Sari la conținut

Priapus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Priapus

Priapus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. ATENTIE : recenzie falsa Confratii mei, eu am fost de doua ori la dansa, odata voit, odata din greseala...nu stiam ca e tot dumneaei.O recomand la un sex sportiv...asa la descarcare dupa o cearta cu fomeiea sau dupa o sedintza najpa la birou!Nu este fantastica, igena...so so...in functie de noroc s-ar putea sa aiba lumina la baie si cel putin un robinet(e misto candil are pe cel de apa calda). Face oral neprotejat cu finalizare(in functie de igiena)... nu face anal, merge la 100 RON 1 ora.PS: ii place pe la spate in picioare....se cracaneaza si se sprijina pe un perete...sa vedeti contre ce baga!!! Smile)Locatie, langa sediul CEC din rond la "Neagra" Iulia
  2. Confratilor bag de seama ca o dati spre dominare, chiar nu inteleg....escorta care nu suge pla nici cu prezervativ...eventual nu vreau 50 RON ca sa ma tina de mana. Bai oamenilor nu le mai permiteti asa ceva....ca d-aia le creste cota aiurea!
  3. Pozele astea le stiu de prin 96 cand o ardeam pe MIRC...nu v-as recomanda!
  4. Referitor la Ana Maria Marin, cu numele de scena Anne, era una din fetele de la miezul noptii de pe taraf.Am prins-o eu din intanplare prin noiembrie inainte cu vre-o saptamana sa mearga la implant de silicoane, avea o garsoniera inchiriata pe Stirbei Voda langa Judecatoria S6, iar la pret a mers pe 300 RON/ora, 2 numere cu inclusiv finalizare orala.Fata mi-a placut mult, dar acum din pacate este de negasit, ptr nr de tel pe care il aveam acum are anunt o alta bruneta care nu este in niciun caz ea.0730.161.687Daca o regasiti dati si voi un semn!Bafta
  5. Doamne multzam ca exista site-ul asta...uite asa scapam de timp pierdut si cine stie ce ani de parnaie...ca daca dau de una d-asta de se da Angelina si ea e sora lu Mama FMI ii dau vre-una si ma duc la bulau!
  6. Mai stiti ceva de domnisoara?S-a inchis clubu de curve din spatele magazinului EVA? Nu le mai gasesc pe niciuna dintre Oana, Malina si Adela!!
  7. He he...o stiu si eu....am chemat-o odata la birou si m-a surprins ca a ajuns exacta in minutul la care a promis....era urata rau...dar cand i-am deschis a intrat, a inchis usa, s-a pus in genunchi si a inceput sa suga....in timp ce se freca la smokina...cum plm sa o mai dau afara dupa ce mi-a facut pla batz..... oralu intr-adevar a fost fantastic....iar la final stiu ca statea in genunchi si cand mai curgea o picatura mai lingea odata....bomboana de pe coliva a fost cand a scos un servetel parfumat si mi-a impachetat-o...cica "las ca merita " )oricum n-am fost in stare sa o fut, nu se mai scula!!!cred ca s-a retras sau o suge prin vre-un azil de batrani ca tare najpa mai era! ))
  8. Pai din cate spune Otto nu merita...dai 300 RON ptr impresii si figuri!In ianuarie sigur are pretul 200 si se da pe brazda!!!Rabdarea este o virtute plaiesii mei! ))
  9. Eu nu te-am sfatuit pe tine sa accepti 300 EUR...din punctul meu de vedere poti cere si o vila in Primaverii iar daca deja te gandesti a castig material cred ca poti sonda singura piata )Sfaturile mele au fost adresate colegilor de curvasarie baby! ;)Te pot intanli si la el acasa numai sa nu dai de vre-un Sticlaru, sau in debara sa mai astepte la rand inca vre-o 3-4 prieteni )Good luck
  10. Hello, bine ai venit printre viciosi si ptr a te incuraja vreau sa-ti spun caeu am tot incercat pe anumite site-uri de socializare sa tentez pe cineva saincerce o partida de sex cu un necunoscut..... iar ptr ca totul sa fie completam facut si o propunere financiara ptr o motivatie in plus. Spre surprinderea mea au fost destule dudui ce au raspuns mesajului iar cu o parte din ele chiaram reusit sa finalizez actiunea...bineintele dupa o serie de discutii pe mess....probabil testau seriozitatea si pastrarea confidentialitatii ...din partea masculului.Acum depinde...nu pot trage o concluzie finala, poate multi dintre voi vor crede ca fetele erau mai libertine....si au facut pe naivele...dar din experienta mea de pana acum....au fost super ok....adica exact asa cum te-ai astepta la un one night stand! Sfaturi: - doritoarele in general au pana in 27-30 ani....o femeie de peste 30 ori presteaza profesionist ori deja si-a cam indeplinit orice fantezie ! - nu incercati propuneri financiare derizorii gen 150-200 RON... - nici sa nu va ganditi la sex neprotejat; - sex oral numai daca doreste...fara orice alta sugestie de prost gust; - intanlirea sa aiba loc intr-un loc public(mall) dupa care se face deplasare la un hotel...nicidecum acasa! - Buget alocat/ actiune minim 300 EUR...! Bafta all! Iar ptr tine domnisoara de 21 de primaveri...daca te tenteaza asa ceva sigur vei gasi pe acest site o persoana potrivita
  11. Mda...comentariul lui Gaijin spune cam totul legat de "trairile interioare" ale damei de companie, sau cum vrea ea sa se numeasca.... si pana la urma asa cum spun totzi de pe aici tu ai ales ca este mai simplu sa faci asta ptr a ajunge la un anumit statut sa te bucuri de dragoste pe Vama Veche alaturi de baiatul tau perfect, care daca era asa de perfect iti oferea o viata fara probleme, asa cum face un barbat adevarat ptr femeia lui, restul este chiar penibil, n-ai niciun motiv sa te plangi. Iar prostitutie exista si va exista 4ever in toate domeniile ....si pana la urma am fost curios sa vad etimologia cuvantului prostitutie care dupa mine spune totul. Iata:"Etimologia cuvantului prostitutie se gaseste, dupa unii lingvisti si teologi, in grecescul "pertiniri" de unde a derivat "pornea" si inseamna a vinde ceva spre intrebuintare excesiva. Cuvantul capata sensul de astazi, dupa ce Evagrie Monahul foloseste acest termen pentru prostitutia sacra ce se practica in societatile necrestine, cat si pentru pierderea fraului in ceea ce priveste instinctul sexual. Asadar, se separa vinderea trupului pentru placeri excesive ale unora, de alte vanzari , spre intrebuintare excesiva. Dar dincolo de vinderea trupului de catre femei si barbati, (fie dintr-o necesitate materiala, fie din placere, pentru ca le place sa faca acest lucru si profita pentru a castiga si ceva bani), putem vorbi si despre prostitutia intelectuala, sufleteasca, politica. E voilà!
  12. buna intrebare, deci sa incepem in ordine cronologica:- mai suna-ma cand ajungi in zona.... ai ajuns la colt, mai suna-ma cand esti in fata blocului...etc.-mai vrei sa fac dus...de abia am facut(normal ca vreau...cine stie cati au dat inaintea mea);-nu-mi baga degetele inauntru ptr ca nu-i igienic(iar eu am pana si manichiura facuta!)- nu pot sa stau in pozitia asta...ca ma doare!- auuuu...nu o mai baga si tu toata!-nu ma mai atinge acolo ca este enervant...scoate-mi degetu din cur....- iti dai drumul pe fata sau pe corp dar nu in gura(asta dupa ce i-am platit ptr oral neprotejat cu finalizare);- mai facem un numar daca platesti suplimentar(asta chiar daca nu au trecut decat 25 min din ora platita), iar daca pana la urma accepta o faci ca si cum ai fi ultimul om.Nu-mi mai vine acum ca deja m-am enervat numai cand imi aduc aminte...mai completati si voi.....Respekt
  13. prima conditie ca sa fi obsedata de ceva...trebuie sa faci acel lucru in exces...iar tu nu prea ai facut sex(din cat am avut rabdare sa citesc)...cred ca mai bine spui ca esti dependenta de mastrurbare...care este cu totul altceva....cand ai sa treci la faza de obsedata sexual..cauta-ne aici pe site si-ti vom sta la dispozitie...pe unde si cat vrei tu!
  14. Daca reusiti vre-unul sa o vizitati pe lady sa dati o recentzie pls!Eu am programat o intanlire acum vre-o luna, mi-a spus ca are locatia in Romana in blocul cu Turabo Cafe...sau ce drac e ala pe colt... Am sunat cand am ajuns(fara sa intarzi), initial nu mi-a raspuns, dupa 5 min am sunat din nou, mi-a spus sa revin in 10 min....dupa alte 10 min.... nu mi-a mai raspus, dar mi-a trimis un SMS sa-mi spuna ca nu mai poate onora programarea!- trageti voi concluziile.Mentionez ca la telefon am tot insistat daca pozele sunt reale, altfel nu raman...probabil de aici mi s-a tras, iar in fundal se tot auzeau voci...si am intrebat" sper ca nu e vre-un salon de masaj"....la care ea bineinteles ca a negat!Nu stiu ce sa spun...dar daca doamne este reala...tare mult mi-as dori sa o impanez putzin!
  15. Nu mai profeseaza, de fapt nu mai raspunde la acest tel!
×
×
  • Creează nouă...