Jump to content

baron58

Membru Premium
 • Content Count

  8,401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

baron58 last won the day on May 16 2020

baron58 had the most liked content!

Community Reputation

26,100 Reputatie Excelenta

About baron58

 • Rank
  Baron58
 • Birthday February 12

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Iasi
 • Interese
  Femei "bune" și atât!
  "Amore, more, ore , re probantur amicitiae"

  Să visezi e frumos, dar să fii cu picioarele pe pământ este esențial!
  Lasă-ți gândurile să zboare, plimbă-te prin cele mai înalte iluzii, dar niciodată nu uita cine ești și care-ți este scopul în viață!

Recent Profile Visitors

32,180 profile views
 1. Bună seara! O fată la care n-ai cum să nu-ți faci abonament. Acum am ieșit de la ea.Ultimele trei întâlniri au fost de nota 10. Ar fi fost mai multe, dar nu ne-am sincronizat tot timpul, în special din cauza programului meu. Aspectul fizic: + 9 în funcție de ochiul privitorului. Atitudine:10 cu felicitări. Locație: 9 ,zona Zimbrului, dotată corespunzător. Oral/n/p: 10 în funcție de igienă, foarte lung, peste 10 minute, umed, adânc, variat,cu de toate, combinat cu un 69 foarte încins. Normal/p:10 ea a deschis ostilitățile, ca de o
 2. Confirm, dacă mai era cazul. În seara aceasta am fost ultima dată, parcă a treia, dacă nu cumva a patra oară de la ultima recenzie. "Chimia" e din ce în ce mai bună, servicii de calitate, deci pentru mine e de abonament. De remarcat este faptul că îți lasă permanent impresia că e pe o curbă ascendentă, tot mai bună de fiecare dată. Notele se subînțeleg. Să aveți spor în toate și la toate!
 3. Bună să-ți fie inima! Ne explici și nouă cum am putea să te contactăm! Nu tu număr de telefon, nu link de pe public. Vorbești de poze, dar unde le vedem? Revino cu ceva amănunte, că altfel stai și aștepți în zadar.
 4. Bună seara/dimineața! Încep seara și mai mult ca sigur termin dimineață! Greu, greu,...e tare greu să scriu această recenzie. Nu țin minte să mai fi fost vreodată în ca în cazul de față. Au fost suficiente motive pentru care am vizitat-o abia acum câteva zile în urmă, unele obiective, dar și subiective, printre altele GFE-ul bată-l vina, am să revin asupra acestui subiect ceva mai jos. În ziua cu pricina Renata anunță că va lucra până mai târziu, aceasta fiind de fapt scânteia. Fără nicio grabă aștept seara, fac ca de obicei dușul premergător unei vizite, cu speranța că va fi ea cea
 5. Caută prima fotografie pe Google și vezi ce rezultate îți oferă!
 6. Eu am zis pas. Fac alergie la prețuri extra, mai ales când e vorba de GFE . Am uitat să-i urez "poftă bună", dar când ți se închide telefonul în nas n-ai ce face, mergi la alta care își asumă un preț mai mare sau mai mic, dar fără extra costuri.
 7. Bună seara! Îmi este foarte cunoscută, pe moment nu știu exact de unde, este veche pe Iași. A activat și în Timișoara. Ce pot spune acum a activat cu mai multe nume și nr.de telefon diferite, printre altele:AM REVENIT BIANCA. 0756910935, Andreea,BRUNETA FIERBINTE. 0756810316, Blondă slim. 0748502620 Cristina 0756280318, Roza. 0745284020,
 8. Acum două seri, mi-a reconfirmat, dacă mai era cazul, că cea mai mare calitate a ei e faptul că știe/ intuiește perfect așteptările fiecărui bărbat în parte. Poate să ofere servicii "personalizate" și ajustate pentru fiecare. Vorbea cineva pe aici de independență, eu categoric, mi-am pierdut-o ! Notele rămân cele din recenziile anterioare! Să aveți spor în toate și la toate!
 9. Bună dimineața! Nu știu dacă...? Ziua trecută de dimineață și până spre sfârșitul ei și chiar și în momentul de față a fost marcată de "nu știu"..... În prima parte a zilei Ștefania, printr-o acțiune a ei, ..... nu știu dacă întâmplător sau cu intenție mi-a canalizat toată atenția spre ea. Nu știu cum, de altfel un fapt banal, mi-a stârnit interesul și dorința de o cunoaște, ea fiind o fată de aici pe care îmi stabilisem să nu o vizitez, în urma recenziilor citite, motivul principal fiind GFE lipsă. Nu știu.... de ce m-am încăpățânat să scriu această recenziei deși sunt foarte obosit și
 10. Da, este actuală. Este făcută în dormitorul apartamentului în care locuiește. PS.: Toate fotografiile sunt ale ei făcute în diferite unghiuri, lăsând uneori impresia că sunt persoane diferite. Culmea, fotografiile mai recente au ridicat câteva semne de întrebare.
 11. Din câte știu eu mai au un topic. Am fost în decembrie, la cea mică. Am făcut cunoștință cu ambele, amabile, dar nu am rămas. Ceva îmi spunea că nu va fi ok, fiindcă nu-mi doream să scriu eventual o recenzie negativă am plecat în relații amiabile. Am rămas doar cu suspiciunea, nimic mai mult, dar cu banii în buzunar și fără nervi, chiar mi-a prins bine dialogul cu ele.
 12. Strada e în Cantemir, dar dacă nu-i la blocul nou, grijă mare!
 13. Sărut mâna! De data aceasta nu-mi scapi! Dacă ar fi cu tine și "cireașa de pe tort", ar fi minunat!
 14. Bună ziua și bine v-am regăsit! În sfârșit, după foarte mult timp, scriu și eu o recenzie înainte de apusul soarelui. Serios? ..... Dar, oare am fost vreodată? N-ați-o bună că ți-am frânt-o, dar de unde să reușesc înainte de apusul soarelui. No, n-aș fi fost eu! Nu mă dezmint, rămân o veritabilă pasăre de noapte, eram să zic de pradă, păi nu eram prea departe de adevăr fiindcă, de ce să nu recunosc "prăduiesc", în sensul bun al cuvântului, mai toate fetele de pe aici, și nu numai. Alerg, înainte și după mine, cu mine și fără mine, prin zi și prin noapte, cu rost și fără rost, ..
×
×
 • Create New...