Sari la conținut

beruft

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    138
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre beruft

  • Dată Naștere 17.07.1966

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

3.216 citiri profil

beruft's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

109

Reputație

  1. mai lucreaza? ca i-as face o vizita, la cat de pervers sunt.
  2. deviza ta ar trebui sa fie: " o am mare si n-am loc de parcare" :)) scuze pt sarcasm, ai prezentat si unele info utile. multumim.
  3. N-au existat probleme cu ea, nu stiu despre ce vorbesti. Chestia cu "tiglele" chiar mi se pare ciudata/jignitoare, Eva fiind cea mai normala escorta intalnita. Nu stiu daca voi mai merge la ea din alt motiv, povestit de voi, si anume cele -10 kg. Poate parea ciudat, dar mie chiar imi placea cum arata la 1.80, cu 70 kg (cred). In fine, vedem.
  4. UUu, pacat (dpdv al meu). Chiar intrasem aici special pt ea si pt Iza si voiam sa-mi stabilesc o audienta . Asta e, Asa cum spun colegii mai sus, multa bafta in viata!
  5. Mutumiri colegilor pt. reviews, pare ok doamna, profesionista corecta, care nu-si bate joc de meserie.. Ma (si o) intreb daca accepta jocuri "secretara - ciorapi negri - dominare", ma rog, stiti genul. Ca deja sunt enervat de taranci care ies la usa infasurate in prosop, cu slapi in picioare si cu pizda goala. O sa aflu cat de repede o sa-mi vina cheful de femeie si va informez. In cazul in care mai lucreaza, desigur
  6. e veste buna, insa eu o placeam asa cum era. -10 kg?
  7. total de acord. o femeie chiar de prima mana. inalta, bine facuta (gen sportiv, cred ca e fosta voleibalista, baschetbalista, genu asta), foarte...profesionista. isi face treaba din plin, si ii place sa arate implicarea necesara, ca...mna, nu se marita cu vreunul dintre noi dar este super ok. de-abia astept sa mai am timp sa revin.
  8. intotdeauna am fost uimit de topicul asta. am cautat-o pe asa-zisa titulara (roxana), nu raspundea. da, frate, o caut pe aia "inalta - educata" si nu mai stiu ce. aia cu poza in oglinda, par mai lung etc. ati reusit s-o gasiti? nu vad niciun raspuns coerent. doar "elena nu e roxana, dar e ca roxana, doar ca nicuna nu mai activeaza, dar au alt topic inchis" si alte texte de neinteles. oricum, e clar ca nu mai are rost discutia. propun adminilor sa inchida si aiureala asta de topic. multumesc.
  9. n-am ajuns (timp limitat). am fost insa si stiu despre ce vorbesc. tu?
  10. ui, ce fata dulce si buna! maine imi fac timp.
  11. stranii poze (in primele apare o femeie care a uitat usa frigiderului deschisa, in altele o tipa acceptabila...si asta o spune unul caruia ii plac femeile bine facute). uimitor procentul comentariilor pozitive (evident ca din partea prea multor oameni ca sa fie ceva calculat-necurat) si viteza cu care aceasta doamna a urcat aici (eu o cautam pe iza bdsm, dar uite ca nu mai e, ca sa zic asa). n-am retinut pe unde are locatia actuala, dar i-as face o vizita, daca e prin zona unirii (am eu un fix cu fuga de la serviciu 10 min, ca sa ma descarc intr-o tipa costumata foaarte oficial). 200/h parca era, nu?
  12. omu' ti-a raspuns articulat si destept. eu zic ca e o calitate sa stii sa incasezi cu umor. dar...in fine, nu cred ca ma voi inscrie vreodata in audienta la tine :)
×
×
  • Creează nouă...