Sari la conținut

bogdanel_bacau

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogdanel_bacau

  • Dată Naștere 01.04.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bacau
  • Interese
    Femei deosebite !

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bogdanel_bacau's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Am sunat eu acuma . mi-a raspuns o voce DA ! ... ii zic ce faci ? fa-mi o reincarcare daca vrei sa stai cu mine o ora. Ii zic de unde esti ? EA : Din oras...bun din oras dar de unde? ea zice : de unde esti si tu i-am zis vreo doua si i-am inchis ... deci e vrajeala..!
  2. Mi-a raspuns o voce barbateasca...am intrebat de Gabriela si mi-a zis greseala !
  3. TREBURILE cam asa stau la capitolul Noutati : 0742.93.31.58 - 2 domnisoare zona mioritii , mai exact pe langa piata nord . Una e bruneta si are 29 ani , cea cu care am vorbit eu la telefon . Lucreaza intre 9 - 20.00 . Pret 60 ron jumatate de ora de masaj cu finalizware prin tehnici de masaj sau 120 ron H . Cea de-a doua surpriza 0757.54.34.04 o voce foarte draguta....sta pe Logofat Tautu , zona Stefan cel Mare , pe langa Mall . 80 ron jumatate de h , tot prin tehnici de masaj . Ultima surpriza vine de la o roscota de 1.70 care sta pe Miron Costin zona Zimbru si ofera masaj incepand 70 pana la 150 ron .O puteti gasi la nr de telefon 0756.294.952 . Spor !
  4. Update Desteptarea saptamana 3-7 decembrie 2012. Rog pe aceasta cale un moderator sa-mi mai stearga si mie o reputatie negativa . Nu sunt chiar asa inutil pe cat credeti Multumesc si spor la tras !
  5. In desteptarea de zilele..trecute au mai aparut 2 saloane de masaj . Asa zise , deoarece sunt in apartamente . 2 tipe peste drum de Carrefour , in zona Cornisa cred (150 ron h , 100 ron 1/2) si 3 fete in zona Zimbru , pe Miron Costin inainte de market . cu 70 ron jumatate de h. Din pacate am pierdut ziarul , dar cine ia un ziar desteptarea si suna la fiecare nr de telefon le poate gasi . Stima confrati
  6. E tipa aia naspa...vezi ca mai are o recenzie facuta pe aici . Nu merita ! e gipsy ... tunsa scurta deloc atragatoare..
  7. Rog un moderator sa stearga tot ce este offtopic , si rog sa scrie in titlu si nr de telefon al salonului : 0756520770 . Multumesc
  8. zi-mi putin cum arata patroana! cate kg , blond ainalta , sani fund? sexxy ...se vad anii pe ea? detalii te rog..
  9. Mi-a cerut 60 ron pt jumatate de ora masaj erotic si 100 ron 1 ora. Ce cuprind astea? finalizare la mana oare? sau altceva?
  10. Vreau sa merg si eu la acest salon . Am sunat acum , si mi+a spus ca doar tipa de la telefon patroana , mai e la serviciu . Merita sa ma duc la ea ? Cum arata la 40 ani ? sexxy ? Multumesc frumos...
  11. Nimeni nu stie vreo tipa din bc..care face masaj la domiciliu? Ma intereseaza masaj normal !
  12. Da da..ai dreptate . Imi aduc aminte de ea.. Destul de grasa , bani multi .... mai bine se lipsea colegul de care vorbea . Deci mai bine nu te risti la banii astia . Te duci la masaj erotic si gata !
  13. Unde la traian? cati ani are? cum se descrie?
  14. http://www.anunturi-az.ro/draguta_ofer_clipe_de_neuitat_867801.html de cateva zile este acest anunt . Am sunat . 100 ron ora , dar nu pare prea serioasa . Cand am intrebat-o cum arata mi-a inchis telefonul .Poate voi aveti mai mult noroc ! Bafta !
×
×
  • Creează nouă...