Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

petremarin30

Serious Contributor
 • Content Count

  977
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,547 Reputatie Excelenta

2 Followers

About petremarin30

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 01/01/1984

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  ploiesti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sunt în asentimentul tău. Să mărească prețurile până atunci când nu își vor mai permite decât cei înstăriți. Așa se va face și selecție. Ceilalți ar face bine să se dezvețe de astfel de obiceiuri că pizda este un lux nu o necesitate!
 2. În special pizda. Ne limităm la labă și atentăm pe cât posibil la pizda care este teoretic gratis.
 3. Ca și până acum. Nu ne permitem nimic dar ne spunem că oricum lucrurile respective nu ne erau necesare.
 4. Ești femeia perfectă. Când ești pe stop gătești iar când nu ești pe stop te iubești! Ce vroiam să te întreb: "Ești luată?"
 5. Ți s-a făcut dor de noi?
 6. O face oralul protejat sau neprotejat?
 7. E Bili o să te obișnuiești cu el dacă mai stai pe la noi. Aș miza că o să îți și placă.
 8. Nu încerc să conving pe nimeni la nimic, departe de mine gândul ăsta. Am întrebat deoarece mă interesa dacă face oralul protejat sau nu? Am văzut că și tu pui o serie de întrebări despre diverse fete. Probabil este normal să aflăm informații despre persoanele ce ne interesează, nu crezi?
 9. Dacă nu îmi spuneai tu cred că nici nu luam în considerare varianta asta.
 10. Nu are nimic Vasile. Dar ști că cel mai sigur mod de a te proteja este abstinența?
 11. Nu mi se pare nimic greu de înțeles aici cu excepția multor greșeli de ordin gramatical. Văd că @Ericaa18 evită să ne prezinte serviciile actuale. Din cei care totuși ați vizitat-o nu este nimeni în măsura să ne prezinte serviciile acestei fete deosebite? Mă interesează în special oralul? Îl face protejat sau nu?
 12. Sunt bătrân, flocos și morfolit iar tu mai primit la tine! Este fix descrierea mea de mai sus. Nici eu nu am intrat în polemica cu o altă escortă cu excepția ta. Se pare că totuși avem ceva în comun. Spune-mi dacă faci oralul protejat sau nu că aș vrea să te revizitez?
 13. Nu refuză pe nimeni, bătrâni flocoși sau morfoliti! După aceea vine aici și își varsă frustrările. Că bărbații e porci și nesimțiți 😁
 14. Să crezi tu că este interzis boșorogilor. În special ăia o freacă cel mai des că s-a mărit punctul de pensie. Oralul este protejat sau nu? Că vreau să o vizitez și eu dar când o să renunțe la oralul protejat.
×
×
 • Create New...