Sari la conținut

muresancosmin70

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre muresancosmin70

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara
  • Interese
    fete cu raport bun pret/oferta

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

muresancosmin70's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

38

Reputație

  1. In seara aceasta am vazut-o in parcarea de la locatia ei si m-am bucurat mult. Nu m-am dus sa vorbesc cu ea, pentru ca nu mi s-a parut normal. Insa concluzia mea a fost ca foarte probabil incepand cu zilele urmatoare ne vom putea bucura de prezenta si farmecul ei.
  2. Draga Luisa, pentru ca esti de top din multe privinte, cred ca ai meritat pe deplin un concediu lung si relaxant. Dar orice concediu dureaza maxim cateva saptamani. Am visat ca zilele astea vei reveni. Stiu ca daca imi doresc ceva foarte mult, visele se transforma in realitate. Cum relatia cu tine as putea spune ca a fost de vis dar tot odata reala si benefica, sa stii ca esti asteptata sa revii cat mai repede.
  3. Foarte probabil ca luni sa revina in Timisoara.
  4. Mi-ai oferit senzatii deosebite si esti foarte profesionista. Chiar daca nu stii cand o sa ne mai revedem, tot e bine ca ne-ai lasat o farama de speranta din moment ce ai specificat ca o sa ne revedem. Sper totusi sa fie cat mai curand. Nu de alta dar ne lipsesti la multi. Sanatate si fericire sa ai.
  5. Nu mai este in Timisoara. A luat o pauza de Pasti. Cred ca revine catre sfarsitul lunii
  6. După mult timp am vizitat-o ieri, din nou pe Roxy (pentru că acum e pe Bd. Liviu Rebreanu, intr-o locatie la care pot ajunge mai usor). Am fost din nou foarte multumit. Am remarcat apartamentul foarte frumos si foarte curat. Ea are aspect de pustoaică, dar în aceelasi timp are o prezenta distinsă, ce denotă multă experiență. E comunicativă, atentă la toate. GFE maxim, săruturi, ON foarte bun, NP super, cu schimbari de pozitii. Note maxime si recomandari pentru cei care stiu să aprecieze o persoană inteligentă și bună. Aspect 9,5 Locația 10 - Apartament spatios, frumos, îngrijit Igiena 10 ON de nota 9 NP de nota 10
  7. Luisa este o miniona focoasa, frumoasa si vesela, toata un zambet, cu par lung si matasos care-i scoate in evidenta statura slim. Sunt sigur că pe stradă majoritatea am intoarce capul dupa ea. Am fost de multe ori la ea in acest an si vreau sa-i multumesc pentru momentele de placere pe care mi le-a oferit. La ea atmosfera e plăcută și finalul fericit. Cred că am avut mereu grijă să n-o necăjesc cu ceva pentru că e o persoană deosebită, de la care am plecat întotdeauna satisfăcut și mulțumit. Atitudinea ei este de 10 Aspect 9,5 (sânii sunt puțin lăsati - probabil un mic lifting n-ar strica) Locația 10 - Un studio spatios, frumos, îngrijit Igiena 10 - miroase atat de bine de fiecare dată. ON de nota 9 NP de nota 10 Cel mai mult însă am apreciat inteligența ei și disponibilitatea de a se face cât mai placută. Ii doresc un an chiar mai bun decât cel care se încheie și să revină cât mai curând.
  8. Salut, Am fost de multe ori la ea, atat anul trecut cat si in 2022. Intradevar e o persoana deosebita. Imi place si o aprob in toate aspectele, inclusiv in cele legate de apelurile la care nu poate raspunde, desi mi se intampla si mie adesea sa sun de multe ori pana sa prind momentul cand imi poate raspunde. Mie dor de sânii ei naturali, foarte plăcuți la atingere cu care isi incepe actiunea. Aspect: 9 arata chiar mai bine decat in poze. O rog insa sa aibe grija la greutate. Locație: 8 curat Atitudine: 9-10: foarte ok, nu mi-a refuzat nimic, nu trage de timp, nu te grăbește Igiena: 10 ON: 10 - foarte bine făcut Ii doresc un an chiar mai bun si sa revina cat mai curand.
  9. Am fost in 25 martie ultima data la ea. Dupa ce am postat, cand am mai sunat mi-a raspuns si m-am si dus la ea. Locatie de nota 10, langa Lidl AEM. Serviciu prestat ok (100 lei un numar), dar prea pe graba. Motiv pentru care avand la acelasi pret oferte care nici nu se grabeau, am optat pentru acelea si nu am mai incercat sa dau de Lore.
  10. Da mai sunt, si ala cred ca e un pret corect. Nu pot sa scriu aici care anume, pentru ca si asa am suparat-o pe Larisa si nu am vrut asta, pentru ca asa cum am mai afirmat-o cu mine s-a completat foarte bine si nu am avut niciodata nimic de reprosat. Doar ca pe moment eu consider ca 100lei e un pret corect. Larisa are dreptate pentru ca sunt unele care cer 150lei sau 200lei si nu se ridica nici la nivelul prestatiilor ei. Dar pentru asta noi cei care le dam suntem cei vinovati.
  11. Am fost de mai multe ori. Am apreciat de fiecare data prestatia si faptul ca nu se grabea. 100lei/numar era un pret binemeritat de Larisa si convenabil si pentru noi. 150lei deja e cam mult. Multi dintre noi nu castiga cu mult mai mult in 8 ore, asa ca desi imi placea foarte mult si eram pregatit sa mai merg, voi renunta pentru ca nu vreau sa incurajez astfel de cresteri si ma voi reorienta catre cele care au ramas la 100lei/numar. Poate daca am proceda mai multi asa, nu am permite tarife nemeritate in multe cazuri.
  12. Am incercat la nr de tel 0721628062 in mai multe zile, dar pare mereu ca nu e in retea. La fel si la cel vechi. Ce sa inteleg ? Astept raspuns macar la SMS.
  13. Recenzie pentru vizita din 25 februarie. Am sunat, mi-a răspuns imediat. Mi-a prezentat oferta și locația. Am stabilit că merg pentru 2 numere / 1h. Am stabilit ora. Am ajuns la ora stabilită a răspuns la telefon și m-a primit imediat. La intrare am crezut că nu are sâni de loc. Când s-a dezbrăcat complet arăta ok. Însă e genul superslim și e și micuță de statură. Mi-a măsurat cu mâna instrumentul și mi-a zis că e cam mare. Nu cred că am chinuit-o deoarece nu-mi place așa ceva și încerc să fiu cât se poate de atent cu toate fetele. A început cu un ON executat destul de ok. Se mai folosea de mână. I-am atras atenția și a încercat să nu se mai ajute de mână, dar tot îi mai venea. Nu a fost deloc atentă la împrejurimi. Am finalizat pe corpul ei și a fost uimită de volum. După o pauză am început tot cu ON apoi cu NP. S-a străduit mult, dar a cam obosit. Note: Aspect: 8 Locație: 9 apartament nou, curat; patul nu scârțiie Atitudine: 8-9 Igiena: 9 ON: 8 - foarte bine făcut NP: 9 - se mișcă bine, s-a umezit natural, e destul de strâmtă De revenit? Da, dar pe moment nu cred că e activă în Timișoara
  14. Am sunat, mi-a răspuns imediat. Mi-a prezentat oferta și locația. Am stabilit ora. Mi-a cerut să-i trimit un SMS când plec spre ea. Am ajuns cu 3 minute întârziere, dar a răspuns la telefon și m-a primit imediat. Am fost așteptat de către Larisa într-o pereche de bikini. Am fost surprins de când am văzut-o pentru că arată mai bine decât în poze. Sânii sunt naturali și foarte plăcuți la atingere și sărutări. A început cu un oral executat profesionist fără grabă, fără a se folosi de mână, umed și cu atenție la împrejurimi. După vreo 10 minute eram aproape de final. Am cerut să trecem la NP. Am schimbat 2 poziții. Am rugat-o să nu mă grăbească și a avut grijă să mai prelungim cu 10 minute momentul. Am finalizat și am plecat super mulțumit. Numai lucruri pozitive despre Larisa. Note: Aspect: 9 pozele sunt reale, arata chiar mai bine Locație: 8 curat; patul nu scârțiie; mai greu cu parcarea pe strada Cugir Atitudine: 9-10: foarte ok, nu mi-a refuzat nimic, nu trage de timp, nu te grăbește Igiena: 10 ON: 10 - foarte bine făcut NP: 10 - se mișcă foarte bine, s-a umezit natural, e destul de strâmtă, știe să te rezolve, face tot ce îi ceri DTD: 25 min De revenit? DA. Mi-a spus să-i trimit SMS dacă nu răspunde la apel.
  15. Am fost astăzi pe la Roxy și confirm că fata asta merită vizitată. Deoarece nu am reusit sa o prind la telefon, i-am trimis ieri SMS cu data si intervalul orar cand doresc sa merg la ea. Mi-a raspuns prin SMS. Mi-a dat adresa si mi-a spus sa o sun cand ajung. Astazi am ajuns la ora planificata. Am parcat fara probleme pe o strada alaturata. Am sunat, mi-a raspuns imediat si m-a ghidat ca să urc. Apartamentul e ok, totul foarte curat. Am început cu ON, după aceea am schimbat rolurile, iar mai apoi am terminat NP. După ce ne-am reîmprospătat si am baut un pahar de Cola, mi-a făcut un masaj și ne-am întins puțin la povești. Igiena este impecabila, Roxy e drăguță, pielea catifelata. Are bun simț si stie să îți facă pe plac. Că să primești din partea ei tot ceea ce s-a menționat și anterior pe aici trebuie să oferi și tu la rândul tău igienă și bineînțeles respect. Locatie: frumușică, nimic de reproșat - 9 ON:9 Gfe:9 Tarif: 200/h I-am lăsat din proprie inițiativă la început. Roxy e o tipa super ok in comportamentul si serviciile oferite clientului. Purtativa frumos cu ea si pretuit-o, mai rar asa femeie in domeniul asta. Multumesc Roxy pt ca mi-ai dat voie sa te cunosc si sa ma bucur de gingasia ta. Concediu placut si sa revii in Timisoara.
×
×
  • Creează nouă...