Sari la conținut

pitiku

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    189
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pitiku

  1. Andreea Top! Îți face o treaba de ai sa ții minte!
  2. pitiku

    Reby 0749681662

    So....vizitat titulara. Programare whatsupp facil cu ceva nesincronizari la întâlnire. Locatia: Tatarasi, One residence etaj superior cald fără aces la baie ma anunțat ca are o prietena și se auzea și un patruped (mia cam pierit cheful da nah...). Domnisoara: vopsita brunet , șuvițe, cam 1.60 și peste 65 kg. Ceva tatuaje (un Fuck you pe spate când dai la buci). Fata e voluptoasa spre bbw! Pozele sunt mai vechi are ceva kg bune în plus acum. Igiena okish însă fără acces la baie. A fost un ON + NP în 2 poziții misionar și doggy și o finalizare manuala pe sani unde bine îs mari și poți baga capul linisit între.DTD 25 min cam fugărit. Pt mine a fost cam fast fuck deja se ștergea de spermă cât încă mai decartam. ON soft fără dinți okish insa fără deep fără atenția la sateliți 3 min cât sa se scoale, ochii închiși tot timpul, gemete discrete .... (si eu eram fresh epilat parfumat plm). Acuma sincer fata e ok, serviciile cam slabe, nepotrivire de program cu colega...pt cine are fetish cu bulanoase cu tate mari și un cur mare la doggy merita o descarcare și cam atât. Pt mine personal nu , sunt fete mai ok la preturile cerute și cu servicii mai calitative. Sânge în instalație.
  3. pitiku

    0792917894♥️

    În cele 10 secunde de intersecție spun ca e fata din poze. Blondina cca 1.60 și mai plinuța ca și colega Reby. Au si un catel.Mai multe nu îți pot spune.
  4. pitiku

    0792917894♥️

    Fata e colega cu Reby! (Am vizitat-o eu ieri o sa ii fac recenzie separat). Seamănă cu domnișoară dim poze mam intersectat cu ea la ieșire!
  5. Acum nu prea! Încearcă Q Residence, Newton
  6. pitiku

    Reby 0749681662

    Faci o actualizare a serviciilor? Finalizarea orala nu e în menu? Sau e și este extra? Mulțumesc
  7. Hai sa ne lămurim! Pe domnișoară o știu de ani de zile am mai avut o vizita când activa pe București și nu era tatuata deloc! (Bby acum sincer erai mai bomba atunci!) Programare : whatsupp cu 1 zi înainte confirmata în ziua vizitei cu cca 1.3 ore înainte locatia Q residence (cred ca am fost în primii 3 clienti). Scopul a fost de a face o comparație cu Andreea (unde sunt vizitator frecvent!) Deși știam ce face domnișoară. Și am gustat ON + NP + CIM la 400 leusteni cumva mai pe fuga însă din cauza programului meu. Concluzia: fata e sex addict la ON știe bine treaba ii place pula maxima și are foamea aia pe care o cauta orice bărbat care vrea sa domine și sa se simtă King of the womans! La NP da contre ii place adânc și hard și nu e pt cei slabi. Mie personal mi se pare ca a evoluat ca performante de la.ultima vizita din București însă îmi displace partea cu tatuajele (părerea mea!). Însă eu rămân la Andreea e "my blue pill" și are servicii mai complete și la un preț mai rezonabil (no offence baby I dont judge!). Din păcate nu mai are aceeași dorința când vedea pula ca în tinerețe (nah o știu de aproape 1 deceniu!) Însă îmbătrânim cu toții. Sânge în instalație sa aveți...ca la asta mica va trebuie!
  8. Alt "rechin" înscris acu 1 zi sa lase feedback negativ! Se duce pe p..a forumu asta! Și calitatea futacilor e în declin ca și creșterea demografica a tarii! marsh la păscut peștișor!
  9. Băiatu sa înscris ieri face recenzie de 10+ ( e și singura fata vizitata) și altele nu prea sunt....hmmmm...something îs fishy!
  10. CIM mai faci? Și dacă da care este prețul extra! Faza asta cu igiena "la zi" pt ON ma face sa cred ca e doar marketing! Spor în activitate sa ai!
  11. https://www.bzi.ro/scene-de-groaza-la-river-towers-in-tatarasi-o-prostituata-a-fost-gasita-in-coma-dupa-ce-un-client-a-incercat-sa-o-omoare-politistii-l-au-prins-in-seara-aceasta-exclusiv-4921305#google_vignette Speram ca nu are nimic fata. Și eu am contactat-o (fără raspuns) de sâmbătă în fiecare zi!
  12. Eu zic sa lași frustrările legate de oraș, pești prosti și cine te-a mai supărat și când o sa revii promit sa îți "fuck" o vizita memorabila pt "ambele" părți! Asa poate îți schimbi părerea! Ți pup!
  13. Am revizitato pe Andreea și rămâne "number 1" în Iasi. Programarea facila prin sms cu cca 3 ore înainte și reconfirmat cu 1 ora (Andreea nu utilizează Whatspp). Locatia se știe aceeași de ani de zile Str. Moldovei. Am servit ON+NP+ CIM totul pe parcursul unei ore DTD un număr lung fără graba și bine făcut. Andreea exceleza la ON are tehnica ei, sloppy, deep alternează soft și hard și poziția de la capătul patului cu capul în jos cu gag reflex și privit în oglinda e....EPIC! Multe nu mai pot fi zise decât ca își face treaba cu patima, și marita fiecare leuț investit. Halatul azi 350 leusteni însă face toți banii! O recomand pt bărbați adevărați care știu ce înseamnă fuck! Sanga în instalație sa aveți!
  14. Domnita trebuie sa recunoști ca persoanele care te vizitează sunt de o anume experienta (varsta) care o vor face în continuare atrase de ceea ce oferi...un futai pe cinste! Acuma ca sunt mulți "prunci" care vor fete tinere ...nah...e oraș universitar ce sa faci! Eu zic sa revii ca sunt colegi care vor sa te ......și eu ma număr printre ei însă nu sau așezat ploile asa....succesuri!
  15. Treci acasa! La moldovenii tai! Ti pup jos!
  16. Lumea de Sărbători pune kilograme! Tu ce făcuși? Iar te-ai pus pe slăbit 😀
  17. Nu vede pasarica sa poată sa lingă ecranu și sa facă o "scurta"! 😀
  18. Am.revizitat astăzi titulara topicului. Programare facila prin sms locatia o știu de datile precedente. Am servit 30 min un ON + NP + CIM (epic) pentru 200 leusteni cca 35 min DTD. Acuma ce sa mai spun despre Andreea ....femeia se tine bini di tat...fit silicoane buze augumentate ce se simt bini di tat pe ciocan. La normal da contre geme și e cu degetu în gura e acolo cu tine iar la ON e național champion! Ce face Andreea cu greu poate fi egalat. Concluzia....cat mai activează nu e de ratat....pt mine a fost early Xmas Present păcat ca nu am putut sta 1 ora. Ciocane tari.
  19. Ba are cum! Și eu o știu demult însă de regula dacă apare ceva anunți! În fine! Neserioasa!
  20. Neserioasa. Programat regulamentar cu 1 zi în avans , confirmata , azi, blackout! Sper sa îți meargă bine bby!
  21. pitiku

    indisponibilă

    Dacă tot asa primu venit primu servit fără posibilitatea unei programari ai venit ....ce sa zic....sa ai clienți!
  22. Woww babe! Asta da cadou de Mos Nicolae! Abia te așteptăm!
  23. Colegule...fata lucrează L-V 10- 20....sms sau telefon. În afara orelor de lucru e absenta complet.
  24. Baby....I miss those ..lips! Mai vino pe la noi!
×
×
  • Creează nouă...