notele : Atitudine făță de client : 10 ( dupa mine nota 10 este prea mica , este sociabilă ) Condiții de lucru : 10 ( baia curată , curățenie în garsonieră) Oral : 9-9,5 ( pune suflet și este foarte atentă la toate zonele ) Normal : 9,5 ( nu am ce să comentez) În concluzie dragi colegi o recomand cu căldură pe domnișoara aceasta , de mult nu am mai întâlnit o așa căprioară pe melagurile noastre , o să revin cu siguranță la ea .
  5. Asa ca să aveți grije puteți sa încercați sa vedeți ce va spune
  6. Salut frățiilor cautand eu pe public ceva , da de acest anunț https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/non-stop/24h8ee81ge5973172985671eh131e310.html Raspunde o domnisoara și zice ca sta în rovine la posta și ca prestează servicii totale din placere , am decis sa merg sa vad despre ce este vorba , am ajuns am sunat a răspuns m-a indrumat în fata blocului am vb la telefon a zis ca acum a ieșit din dus și ca coboară . Surpriza a închis telefonul și gata , acum m-a sunat după circa 1 h sa imi zic ca au venit ai ei acasă. Si sa ma duc acum iar .🤣🤣🤣. Evitați!!!
  7. Nu mai are rost sa scriu acum toată povestirea mea. Confirm cele spuse de colegul robi29 și cei care au făcut recenzii pozitive despre oralul fetei. Nu exagerează de loc. Fata chiar se pricepe la oral. Este cea mai buna în momentul de fata, părere personala.Am fost a 2 oara la ea si din ce in ce imi doresc sa o cunosc si mai bine . Pe lângă oralul foarte bine facut adânc si umed , si la normal face exact cum vrea clientul . Note Ca aspect fizic fac o medie zic eu 9.5 (este miniona si stim si mai are o privire foarte excitanta) Locația 9 Gfe 9 Oral 10 + Singurul inconvenient: e cam coada :)) De revenit
  8. Salut. Trecui si eu azi pe la Oana, Desi am zis ca o sa ii fac recenzie, am gasit-o datorita acestui site , asa ca ma simt putin dator. Sunat, programat. ajuns la locatie ON+NP = 100 ron, cu finalizare "unde vrei tu". Oralul, cel mai tare din Craiova.Mult peste ceea ce am avut parte pana acum.Pur si simplu facea pula sa dispara, un deepthroat excelent, cred ca daca mai aveam 4-5 cm in plus n-ar fi fost nici o problema pt ea.Se mai uita si in ochii tai cand iti ia toata maciuca in gura, atenta si la zonele adiacente. Normalul l-am inceput cu un doggy si apoi am intors-o in misionar.Destul de ok, se implica . Am intrebat-o daca ma poate termina oral si n-a avut nimic impotriva.Termin in gura ei, iar dupa ce am terminat fata incepe sa suga de parca atunci ar fi inceput partida.A luat-o jumate in gura,si a supt 10-15 secunde cu gura plina de slbz. Locatia - 7 (nimic spectaculos, o garsoniera langa Titulescu, semi-intuneric, patul nu scartie) Fata - 9+ (bruneta,slim a dat jos cateva kg nune, scunduta, dar la fatza arata foarte bine ) Normal - 9 ( un punct in plus il are pt implicare) Oral 10 (fara doar si poate) GFE 8 De revenit, cu siguranta,Recomand oralul.
×
×
  • Creează nouă...