Sari la conținut

pocpic

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pocpic

  • Dată Naștere 05.05.1975

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Nimfomane
  • Interese
    Sa facem SHOW!

Vizitatori Recenți Profil

1.193 citiri profil

pocpic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. http://blog.lib.umn.edu/isoke001/gwss1005-2014/rmdbg.jpg
  2. Tu fiind cine? Cumvaaa PesTisorul ei? Observ ca numai pe aici postezi ca sa o lauuzi de cand te-ai incris ai postat din prima la ea in topic. Ia spune drept AI BMW?
  3. hai ca ti-a zis'o sorina... nu mai ai cum sa te aperi!
  4. Am observat ca de cand este utilizatorul lunii... indubitabil nu mai posteaza. Ce i-ati facut???
  5. Am trait sa o vad si pe asta! Iubitii excortelor sa se certe intre ei si sa faca misto i tre ei ca de fapt este vor a doar de bani...nu de iubire. )
  6. Gata, trebuie sa inchid. Contemplati la cele spuse de mine. Domnul fie cu voi! Vorba lui indubitabil (pardon, Arnold): I'll be back...
  7. Pai asa si trebuie. Daca ne facem prosti...ne facem prosti intre noi. Nu zicem si de familii sau ceva. (Asa e Deeana)??
  8. Indubitabil... hai sa ne razboim un pic. spune-mi si mie: ce parere ai despre psihologi si psihiatrii? Stiu ca mai demult ai zis despre un psihiatru anume ca repezinta tot ce e mai rau pe lume. Cred ca ai avut oarecare divergente cu el, cand te-a declarat nebun de legat! Pai, chiar asa esti! Omule, esti nebun tampit schizofrenic cu si dromul tourette. Pleaca de aici ca daca nu, iti iau Arnoldul cu tot cu Predator in pula si pe actrita aia de o preaslavesti tu si fac eu si inca 4 prieteni gangbang cu ea.
  9. Sorina e cu falus-cultatea. Nu mai are timp za se razboiasca cu mine )
  10. Pai e si greu sa faca destainuiri unui tip asa sexy ca miiiine. Sa moara toti dushmanii mei! Am zis! ))
  11. Dinozaure...ai stat 1 an si ceva fara sa zici ceva iar acum cauti compasiune pe un site de curve si curvari? Compasiune nu a primit nici George de la Yka, adica i-a dat fix o mare tzeapa!. Ai grija ca te pacaleste!
×
×
  • Creează nouă...