Sari la conținut

duracel2121

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre duracel2121

  • Dată Naștere 07.08.1996

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Suceava

Vizitatori Recenți Profil

527 citiri profil

duracel2121's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. In zona Harrow deasupra la kebabland .. la fel poze false a iesit o batrana dupa mine in strada ... tipa care presta nu avea nici o treaba cu engleza m-am inteles cu ea prin semne.. da la fel si la mine nu avea floaca exagerat de mare dar avea... se vedea ca nu e rasa de cateva saptamani.
  2. O intrebare... asiatica era epilata jos? 😂 am fost la una si nu era am incercat la inca doua pe care le-am si intrebat dinainte si la fel au zis ca nu.. poate am fost eu mai ghinionist:-?
  3. Ce e drept toate sunt pe fast-fuck ... acum doua saptamani era o romanca noua la locatia fixa pe care o stiu ce parea ca nu se prea grabea am fost cu inca un baiat si a intrat el primu (colega ei libera nu mi-a placut) si am stat si am asteptat ... tipul platise initial 30 lire dupa i-a mai dat inca 40 si a stat mai bine de o ora..
  4. De 4 ani de cand sunt in Londra o singura data am intrat cu o asiatica in rest doar Romance... in zona Harrow sunt foarte multe.. doar ca isi cam schimba locatia ... doar o locatie e fixa de cand o stiu 😂 Referitor la asiatica... bleah mai bine era romanca😂 romancel din zona Harrow ... au pret ceva in gen 50-60£ pentru un nr zic ele jum de ora sau 70-80-100£ pentru o ora.
  5. duracel2121

    Ceva noutati?

    Ceva noutati de escorte romance din Uk? Stiu ca multe au anunt pe viva dar avem si aici pe forum ceva?
  6. Si pe forum ar trebuii sa caut prin toate cele 44 pagini in acest topic sau este un loc special unde se prezinta ea sau ceva in gen? Din nou daca ofensez pe cineva cu intrebarile mele imi cer scuze.
  7. E ceva rau sa intreb? Am contul de mult dar din pacate nu prea am folosit foumul nu prea stiu cum se mananca etc... daca deranjez pe cineva imi cer scuze si in continuare imi ramane intrebarea valabila unde vad pozele recente cu Ea?
  8. Ceva poze cu Giulia unde gasesc si eu?
×
×
  • Creează nouă...