Sari la conținut

medardus

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre medardus

  • Dată Naștere 15.11.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Alba Iulia
  • Interese
    Femei bune la treabă! :)

Vizitatori Recenți Profil

899 citiri profil

medardus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Si negroteii nu au ieșit din cameră? Sau nu erau acasă? E bine ca ai plecat.
  2. Ai dreptate! M-am tot gândit, se numește tâlhărie sau înșelăciune? Orișicum, tot penal e cazul nu?
  3. Am mai cunoscut fete cu voci puțin mai groase, nici a astuia/asteia nu era neapărat masculina, cel puțin nu în totalitate... Dar sunt obligat sa recunosc, ca neatenția și lipsa intuiției, mi-au dat o lecție maxima azi... Voi fi mai atent de acum încolo cu siguranță!!! Și nu mai cobor în centru, ci doar în zona Cetate. Atât.
  4. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/buna-sunt-alina-de-22-de-ani-cu-poze-reale-100-te-astept-in-locatia-mea-discreta/49d1h656i747727ee954f4048d5h2dhd.html
  5. Salutare tuturor. Astăzi am avut parte de una dintre ce mai nefericire experiente ale mele în domeniu, sa zic asa. Am sunat la fatuca asta, neasteptandu-ma ca pozele sa fie ale ei (sunt oricum prea evidente ca luate de pe net) am discutat ce oferă sex total la 200 finalizarea, 300 ora. Nimic deosebit la acel moment Manat și de curiozitate și de libidou, m-am aventurat către centru, locația este în spatele Mall-ului Mercur, pe Tudor Vladimirescu. Încă toate ok. Am urcat la etaj, după ce mi-a deschis, și am văzut-o. Înaltă, bine făcută (primul red flag), prea bine făcută, aproape ca un bărbat...si atunci mi-am dat seama ca e trans. Ma întreba insistent cât vreau sa stau și, după ce mi-am tras sufletul(urcasem pe scări), i-am comunicat ca nu rămân, moment în care a început show-ul (la care as fi vrut sa nu fiu prezent). Ca am ținut-o prea mult, ca dacă vreau sa plec trebuie sa plătesc deranjul (între timp încuiate ușa și luase cheile și mai ieșise și colega ei, sa vadă care e baiul). I-am spus ca nu mi se pare ok ca e băiat și ca nu a comunicat acest mic amănunt, timp în care din dormitor au apărut doi băieței mai mari ca ea / el (de culoare, evident) care au sărit la mine cu amenințări sa ii dau banii fetei. Am întrebat cât e deranjul iar ea mi-a spus ca e 200 de lei. Sincer, dacă eram la parter săream pe geam, dar de la etajul 3 e mai greu. Ca totuși sa nu escaladeze într-un mod nasol pentru mine conflictul (cu 3 bărbați nu m-am bătut niciodată, mai ales într-un spațiu închis) am achitat și am vrut sa plec. Si aici a apărut cireașa de pe tortul sarcasmului universal al zilei mele. Mi-au spus ca dacă tot am venit mai bine rămân cu colega ei (cu toate ca propusesem eu asta înainte sa le dau banii, sa fac schimb între ele și sa le achit, dar nu au fost de acord) și sa ii dau ei 150 de leusteni. Hai fie și 100. Evident ca nu am mai rămas, dar am păstrat un gust amar în urma evenimentului, nu neapărat pentru banii în sine, cat pentru modul în care m-am simțit. Apropos, peștișorii sunt de pe undeva tot din zona, e accent local. Va las aceasta poveste trista pentru sâmbătă seara (m-am gândit mult dacă sa scriu sau nu despre pățanie), cu dorința ca măcar sa nu o mai pățească și alții ca mine. Atunci chiar ar fi nefericit! Va salut domnilor și va doresc o seara cât mai buna!
×
×
  • Creează nouă...