Sari la conținut

micasitare

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre micasitare

  • Dată Naștere 07.01.1970

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    iasi

Vizitatori Recenți Profil

2.254 citiri profil

micasitare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-16

Reputație

  1. Makavelli100 ești dus rau
  2. Da voi chiar vreti sa va spuna si numărul la apartament, bloc ,interfon. Vreti sa stati pe la geam. Mai sunt doi lîngă care stau si pândesc la geam,mi-a zis o domnisoara care are locatia la partier pe la palas.
  3. Salutare, am intrebat-o pe domnișoara Maria daca face si finalizare si mi-a zis ca nu. Mi-a povestit că are doua persoane care au finalizat la ia. Au finalizat in timpul epilari fara ajutorul ei direct.
  4. Nu este de etnie,este o doamnă foarte dezghetata ai cu cine vorbi.
  5. Kenken111 arata ca o femeie de 60 de ani. Sa nu te astepti la un fotomodel,masajul chiar il face bine. Si oralul il face bine o tii de cap ii dai cum vrei. Si am reusit sa o fac să-și de-a si ia drumul,si chiar urla rău cand finalizează.
  6. Salut, eu am fost acum o lună si asta era tariful.
  7. Ana26,pretul este 50 inghinal, 20 axial. Pentru barbati,la fete nu stiu.
  8. La sfarsit te maseaza un pic cu ulei pana se ridică nivelul. Am fost de două ori la ia dar nimic mai mult. Sincer nici nu am intrebat.
  9. Salut,daca doriti un epilat va recomand pe domnișoara Maria. E super ok si foarte amabilă. Este in zona belvedere chiar la semafor.
  10. Salut,70 masaj,oral si normal.
  11. Salutare,daca tot veni vorba de mature(babe)sunați la 0754757130. Are anunt cu masaj de relaxare dar face de toate. Are cam 60 de ani,face un oral bun. Si chiar ajunge si ia la orgasm. Mii de scuze baron58 ca am postat si eu tot aici.
  12. Încearcă la Maya. Finesse massage
  13. Tot respectul pentru tine Baroane. Sunt altii,apar acusi.
  14. Emamasaj nu-ti bate capul cu el. Sunt trei persoane pe acest forum care le stiu pe toate. Numai iei au dreptate,o sai cunosti si pe ceilalti 2 imediat.
  15. micasitare

    ...

    Intreabo pe ma ta ce urmeaza,cu siguranta stie ce mare ..... a crescut. Am vorbit frumos nu cred ca te-am jignit cu nimic,tu nu stii ce idioti sunt pe forumul asta.
×
×
  • Creează nouă...